x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 6 martie. Zi plină pentru toate zodiile

Horoscop zilnic, 6 martie. Zi plină pentru toate zodiile

05 Mar 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 6 martie. Zi plină pentru toate zodiile

Berbec

Continui cu planurile de viitor și vrei să știi foarte clar ce proiecte vei demara în perioada următoare. Ai timp suficient, nu te grăbi.

Taur

Primele zile ale săptâmânii vor fi dedicate muncii și sectorului profesional. Vei avea foarte multe sarcini de teminat până la finalul zilei.

Gemeni

Deciziile pe care le-ai luat în weekend îți vor influența toată săptămâna. Fii atent la cum decurge ziua pentru a opri eventualele situații neplăcute.

Rac

Din punct de vedere profesional, stai foarte bine și nu ai nicio problemă, dar asta îți va afecta relația de cuplu. Așteaptă-te la discuții serioase. 

Leu

Vei începe să cauți oferte pentru vacanță, sau pentru concediul din vară și, de ce nu, un citybreak pentru următoarea perioadă.

Fecioară

Vrei să te bucuri de liniștea de la birou, pentru că acasă va începe nebunia pregătirilor unei aniversări. Preferi să stai cât mai mult în oraș.

Balanță

Norocul tău vor fi colegii de serviciu care te vor ajuta să termini toate treburile la timp. Pentru că vineri ai lenevit, ai de suferit acum.

Scorpion

Nu vei fi pe aceeași lungime de undă cu asociații sau colaboratorii cu care vei avea ședințe azi, astfel încât trebuie să te relaxezi puțin.

Săgetător

Ești foarte hotărât să rezolvi anumite probleme financiare, sau să faci rost de mai mulți bani și faci tot posibilul să găsești soluții în acest sens.

Capricorn

Spre deosebire de Săgetători, roadele muncii tale încep să se vadă, iar conturile tale se vor rotunji semnificativ. Ai grijă de ei și nu îi cheltui pe toți deodată.

Vărsător

Vei avea o săptămână activă, plină de evenimente și ieșiri din oraș de la care nu trebuie să lipsești. Va fi un prilej perfect pentru a mai petrece timp cu partenerul.


Pești

Nu trebuie să îți mai faci griji în privința banilor, pentru că vor apărea atunci când te aștepți mai puțin.

 

 

 

×