x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 6 decembrie 2022. Taurii și Vărsătorii visează la o lume mai bună. Gemenii sunt într-o dispoziție spirituală

Horoscop zilnic, 6 decembrie 2022. Taurii și Vărsătorii visează la o lume mai bună. Gemenii sunt într-o dispoziție spirituală

de Moira Dună    |    05 Dec 2022   •   11:55
Horoscop zilnic, 6 decembrie 2022. Taurii și Vărsătorii visează la o lume mai bună. Gemenii sunt într-o dispoziție spirituală
Sursa foto: Hepta

Berbecii trebuie să fie atenți la certuri, Racii se simt bine, Leii sunt mulțumiți de viața lor, Fecioarele sunt empatice, Balanțele renunță la control, Scorpionii și Peștii au nevoie de o pauză, Săgetătorii sunt nemulțumiți, iar Capricornii sunt cam deprimați.

Berbec

Ești într-o dispoziție ciudată astăzi. Lucrurile au mers bine în ultimele zile, dar ai grijă să nu te lași păcălit. Ar trebui să fii atent cum te porți cu persoana iubită.  Atitudinea sa poate să te intrige, dar tu ești cel puțin rupt de realitate. Stai departe de orice conflict. 

Taur

Este ca și cum ai fi într-o lume nouă și plină de speranță. Oamenii pe care îi întâlnești vor fi cordiali și grijulii, iar viitorul va părea luminos și atractiv. Cu alte cuvinte, este ca un vis fabulos, iar ceasul cu alarmă te va trezi în curând. Aceste sentimente nu vor dura mult, așa că profită acum. 

Gemeni

Pentru că acum ai tendința de a gândi totul, o zi ca aceasta nu poate fi altceva decât benefică. Ți-a fost greu să găsești satisfacție în tărâmul lumii cunoscute în ultima vreme, dar astăzi îți oferă o călătorie într-o altă percepție, una intangibilă și ireală. S-ar putea să te bucure, mai ales dacă încerci o activitate artistică, ezoterică sau religioasă.

Rac

Sunt zile în care te simți minunat fără să poți atribui sentimentul vreunui eveniment real. Desigur, mintea ta rațională va căuta un motiv pentru fericire. Dar dacă numeri de câte ori faci lucruri împotriva voinței tale, devine evident că logica și rațiunea nu se aplică întotdeauna acestei lumi. Nici măcar să nu încerci să înțelegi. Doar bucura-te!

Leu

În ultimele zile ai căutat sensul vieții. Au fost schimbări în ocupația ta principală, relații noi, ambiții. Astăzi poți lăsa toată această căutare a sufletului să plece. Este posibil să creezi un amestec uriaș din întreaga ta experiență și să fii recunoscător pentru viața palpitantă pe care o ai.

Fecioară

Probabil că vei fi perfect în ton cu această zi. Desigur, este tentant să fugi de realitatea și greutățile momentului. Dar alteori, când ești plin de compasiune și îți este ușor să asculți, viața este cu adevărat plină de satisfacții. Oamenii găsesc compania ta liniștitoare și plăcută și probabil că îți vor mulțumi pentru asta. 

Balanță

Nu încerca să controlezi ce se întâmplă astăzi pentru că nu vei putea înțelege. S-ar putea să simți că ești doar un grăunte de nisip într-un univers vast. Nu petrece prea mult timp filozofând. Privește în jurul tău și vei găsi câteva răspunsuri.

Scorpion

Genul ăsta de zi ciudată nu apare des. Va părea că nu mai știi ce vrei. Oamenii nu te vor înțelege și vei crede că nu are rost să te explici. Cel mai bun lucru de făcut poate fi să te deconectezi de la activitățile obișnuite și să mergi la plimbare. 

Săgetător

Ești atras de țări străine. Poate vrei să călătorești dar poate fi și o iluzie care îți oferă o explicație simplistă pentru nemulțumirea pe care o simți acum în viața profesională. Gândește-te la asta, deoarece unele decizii importante pe care urmează să le iei depind de asta.

Capricorn

Vei crede că aceasta este o perioadă ciudată. Nu este. Privește în jur și vei vedea că oamenii fie sunt deprimați, fie încearcă să păstreze aparențele. Este ca și cum mulți oameni, în special tu, se confruntă cu visele lor fără a putea să acționeze.

Vărsător

S-ar putea să ai șansa de a face o călătorie în jurul lumii pentru a vizita palate fabuloase și a experimenta o iubire atemporală, iar totul este complet gratuit! Acesta ar putea fi numit un test de sensibilitate la universul Walt Disney. Dumnezeu știe că nu ești total străin de el! 

Pești

Vei pluti astăzi. Nu vei vorbi, vei fi somnoros și starea ta de spirit nu va fi cea mai bună. În regulă! Întoarce-te în romanul tău, odihnește-te.. Nu-ți face griji, această perioadă va trece. Și știi ce? Nu ești singur. Se întâmplă tuturor din când în când. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic