x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 4 octombrie 2023. Gemenii sunt pasionali. Racii au nevoie de răbdare. Săgetătorii acționează

Horoscop zilnic, 4 octombrie 2023. Gemenii sunt pasionali. Racii au nevoie de răbdare. Săgetătorii acționează

de Moira Dună    |    03 Oct 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 4 octombrie 2023.  Gemenii sunt pasionali. Racii au nevoie de răbdare. Săgetătorii acționează
Sursa foto: Hepta

Berbecii pierd controlul,Taurii renunță la lucruri și oameni, Leii sunt încrezători, Balanțele au o zi bună, Scorpionii sunt nepoliticoși, Capricornii au nevoie de protecție, Vărsătorii văd lucrurile clar iar Peștii trebuie să fie hotărâți.

Berbec

Acesta este un moment culminant pentru tine și s-ar putea să simți că lumea ta se prăbușește. S-ar putea să încerci cu disperare să deții controlul. Amintește-ți că parteneriatul înseamnă că și celălalt trebuie să se implice. 

Taur

Starea ta de spirit ar trebui să se îndrepte spre demararea lucrurilor. Acest lucru poate însemna că trebuie să renunți la unele lucruri și...oameni. Nu-ți fie teamă să iei măsurile necesare pentru a-ți exprima punctul de vedere. Faptele vor vorbi mai tare decât cuvintele. Dacă simți că timpul trece pe lângă tine, bucură-te de fiecare clipă așa cum vine.

Gemeni

Te simți ca un vultur care plutește. Comportamentul tău poate părea mai degrabă primar dar este bine. Vezi unde te duce acest instinct. Pasiunea este combustibilul care îți aprinde focul. Nu nega această flacără interioară. Mergi mai departe cu visele tale, mai ales în dragoste.

Rac

Poate te întrebi: „De ce eu?” în aproape toate domeniile vieții tale de astăzi. Din anumite motive, se pare că toată lumea, în afară de tine, are exact ceea ce își dorește. Poate că ești prea pretențios. Standardele tale sunt înalte și asta e bine. Este ușor să atingi obiective mici. Ai ales cel mai mare munte de urcat. Fii răbdător.

Leu

Atrage-ți puterea din încrederea în tine. Nu există altă persoană ca tine, așa că valorifică acest lucru și mergi mai departe în modul în care numai tu poți. Există multă curaj în inima ta care îți cere să-ți asumi riscuri pe care poate nu le-ai luat în considerare înainte. SUnt oportunități care te așteaptă.

Fecioară

La început s-ar putea să fii surprins de abordarea agresivă a unei persoane dar apoi s-ar putea să vezi că, într-adevăr, această persoană are ceva important din care poți învăța. Studiază acest mod de a aborda lucrurile și realizează că trebuie să adopți mai mult acest mod asertiv pentru a avea succes. Acest lucru este valabil mai ales în chestiuni de dragoste.

Balanță

S-ar putea să-ți fie greu să stai nemișcat, deoarece aproape totul pare să meargă în felul tău, mai ales în problemele inimii. Deși abordarea ta față de iubire este agresivă, implică și tandrețe, și sensibilitate.

Scorpion

S-ar putea să fii descurajat de comentariile altora. Vei găsi comportamentul lor nepoliticos. S-ar putea să renunți la bunele maniere obișnuite și să începi să te lovești de oamenii din jurul tău. Ai grijă să  nu arăți comportamentul pe care îl detesti la alții.

Săgetător

Acționează. Ai multe idei fantastice. Într-adevăr, cel mai greu lucru pentru tine acum este să alegi pe care să o urmărești mai întâi. Activitățile care îți angajează creativitatea și sensibilitatea sunt cele mai atrăgătoare acum. Oferă puțină putere inimii tale, care în mod normal este văzută ca fiind tandră și prea sensibilă. Să știi că ești curajos.

Capricorn

Corzile inimii tale s-ar putea să nu se simtă deosebit de puternice și nu este posibil ca această situație să se îmbunătățească astăzi, când descoperi că oamenii sunt insensibili la situația ta. Nu este un moment bun să te bazezi pe ceilalți să te ia. Pune-ți armura de protecție înainte de a ieși pe ușă. Prognoza solicită stări de spirit insistent și atitudini ostile.

Vărsător

Ceața s-a ridicat în sfârșit și poți vedea din nou clar. Asigură-te că ești treaz și alert pentru că porțile de start sunt pe cale să se deschidă. Ai capacitatea de a prelua conducerea, mai ales când vine vorba de chestiuni care implică dragoste. Creativitatea ta este puternică și vei conduce grupul aproape fără efort.

Pești

Aprinde o lumânare și pune-ți o dorință. Vezi flacăra ca pe un simbol al transformării și pasiunii din interiorul vostru. Inima ta se poate simți neliniștită.Pe măsură ce flacăra dansează, s-ar putea să-ți amintiți dansurile pe care le faci în încercarea de a-ți distrage atenția de la o problemă cu care trebuie să vă confruntați. Acum este timpul.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic