x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 5 aprilie 2024. Gemenii au un vis ciudat. Balanțele câștigă mai mulți bani. Peștii au idei grozave

Horoscop zilnic, 5 aprilie 2024. Gemenii au un vis ciudat. Balanțele câștigă mai mulți bani. Peștii au idei grozave

de Moira Dună    |    04 Apr 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 5 aprilie 2024.  Gemenii au un vis ciudat. Balanțele câștigă mai mulți bani.  Peștii au idei grozave
Sursa foto: Hepta

Berbecii și Vărsătorii se stresează la serviciu, Taurii și Scorpionii discută cu un vechi prieten, Racii au probleme cu un coleg, Leii se simt blocați Fecioarele aud lucruri supărătoare, Săgetătorii au o cheltuială neașteptată, Capricornii sunt neliniștiți.

Berbec

O persoană cu care lucrezi ar putea pleca brusc fără preaviz sau motiv declarat. Acest lucru ar putea fi confuz și s-ar putea să te întrebi dacă există schimbări în cadrul companiei despre care nu știi nimic. Încearcă să afli exact de ce a plecat această persoană. Dacă nu poți să o întrebi direct, întreabă discret pe cineva care ar putea ști. Este important pentru a-ți calma anxietatea.

Taur

Cineva de la care ți-ai dorit de mult să auzi, poate un vechi prieten care locuiește departe, te-ar putea suna azi. Vei fi bucuros să primiești mesajul, dar ar putea duce la un joc frustrant. Nu fi atât de iritat încât să renunți. 

Gemeni

Un vis destul de supărător ți-ar putea tulbura somnul în seara asta. Când te trezești și te concentrezi pe lumea reală, poate părea atât de bizar încât să nu merite o atenție serioasă. Oricum, scrie-l. După ce a trecut ceva timp, treci peste simboluri și vezi ce îți sugerează. Visul încearcă să-ți spună ceva despre o situație specifică din viața ta, deși într-un mod ciudat!

Rac

Un coleg sau eventual un iubit ar putea fi într-o dispoziție destul de delicată astăzi. Prin urmare, s-ar putea să ți se pară dificil de discutat cu această persoană. S-ar putea să fii puțin iritat și să te întrebi dacă acesta merită supărarea pe care ți-o provoacă. Nu face nimic prostesc. Această dispoziție va trece. Totul ar trebui să revină la normal până mâine.

Leu

Ești foarte intuitiv dar astăzi îți poți găsi abilitățile psihice în scurtcircuit. Acest lucru nu înseamnă că abilitățile tale sunt blocate, dar nu sunt la fel de fiabile cum sunt de obicei. La fel, nici imaginația ta nu este la fel de sigură. Nu-ți face griji. Vei reveni la normal până mâine.

Fecioară

Niște știri destul de supărătoare despre un prieten ar putea veni la tine astăzi, probabil la telefon. Acesta ar putea fi adevărul, dar, mai probabil, faptele au fost distorsionate în repovestire. De fapt, ceea ce auzi s-ar putea să nu fie altceva decât o bârfă. Sună pe cineva care ar putea ști ce se întâmplă cu adevărat, de preferință prietenul despre care ai auzit și verifică faptele înainte de a te stresa.

Balanță

Astăzi ai putea primi o pauză norocoasă în carieră, care să-ți aducă niște bani în plus. Dezavantajul este că s-ar putea să trebuiască să dedici multe ore în plus. Norocul tău ar putea provoca probleme temporare în viața personală. Membrii familiei tale ar putea fi nemulțumiți. Subliniază că poate fi incomod acum, dar toată lumea va fi mai bine pe termen lung.

Scorpion

O vizită neașteptată a cuiva care locuiește departe este probabil să-ți strice programul. Chiar dacă vei fi bucuros să-ți vezi prietenul, vizita ar putea necesita o mulțime de apeluri. Odată ce ai terminat, totuși, vei avea o întâlnire grozavă. Tu și prietenul tău ar trebui să aveți multe de povestitt. Veți vorbi ore întregi. Relaxează-te și distrează-te!

Săgetător

Un eșec financiar neașteptat te-ar putea supăra. Poate că o urgență, cum ar fi o durere de dinți sau o defecțiune a mașinii, necesită o cheltuială substanțială pentru care nu ai planificat-o. Probabil că poți găsi o modalitate de a face față crizei. Este posibil să ai resurse pe care să te bazezi la ccare nu te gândești acum. 

Capricorn

S-ar putea să te simți neliniștit și frustrat din cauza unei separări temporare de un partener, poate un partener de afaceri, dar mai probabil unul romantic. Contactul telefonic ar putea fi și dificil, deoarece amândoi ați putea fi ocupați și vă puteți simți lipsa. Găsește ceva fascinant de făcut, care îți va îndepărta mintea de la situație. Întâlnește-te cu prietenii și distrează-te puțin. Timpul va trece mai repede.

Vărsător

Un zvon destul de deconcertant despre meseria ta ar putea ajunge la urechile tale. Poate vei auzi că firma este vândută sau este supusă unei schimbări în ierarhie. S-ar putea să fii prins într-o frenezie de îngrijorare dacă vei rămâne sau nu. Înainte de a sări la orice concluzie, sună pe cineva care știe ce se întâmplă și află adevărul. Ceea ce ai auzit este probabil doar bârfă.

Pești

O serie de idei grozave, fie pentru proiecte creative noi, fie pentru îmbunătățirea celor aflate în derulare, ți-ar putea apărea în minte în timpul zilei,. Dacă nu le notezi imediat, ai putea să le pierzi! Cu toate responsabilitățile tale, vei avea o zi destul de frenetică deoarece mintea ta se schimbă constant de la un focus la altul. Te poți descurca, notează horoscope.com.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic