x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 31 august 2023. Berbecii fac investiții. Săgetătorii pleacă într-o călătorie. Capricornii sunt păcăliți în afaceri

Horoscop zilnic, 31 august 2023. Berbecii fac investiții. Săgetătorii pleacă într-o călătorie. Capricornii sunt păcăliți în afaceri

de Moira Dună    |    30 Aug 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 31 august 2023. Berbecii fac investiții. Săgetătorii pleacă într-o călătorie. Capricornii sunt păcăliți în afaceri
Sursa foto: Hepta

Taurii comunică bine, Gemenii au succes, Racii se dedică familiei, Leii acordă atenție locuinței, Fecioarele sunt creative, Balanțele au parte de schimbări bune, Scorpionii sunt favorizați, Vărsătorii se supără cu un partener iar Peștii par fericiți.

Berbec

Este o zi grozavă pentru a investi într-o casă, un teren sau o proprietate. Este necesar să citești literele mici înainte de a semna ceva. S-ar putea ca mintea ta să fie puțin în ceață. Orice ai de făcut, ar putea necesita un pic mai multă concentrare decât de obicei.

Taur

Unele documente au nevoie de atenție astăzi. Comunicarea ar trebui să fie clară, deschisă și sinceră, astfel încât vei realiza exact ceea ce ai nevoie. O conversație intimă ar putea avea loc între tine și un prieten apropiat sau iubit, și ar putea continua cu o vizită.

Gemeni

Te simți puternic și energic. Aceasta este o zi bună pentru a căuta să-ți extinzi orizonturile. Toate semnele indică succesul personal și în carieră. Unele comunicări surprinzătoare de la prieteni sau vecini ar putea aduce informații fascinante în calea ta. Urmează-ți instinctele!

Rac

Ingeniozitatea și caracterul practic duc la succes. S-ar putea să se realizeze ceva care a însemnat mult pentru tine și ar trebui să te simți mulțumit de tine și poate chiar puțin entuziasmat. Multe plecări și veniri ar putea avea loc astăzi în casă, cu vizitatori și membri ai familiei.

Leu

S-ar putea să depui mult efort în aspectul casei tale. Unii oameni pe care ai vrea să-i impresionezi ți-ar putea vizita locuința. Ești intuitiv așa că nu fi surprins dacă anticipezi ce vor spune. Succesul prin divertisment și utilizarea inteligentă a intuiției sunt foarte indicate.

Fecioară

Un grup cu care ești afiliat s-ar putea întâlni undeva în cartierul tău. Așteaptă-te la multe apeluri telefonice și vizitatori. Nu fi surprins dacă le poți citi gândurile! Interesele artistice și creative ar putea fi importante pentru tine acum.

Balanță

Aceasta este o perioadă în care afacerile și interesele tale financiare continuă să zboare sus. S-ar putea să te simți dezorientat uneori, deoarece totul pare să se întâmple repede. Tot ce poți face este să mergi cu fluxul. Problemele care implică prietenia și dragostea se schimbă, de asemenea, rapid, mai ales în bine, deși s-ar putea să lași în urmă vechi prieteni.

Scorpion

Pe măsură ce chestiunile legate de carieră și bani continuă să avanseze, încrederea în tine este ridicată și mintea ta este pozitivă. Ar trebui să continui să atragi norocul. Așteaptă-te la mai multe surprize plăcute și pauze bruște luna aceasta. Vei atrage noi prietenii bazate pe valori spirituale comune, iar prieteniile vechi ar trebui să se consolideze și mai mult. Viața te tratează bine.

Săgetător

Șansa de a călători poate apărea pe neașteptate și s-ar putea să fii în dificultate în legătură cu plecarea. Luați în considerare cu atenție. Dacă este fezabil, mergi. Nu este momentul să te abții.

Capricorn

Executarea contractelor și a altor acte legale arată favorabil acum. S-ar putea să vrei să intri în afaceri, poate într-un parteneriat cu niște prieteni. Arată bine, dar există o șansă ca unul dintre ei să-ți ascundă lucruri, iar acest lucru s-ar putea să te enerveze. Comunicarea sinceră este necesară pentru a reuși.

Vărsător

Un succes în carieră ar putea fi compensat de o supărare cu un partener din cauza unei comunicări greșite. Acest lucru ar trebui rezolvat, dar s-ar putea să te enerveze. Ar fi o idee bună să ocolești orice supărare înainte de a te doborî. 

Pești

Aceasta ar trebui să fie o zi fericită, inclusiv în dragoste, carieră, bani și sănătate. Planurile pentru o călătorie s-ar putea concretiza în sfârșit și apare o soluție mult așteptată pentru o problemă de sănătate. Ar trebui să te simți foarte entuziasmat și optimist cu privire la viitorul tău. S-ar putea chiar să fii suficient de îndrăzneț încât să-ți asumi câteva riscuri mai mari decât de obicei. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic