x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 6 mai 2023. Gemenii trebuie să fie mai reținuți. Scorpionii sunt îngrijorați din cauza banilor

Horoscop zilnic, 6 mai 2023. Gemenii trebuie să fie mai reținuți. Scorpionii sunt îngrijorați din cauza banilor

de Moira Dună    |    05 Mai 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 6 mai 2023. Gemenii trebuie să fie mai reținuți. Scorpionii sunt îngrijorați din cauza banilor
Sursa foto: Hepta

Berbecii au probleme de comunicare, Taurii nu găsesc ce caută, Racii au nevoie de răbdare cu un prieten, Leii sunt dezamăgiți, Fecioarele confuze, Balanțele se despart de cineva apropiatSăgetătorilor le este dor de partener, Capricornii au dureri musculare, Vărsătorii vor să înveselească o persoană apropiată iar Peștii trebuie să facă reparații în casă.

Berbec

Ai probleme cu telefonul? Ești blocat în trafic? Poate că ar fi mai bine să stai acasă astăzi. Este posibil să pierzi un apel de la cineva aflat la distanță, dar persoana respectivă va încerca să te contacteze mai târziu. Relaxează-te, fă-ți un ceai și bucură-te de liniște.

Taur

Cauți un produs în casă ore întregi și nu-l găsești. Obiectul se află acolo dar probabil se află într-un loc la care nu te gândești.

Gemeni

Un iubit îți sugerează o vacanță împreună. Poate într-un loc pe care dorești să-l vizitezi. Dacă îți place ideea, nu răspunde prea entuziasmat, altfel prietenul tău s-ar putea să dea înapoi. De fapt, nu vorbi mult. 

Rac

Impresiile intuitive inconfortabile despre cineva apropiat ar putea fi tulburătoare. Prietenul tău este bolnav sau supărat? Sau nu va dori să vorbească prea mult despre asta, așa că va trebui doar să-l lași să-ți spună ce se întâmplă atunci când este momentul potrivit. Acest lucru ar putea fi frustrant pentru tine, dar ai răbdare.

Leu

Un obiectiv pe care l-ai urmărit este imposibil acum. S-ar putea să trebuiască să-l pui în așteptare. Acest lucru ar putea fi dezamăgitor, dar concentrează-ți atenția pe alte dorințe. Uneori mici eșecuri ca acesta se dovedesc a fi binecuvântări deghizate.

Fecioară

Confuzia poate să domnească astăzi în timp ce încerci să obții niște informații care par confuze. Deocamdată, ar putea fi mai bine să lucrezi la altceva și să te întorci la cercetările tale peste câteva zile.

Balanță

Un frate sau un vecin ar putea fi obligat să se mute. Acest lucru te va afecta emoțional și vei avea o conversație dificilă. Nu este ușor să te desparți de o persoană dragă dar aceasta ar putea fi o lecție valoroasă despre detașare. Probabil că îți va lua ceva timp să te obișnuiești cu ideea. 

Scorpion

Chestiunile legate de bani ar putea părea dezastruoase. Poate că ai avut un eșec temporar, dar probabil că ești pesimist și nu vezi întreaga imagine. Analizează datele mai bine și vei descoperi că stai mai bine decât credeai. Indiferent de cheltuielile care apar, le vei putea face față. 

Săgetător

O separare temporară de iubitul tău te va supăra. Imaginația ta poate evoca tot felul de scenarii îngrozitoare, cum ar fi isă-și găsească pe altcineva. Probabil încă că și partenerului tău îi este dor de tine. Fii ocupat, astfel încât zilele să treacă repede până când se întoarce. Ai răbdare.

Capricorn

Ai făcut prea mult sport? Dacă da, atunci vei avea dureri musculare. Poartă pantofi confortabili și lasă timp să te vindeci. Poate vrei să te relaxezi într-o cadă  cu hidromasaj, de preferință cu iubitul tău. 

Vărsător

O persoană apropiată este într-o dispoziție proastă. Poate vrei să o înveselești așa că du-o la un eveniment sportiv, un concert, o petrecere, un film aumuzant. S-ar putea să refuze dar insistă. 

Pești

S-ar putea să ai probleme cu instalațiile din bucătărie. Aceasta este o problemă prea complexă pentru a o putea rezolva singur. Cheamă un specialist și comandă o pizza până sunt gata reparațiile. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic