x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 30 martie 2024. Racii au multe responsabilități acasă. Fecioarele se gândesc la o vacanță

Horoscop zilnic, 30 martie 2024. Racii au multe responsabilități acasă. Fecioarele se gândesc la o vacanță

de Moira Dună    |    29 Mar 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 30 martie 2024. Racii au multe responsabilități acasă. Fecioarele se gândesc la o vacanță
Sursa foto: Hepta

Berbecii se simt deprimați, Taurii sunt nehotărâți, Gemenii gânditori, Leii sunt frustrați, Balanțele sunt preocupate de bani, Scorpionii și Vărsătorii sunt plictisiți. Săgetătorii obosiți, Capricornii au neliniști în dragoste, iar Peștii acceptă greu schimbările.

Berbec

Succesul în afaceri s-ar putea să fi venit în calea ta dar astăzi te simți puțin trist și te întrebi de ce, întrucât nu există niciun motiv real să te simți în acest fel. Ceea ce se întâmplă este probabil o dezamăgire, deoarece creierul tău nu mai produce endorfine. În al doilea rând, s-ar putea să te întrebi ce să faci mai departe. Doar tu poți decide asta. Stabilește un nou obiectiv.

Taur

Te simți prins între dorința de a face puțină mișcare și o înclinație puternică de a te ghemui pe scaunul tău preferat și de a citi un roman interesant. Nu există niciun motiv pentru care să nu le poți face pe amândouă. Ieși la o plimbare rapidă și apoi te întorci la cartea preferată. Cheia nu este renunțarea, ci atingerea unui echilibru între cele două.

Gemeni

Ai senzația neplăcută că ai uitat ceva, dar habar n-ai ce este? Ești bântuit de amintirea unui eveniment trecut aparent nesemnificativ, dar nu-ți dai seama de ce? Nici nu este o idee bună să devii obsedat. Îți vei aminti, în cele din urmă. Subconștientul tău încearcă să-ți spună ceva. Nu te poți grăbi, așa că relaxează-te!

Rac

Dacă te-ai gândit să începi un nou proiect creativ, nu încerca să-l faci astăzi. Prietenii și familia pot concura pentru atenția ta. Alte responsabilități ar putea interfera cu dorința de de a continua acum. Nu ezita să încerci să vii cu idei, dar poate fi necesar să aștepți până mâine pentru a începe. Fii răbdător!

Leu

Afacerile ar putea merge foarte bine pentru tine dar schimbările intense la locul de muncă te-ar putea face să te simți stresat. Întârzierile în demararea unor noi proiecte s-ar putea dovedi frustrante. Nu cădea în capcana de a crede că aceasta va fi o tendință. Toate ar trebui aduse din nou în atenție mâine. Du-te la sală în seara asta și elimină unele frustrări. Vei fi proaspăt dimineața. 

Fecioară

Ai plănuit o vacanță într-un loc îndepărtat? Probleme neașteptate și descurajatoare ar putea interfera cu planurile tale, ceea ce te-ar putea face să te gândești să-ți anulezi călătoria. Nu lua nicio măsură astăzi. Întreaga situație ar trebui să fie remediată până mâine. Rămâi concentrat.

Balanță

Chestiunile legate de bani te-ar putea face să cobori într-o stare de întuneric. La suprafață pare că nu vei putea niciodată să sortezi documentele dar vei reuși. Nu renunţa. Rămâi concentrat pe sarcină. Înainte să știi, eficiența și caracterul practic ar trebui să le rezolve. Planifică o seară grozavă!

Scorpion

Iubita ta este plecată din oraș? Dacă da, probabil că te simți puțin singur și nesigur. Trebuie să ignori acele fantezii ale iubitului tău în oraș, care se distrează de minune cu o mulțime de oameni plini de farmec. Prietenul tău este cel mai probabil la fel de plictisit ca tine. Relaxează-te, găsește ceva de făcut și timpul va trece înainte să-ți dai seama.

Săgetător

Probabil că nu ai chef să lucrezi astăzi. S-ar putea să nu fii obosit, dar probabil că ești plictisit, neliniștit și incapabil să te concentrezi. Cel mai bine este să te concentrezi pe rutine sau treburile banale pe care le poți face automat în astfel de zile. Iaun prânz lung și pe îndelete sau poate un brunch cu prietenii. Este important să te distrezi puțin. 

Capricorn

Problemele de dragoste ar putea părea că se mișcă mult mai încet decât ți-ai dori. Atât tu, cât și iubitul tău s-ar putea să fiți supraîncărcat de responsabilități acum și să nu vă întâlniți. Este frustrant, dar vei trece peste. Între timp, nu lăsa insecuritățile  să te domine. Doar pentru că prietenul tău este ocupat nu înseamnă că relația ta are probleme. Fii răbdător!

Vărsător

Configurația planetară de astăzi îți va da un impuls puternic să fii în oraș dar responsabilitățile te-ar putea ține acasă sau la birou. Poate că aștepți o livrare sau un apel telefonic important ori un vizitator. Acest lucru ar putea fi plictisitor și destul de obositor pentru tine astăzi. Găsește ceva de făcut care te captivează, chiar dacă înseamnă doar să citești sau să ajungi din urmă cu documentele. 

Pești

Părerile tale despre anumite chestiuni intelectuale sau spirituale se schimbă încet? Dacă da, este posibil să nu te simți atât de confortabil cu schimbările. Valorile și ideile tradiționale ți se pardeosebit de atractive astăzi, așa că rezistența ta ar putea fi mai mare decât în mod normal. Cu toate acestea, știi că nu poți rămâne la fel pentru totdeauna. Oferă-ți o pauză astăzi. Mâine vei fi din nou pe drumul tău spre transformare.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic