x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 4 decembrie 2023. Berbecii cunosc oameni interesanți. Gemenii s-ar putea îndrăgosti. Fecioarele sunt atrase de artă

Horoscop zilnic, 4 decembrie 2023. Berbecii cunosc oameni interesanți. Gemenii s-ar putea îndrăgosti. Fecioarele sunt atrase de artă

de Moira Dună    |    03 Dec 2023   •   11:40
Horoscop zilnic, 4 decembrie 2023. Berbecii cunosc oameni interesanți.  Gemenii s-ar putea îndrăgosti.  Fecioarele sunt atrase de artă
Sursa foto: Hepta

Taurii sunt intuitivi, Racii și Scorpionii vor o nouă carieră, Leii și Vărsătorii socializează, Balanțele sunt romantice, Săgetătorii se îndreaptă spre spirutalitate, Capricornii vor să se detașeze de trecut, Peștii vor să facă schimbări legate de sănătate.

Berbec

Ceilalți sunt importanți pentru tine. Astăzi, relațiile tale ar putea căpăta și mai multă semnificație decât de obicei. Ai putea întâlni niște oameni interesanți și, dacă ești singur, s-ar putea chiar să te îndrăgostești. Prietenii vechi și noi ar putea părea mai minunati și idealizați. Încearcă să faci un efort pentru a vedea oamenii așa cum sunt.

Taur

O întâlnire de grup, poate spirituală sau metafizică, ar putea avea loc la tine acasă, în această seară. Intuiția, energia și imaginația sunt peste tot în jurul tău. Te vei apropia de oricine alegi să fii astăzi, prieten, iubit sau coleg. În seara asta, notează-ți gândurile și opiniile, astfel încât să ți le poți aminti.

Gemeni

Activitățile de grup despre interese spirituale, metafizice sau umanitare ar putea avea loc astăzi. Vei întâlni nprieteni noi. Dacă ești singur, acest lucru ți-ar putea oferi șansa de a întâlni pe cineva special. Gândurile tale sunt mai intense la sfârșitul zilei, așa că o scurtă relaxare înainte de culcare te-ar putea ajuta să adormi.

Rac

Noile contacte de afaceri ar putea aduce posibilitatea de a urma o nouă carieră în domenii spirituale sau vindecătoare, sau poate în pictură, scris sau alte arte plastice. Gândește-te serios la asta. S-ar putea să te gândești serios la antrenament pentru a fi mai eficient. Sprijinul prietenilor și al grupurilor s-ar putea dovedi neprețuit.

Leu

Problemele spirituale vin astăzi în prim-plan. Vei dori să vă aruncați în studiul unei discipline spirituale sau metafizice. Prietenii sau un grup pot dori să vi se alăture. Întâlnirea cu alții îți poate stimula intelectul, imaginația și spiritul. La sfârșitul zilei, notează-ți gândurile. Fă o plimbare lungă pentru a-ți limpezi capul ca să poți să dormi.

Fecioară

Ești o persoană înclinată spre spiritualitate, dar astăzi mintea ta este pe alte planuri. Perspectivele și revelațiile ar putea veni rapid și s-ar putea să vrei să le exprimi prin artă. Relațiile romantice și altele capătă o nouă aură karmică. Meditația te poate ajuta să dai un sens lucrurilor, la fel ca și un proces precum regresia vieții anterioare sau renașterea. În absența acesteia, notează-ți gândurile.

Balanță

Alți oameni capătă o importanță deosebită astăzi. Romantismul este foarte mult în mintea ta, fie în relații de prietenie, parteneriate de afaceri sau relații de tot felul. Interacțiunile tale sunt calde, cordiale și de susținere. Sentimentele romantice se apropie de intensitatea basmului. Fă totuși efortul de a-i vedea pe toți așa cum sunt cu adevărat.

Scorpion

Astăzi încerci să îți asiguri un loc de muncă perfect, eventual într-un domeniu artistic sau legat de artele vindecătoare. S-ar putea să ai o anumită poziție în minte sau ai putea lua în considerare mai multe. Este important să te gândești la toate dezavantajele fiecărei poziții înainte de a merge înainte. Ceea ce crezi că ar putea fi perfect astăzi, ar putea avea aspecte ascunse despre care nu știi.

Săgetător

O poveste de dragoste nouă sau actuală ar putea lua un aspect spiritual care creează o legătură mai puternică între voi. Lucrările marilor maeștri din trecut, poate unii din ținuturi exotice, îți inspiră impulsul creator. Spiritualitatea ar putea căpăta o nouă importanță pentru tine. Poate vrei să petrecitimp meditând sau studiind. Regresia din viața trecută sau meditația ghidată s-ar putea dovedi iluminatoare.

Capricorn

Visele și meditația ar putea aduce la iveală emoții adânc înrădăcinate din trecut, care ți-au blocat creșterea fără să-ți dai seama. Atât căutarea, cât și iertarea pot căpăta o importanță nouă. Pasiunea romantică ar trebui să fie la cote maxime. Aceste emoții îți oferă inspirație artistică pe care vrei să o folosești pentru a-ți decora casa.

Vărsător

Dacă ești singur, nu fi surprins dacă romantismul îți vine astăzi în cale. Chiar dacă ești într-o relație, îți vei face un nou prieten. Este posibil să întâlnești pe cineva special afară, în aer liber și aproape de o mulțime de oameni. Prin urmare, aceasta nu este o zi bună pentru a rămâne în casă, chiar dacă vremea este rea. Du-te să vezi ce îți rezervă Universul.

Pești

Sistemul tău de valori poate prelua noi aspecte spirituale și idealiste. Treburile banale ar putea avea un nou sens pentru tine. S-ar putea chiar să vezi spiritualitate în munca ta. Ai putea stabili niște obiective idealiste, dar nerealiste, în ceea ce privește sănătatea ta. Dacă vrei să începi un nou program de sănătate, ia lucrurile pas cu pas. Nu încerca să realizezi totul dintr-o dată.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic