x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic luni, 4 martie 2024. Taurii sunt deschiși la nou, Fecioarele au idei îndrăznețe, iar Peștii atrag ceea ce își doresc

Horoscop zilnic luni, 4 martie 2024. Taurii sunt deschiși la nou, Fecioarele au idei îndrăznețe, iar Peștii atrag ceea ce își doresc

de Andreea Tiron    |    03 Mar 2024   •   11:00
Horoscop zilnic luni, 4 martie 2024. Taurii sunt deschiși la nou, Fecioarele au idei îndrăznețe, iar Peștii atrag ceea ce își doresc
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic luni, 4 martie 2024. Gemenii trebuie să își asculte intuiția, Balanțele strălucesc, iar Săgetătorii sunt alături de membrii familiei.

Berbec

Primești tot felul de informații despre afaceri sau bani. Mintea deschisă este tot cee ace ai nevoie acum, cu tranzitele actuale. Astăzi este o zi bună pentru a distinge între intuiția pură și agitația nefondată. Mintea ta este ocupată și conectată astăzi la tot ce te înconjoară.

Taur

Cu tranzitul de astăzi Mercur-Uranus, ești deschis la idei noi. Acest tranzit încurajează și recompensează mințile deschise. Este un moment bun să te joci cu ideile înainte de a le pune în practică și de a acorda o atenție deosebită gândurilor care par să vină din senin - este o zi plină de sincronicități sau surprize interesante. Mercur se află în sectorul tău de prieteni și colaborări. O conversație, o invitație sau o știre utilă poate fi foarte importantă și poate fi o surpriză plăcută!

Gemeni

Tranzitele de astăzi te entuziasmează și încurajează ideile noi. Ai putea alege să renunți la resentimente în timp ce privești problemele dintr-o perspectivă oarecum detașată, cu un Mercur-Uranus care influențează ziua. Ascultă-ți instinctul atunci când iei decizii, în special cele legate de carieră, direcția vieții sau relațiile publice.

Rac

Sentimente pe care le-ai evitat mult timp revin astăzi în atenție. Încearcă să privești lucrurile detașat. Cu un aspect Mercur-Uranus activ acum, vezi multe posibilități, ceea ce uneori poate fi copleșitor, dar în situația ta este de-a dreptul grozav. Mai târziu astăzi, Luna se mută în sectorul dvs. de parteneriate, evidențiind nevoile dvs. de relații puternice.

Leu

Tranzitele de astăzi aduc oportunități pentru a colabora și a vă conecta cu ceilalți. Vă conectați cu intuiția mai ușor și mai natural în aceste zile, iar astăzi este momentul perfect pentru a deschide conversații despre subiecte dificile. Afacerile și problemele de carieră se pot îmbunătăți. Bucură-te de această energie pozitivă, orientată spre viitor.

Fecioară

Tranzitele de astăzi te poziționează perfect pentru a te consulta cu ceilalți, a înțelege mai bine o persoană specială din viața ta sau a veni cu idei noi și îndrăznețe pentru viitor. Interacțiunile cu oamenii apropiați pot fi stimulatoare astăzi. Conversațiile sunt înviorător de deschise, sincere și revelatoare. Este timpul să înveți ceva nou.

Balanță

Vei avea străluciri de perspicacitate pe toată durata zilei. Este bine să te lași dus de val și să fii spontan. Energiile de astăzi sunt ideale pentru a clarifica ceva sau pentru a elibera tensiunile acumulate. Vă bucurați de vibrații pozitive, iar surprizele plăcute vin din zona relațiilor intime.

Scorpion

Cu Mercur și Uranus în armonie deplină în sectorul relațiilor tale astăzi, apare o înțelegere reciprocă în conversații și întâlniri. Mintea ta este deschisă astăzi către noi posibilități, care vă pot ajuta să rezolvați problemele. O persoană specială din viața ta poate veni cu o schimbare, dar este vorba despre o schimbare binevenită. Este posibil să fie genul de relație în care vă terminați unul altuia propozițiile.

Săgetător

Astăzi ești ocupat cu oamenii importanți din viața ta. Veți dedica mai mult timp sau energie pentru a-i ajuta pe alții și pentru a face ca lucrurile să meargă fără probleme în viața personală. Te simți prietenos și cauți feedback de la cineva special. Din fericire, toți sunt cooperanți astăzi. A fi deschis și receptiv cu familia va adduce numai satisfacții.

Capricorn

Ești în poziția ideală pentru a face inventarul propriilor sentimentele și pentru a te conecta cu nevoile tale astăzi. Energiile de astăzi sunt puternice pentru inspirație, iar oamenii sunt atrași de perspectiva ta unică de a vedea lucrurile. Conversațiile deschise și sincere sunt în centrul atenției.

Vărsător

Tranzitele de astăzi încurajează și susțin în special exprimarea de sine sau canalizarea energiei mentale în activități productive și satisfăcătoare. Cu sextilul dintre Mercur și Uranus, gândirea liberă aduce idei progresive despre cum să te simți mai în siguranță sau mai confortabil. O atmosferă deschisă și sinceră cu cei dragi va conduce spre conversații surprinzătoare și sănătoase, cooperare și soluții la probleme.

Pești

Tranzitele de astăzi vă ajută să vă atingeți conștiința superioară și să aduceți puțină inspirație lumii voastre. Doriți să vă îmbunătățiți și să avansați. Se pot deschide noi căi interesante pentru a vă exprima, a vă deplasa sau a vă conecta. Folosirea puterii cuvintelor pentru a atrage ceea ce îți dorești sau pentru a-ți promova interesele funcționează cel mai bine pentru tine acum.

×