x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 5 februarie 2018: Racii se îndrăgostesc

Horoscop zilnic 5 februarie 2018: Racii se îndrăgostesc

04 Feb 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 5 februarie 2018: Racii se îndrăgostesc

BERBEC

Aştepţi cu multă speranţă un eveniment pe care îl consideri important pentru viitorul tău. Bucură-te de ceea ce urmează să se întâmple în curând.

TAUR

Eşti solicitat în două direcţii: serviciul unde mai ai mult de lucru, dar şi persoana iubită care te vrea alături mai mult timp. Ești prins între ciocan şi nicovală.

GEMENI

O veste neaşteptată te trimite direct în al nouălea cer, pentru că nu te gândeai  că lucrurile vor lua atât de repede  o întorsătură plăcută.

RAC

Situaţia financiară cunoaşte un moment de criză. Apare însa  o şansă nesperată ce te ajută să treci peste momentul critic. E posibil să te îndrăgostești.

LEU

Nu ştii cum să priveşti aceste zile. Încă nu ai parte de o relaxare totală, pentru că eştincă legat de serviciu şi de presiunea şefilor.

FECIOARĂ

Eşti un pic agitat şi nervos. Nu dispera,mai rezolva si timpul din probleme,in mod natural. În mod sigur o să apară ceva nou la orizont.

BALANŢA

Rutina de zi cu zi te enervează, te-ai săturat să faci aceleaşi lucruri.Pâna la urmă trebuie să accepţi realitatea aşa cum este şi cu bune şi cu rele.

SCORPION

Lucrurile par să revină, încet, la normal în casa ta şi în relaţia cu partenerul de viaţă. Începi deja să intri într-o perioadă mult mai relaxată.

SĂGETĂTOR

Timpul are o încărcătură specială pentru sufletul tău şi parcă trece greu în aceste momente în care speri și aștepti să se intâmple ceva.

CAPRICORN

Inima ta e plină de bucurie şi optimism, pentru că au loc evenimente frumoase, care te ung pe suflet. În ele sunt implicate persoane dragi ţie.

VĂRSĂTOR

Esti mulțumit de rezultatele din ultimul timp pe plan profesional.  Dacă tot ai ajuns la un final, ar fi bine să iei o pauză și să te detașezi de tot stresul.

PEŞTI

Ţi se oferă o şansă mare, de care ar trebui să profiţi imediat. Dacă mai stai mult pe gânduri şi analizezi ce se petrece, trenul va trece pe lângă tine.

 

×
Subiecte în articol: horoscop