x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 4 decembrie 2015. Tu ai nevoie de multa prudenta in reactii, cuvinte rostite, decizii si actiuni

Horoscop zilnic, 4 decembrie 2015. Tu ai nevoie de multa prudenta in reactii, cuvinte rostite, decizii si actiuni

03 Dec 2015   •   21:40
Horoscop zilnic, 4 decembrie 2015. Tu ai nevoie de multa prudenta in reactii, cuvinte rostite, decizii si actiuni


Horoscop 4 decembrie. Berbec
Luna in Fecioara activeaza astazi zona sanatatii si a rutinei zilnice. Devii constient ca ceva trebuie schimbat in stilul tau de viata si in programul zilnic, iar acum e momentul potrivit pentru a initia aceste schimbari care vizeaza alimentatia, programul de lucru, dar si modul de gandire cu privire la viitor. Grijile repetate si emotiile neexprimate pot sta la baza unor afectiuni sau a slabiciunii organismului. Deci aici e nevoie sa lucrezi.

Horoscop 4 decembrie. Taur
Contextul astral extrem de dinamic al acestei perioade pare sa te afecteze mai mult indirect, prin experientele incurcate si conflictele pe care le vezi si la care asisti, fiind implicati apropiati si cunostinte. Prin urmare, e bine sa ramai cat mai detasat si sa joci rolul de mediator acolo unde poti. In alta ordine de idei, dragostea, compasiunea si cooperarea pot rezolva multe si pot usura mult depasirea unor situatii tensionate.

Horoscop 4 decembrie. Gemeni
Astazi ai tendinta sa pui totul sub lupa, astfel ca vezi absolut toate scamele, atat in casa, cat si in relatiile cu cei apropiati sau in atitudinea lor. In orice caz, emotiile sunt intense, sensibilitatea crescuta, deci tinzi sa exagerezi tot ce vezi, in sensul criticii si chiar auto-criticii. Pe de alta parte, daca initiezi actiuni concrere in sensul ordinii, organizarii, curateniei si chiar a vindecarii unor emotii, totul poate decurge mai usor. E si un moment bun pentru a te debarasa de orice obiect vechi, nefolosibil, din casa.

Horoscop 4 decembrie. Rac
Tu ai nevoie de multa prudenta in reactii, cuvinte rostite, decizii si actiuni. Contextul astral tensionat pe semne cardinale are o imensa forta de propulsie dar este si generator de imprudenta. Relatiile, familia, caminul, conditiile de locuit sunt vizate in mod special, aici e posibil deci sa aiba loc destul de multe cutremure, cu rol de a te muta pe o noua directie. Tine-ti echilibrul si fii atent la limbaj, evitand exagerarile in ceea ce afirmi si nu numai.

Horoscop 4 decembrie. Leu
Zona banilor primeste influenta Lunii astazi, iar contextul este unul tensionat. Asta înseamna, pe de o parte, ca poti face eforturi in sensul depasirii unui impas financiar si poti gasi cai profitabile de a-ti vinde serviciile, iar pe de alta parte tendinta spre pesimism este accentuata, precum si tendinta de a lua decizii emotionale. Asadar, e nevoie de prudenta si rabdare, dar si de mai mult respect de sine prin constientizarea valorii tale.

Horoscop 4 decembrie. Fecioara
Luna sta si astazi in semnul tau solar, trimite mesaje provocatoare spre zona familiei si trecutului, prin urmare e posibil sa fii coplesit de o serie de situatii nerezolvate in trecut care acum par a fi urgente. E bine sa spui ce nu ai spus la timp, sa recunosti fata de tine unele scapari in relatiile cu familia si sa corectezi ce se poate. Toate astea, fara repros, ci doar prin impartasire compasiva.

Horoscop 4 decembrie. Balanta
Nu e cea mai comoda perioada a anului pentru tine. Multe ganduri amestecate, stari oscilante, iar pe de alta parte, nevoia de a clarifica lucruri in viata ta si de a radicaliza anumite situatii care nu mai pot continua ca pana acum. Ziua aceasta iti poate aduce mesaje si constientizari apropo de ceea ce e nevoie sa faci, insa pentru asta e nevoie sa asculti cu atentie, pentru ca mesajele vor veni pe cai neconventionale. In alta ordine de idei, e un moment de eliberare a unor emotii vechi ingropate, deci daca-ti vine sa plangi, fa-o, chiar daca nu stii exact de ce o faci.

Horoscop 4 decembrie. Scorpion
Vre, nu vrei, esti pus in situatia de a vedea detaliile unor relatii, a atitudinii unor oameni din anturaj si a-ti recunoaste o serie de erori de judecata, asteptari si proiectii pe care le-ai facut. Cad iluzii una dupa alta si nu ai pe cine sa te superi. Tot ce poti face este sa abordezi cu incredere fiecare noua situatie si sa lasi sa plece ce e de plecat. Sau sa repari ce e de reparat.

Horoscop 4 decembrie. Sagetator
Convingerile tale se bat cap in cap cu cele intalnite in randul sefilor sau al unor persoane cu autoritate din sfera profesionala. Esti nevoit sa negociezi, de fapt asa e cel mai avantajos sa procedezi, pentru a merge mai departe. Cu alte cuvinte, exprima-ti opiniile fara a le anula si critica pe ale celorlalti. In felul acesta, creezi spatiu pentru posibilitati noi si pentru solutiile adecvate.

Horoscop 4 decembrie. Capricorn
Tu, e posibil sa ai de-a face cu institutii de stat, sa faci drumuri si demersuri pentru obtinerea unei aprobari sau a unui act. Caile ar putea parea incalcite, dar daca ai rabdare, vei gasi solutii cu ajutorul unor informatii pe care abia urmeaza sa le afli pe cai neconventionale. In alta ordine de idei, e posibil ca astazi sa-ti creasca interesul pentru un anumit domeniu de activitate sau pentru o stiinta, astfel ca poti sa te inscrii la un curs.

Horoscop 4 decembrie. Varsator
Cu Luna in Fecioara si in contextul astral tensionat din aceasta perioada, e posibil sa iasa la suprafata tot felul de frici si inhibitii, dar acestea sunt insotite si de o puternica motivatie de a transforma ceva in interiorul tau si de a clarifica unele aspecte ale relatiilor tale. In alta ordine de idei, multe convingeri se pot schimba, ceea ce poate crea confuzie dar si o posibilitate uriasa de a capata o intelegere mai inalta asupra vietii.

Horoscop 4 decembrie. Pesti
Poate fi o zi dificila in ce priveste relatiile si interactiunile cu cei din jur. Poti avea senzatia ca esti inteles gresit, ca cei din jur nu raspund adecvat semnalelor si sentimentelor tale sau ca tu nu esti adecvat in anumite situatii si contexte. E o chestiune de perceptie si, in loc sa incerci sa schimbi ceva in exterior, mai bine incearca sa schimbi unghiul din care privesti. Daca o schimbare se va petrece in mintea ta, se va vedea si in relatiile tale.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
www.astrocafe.ro

 

×
Subiecte în articol: horoscop