x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 6 martie 2024. Racii întâmpină obstacole. Fecioarele și Balanțele caută echilibrul

Horoscop zilnic, 6 martie 2024. Racii întâmpină obstacole. Fecioarele și Balanțele caută echilibrul

de Moira Dună    |    05 Mar 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 6 martie 2024. Racii întâmpină obstacole. Fecioarele și Balanțele caută echilibrul
Sursa foto: Hepta

Berbecii și Leii sunt tensionați, Taurii sunt prea autoritari, Gemenii negativiști, Scorpionii trebuie să accepte și regulile altora, Săgetătorii sunt emoționali, Vărsătorii au parte de o energie nouă iar Peștii trebuie să depășească un necaz.

Berbec

Lucrurile ar putea deveni puțin tensionate pentru tine. Una dintre primele talereacții ar putea fi să cauți sprijin la cei dragi. Din păcate, ar putea părea că s-au alăturat opoziției. S-ar putea la început să simți că ai fost trădat. În realitate, poate că lupți pentru o cauză veche și este timpul să te alături și opoziției.

Taur

Părți din viața ta ar putea părea ca niște jocuri de gladiatori din Roma antică. Vestea bună este că dacă cineva se poate ridica deasupra acestei situații și poate vedea adevărul, acela ești tu. Ai grijă să nu fii prea obsedat de cum să rezolvi lucrurile. Este posibil ca acest lucru să te bage mai adânc într-o problemă fără ieșire. Treaba ta este de a media, nu de a impune.

Gemeni

Ești predispus să mergi în cerc dacă vezi doar partea negativă a fiecărei situații. Lipsa ta de perspectivă te-ar putea împiedica să vezi un răspuns chiar în fața ta. Mintea ta este cel mai mare atu și cel mai mare dușman al tău. Nu deveni o victimă a negativismului. Odată ce preiei controlul și începi să privești aspectele pozitive, răspunsul va deveni clar.

Rac

Probabil că vei avea idei noi și inovatoare despre obiectivele tale în viață. Din păcate, există câteva obstacole. Oamenii cărora le este frică de nou și diferit sunt predispuși să încerce să-ți pună bețe în roate. Mai mult ca sigur, acești oameni reacționează pur și simplu de frica de ceva ce nu înțeleg. Ajută-i să-ți vadă perspectiva.

Leu

Amintește-ți că, deși există tensiune și haos peste tot, asta nu trebuie să te afecteze. Baza majorității disputelor se rezumă la lupta dintre vechi și nou.Nu lăsa luptele altora  să devină ale tale. Învațăde la ei rămânând suficient de aproape pentru a observa și înțelege, dar suficient de departe încât să-ți păstrezi mâinile curate.

Fecioară

În timp ce creierul tău poate dori să se încarce cu idei noi și revoluționare, există ceva care te împiedică să pui aceste idei în mișcare. S-ar putea să existe o voce mică în capul tău care să-ți spună să încetinești și să nu accepți automat lucrurile, și să le adopti în viața ta doar pentru că sunt noi. Fă tot posibilul pentru a găsi un echilibru între aceste două puncte de vedere.

Balanță

Ai o mare responsabilitate să predai o lecție altora, oferindu-le și puțină libertate de a ieși și de a explora singuri. Câștigă respectul celorlalți temperând disciplina cu distracția.

Scorpion

Procesele tale mentale s-ar putea încurca într-o problemă, pe măsură ce descoperi că există anumite reguli și linii directoare pe care trebuie să le respecti. Uneori ai impresia că ești deasupra tuturor regulilor, că îți poți stabili propriile norme pe baza moralei tale personale, și că totul va fi bine. Din păcate, uneori trebuie să respecți regulile altora. Încearcă să nu fii supărat de asta.

Săgetător

În timpul petrecut încercând să-ți stabilizezi emoțiile s-ar putea să fii prea prins de sentimentele tale. Din această cauză s-ar putea să nu fi ascultat mintea ta rațională în ultima vreme, deși strigă să mergi mai departe într-o situație diferită. Fă-ți timp pentru a-ți asculta gândurile și ia-le mai în serios decât până acum.

Capricorn

Cu cât poți aplica mai mult în propria viață sfaturile pe care le dai altora, cu atât vei fi mai bine. Nimeni nu va urma un lider care nu respectă propriile standarde. Dacă vrei să oferi îndrumare altcuiva, asigură-te că ești dispus să operezi după aceleași reguli și să accepți feedback cu privire la eficacitatea acestora.

Vărsător

S-ar putea să fii pe o cale lentă și constantă a disciplinei care îmbrățișează un mod mai vechi, mai tradițional de a privi lucrurile. Deodată, totuși, ești lovit de o forță agresivă care te îndeamnă să faci lucrurile altfel. Cu cât încerci să rezisti mai mult la această forță, cu atât este mai probabil să provoace tensiune. Deschide-ți brațele și salută această nouă energie care va avea un efect pozitiv asupra ta.

Pești

O forță radicală pare să stârnească necazuri și să-ți provoace convingerile de mult stabilite despre cum ar trebui făcute lucrurile. Adevărul este că ceea ce vezi drept necaz este într-adevăr o durere din ce în ce mai mare care trebuie îndurată, pe măsură ce treci la următorul pas în evoluția ta personală. Schimbarea este adesea dificilă; totuși, asta este ceea ce ești chemat să faci, potrivit horoscope.com.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic