x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 6 decembrie 2023. Fecioarele sunt nehotărâte. Balanțele și Vărsătorii socializează

Horoscop zilnic, 6 decembrie 2023. Fecioarele sunt nehotărâte. Balanțele și Vărsătorii socializează

de Moira Dună    |    05 Dec 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 6 decembrie 2023. Fecioarele sunt nehotărâte. Balanțele și Vărsătorii socializează
Sursa foto: Hepta

Berbecii vorbesc mult, Taurii nu se pot concentra, Gemenii își exprimă emoțiile, Racii simt că pierd timpul, Leii vor lucruri incitante, Scorpionii nu se pot concentra, Săgetătorii analizează prea mult, Capricornii sunt intuitivi iar Peștii găsesc soluția la problemă.

Berbec

Sunt multe lucruri despre care vrei să discuți. Partea grea este să găsești un motiv pentru a nu mai vorbi. Dacă cineva aduce în discuție filozofie sau religie, se pare că porțile se deschid. Vei conversa timp de mai multe ore. Vei fi bucuros sa ai in vedere multe perspective, deși vei avea ultimul cuvânt despre ceea ce crezi.

Taur

Poate fi dificil să te concentrezi. Trucul este să nu fii prea emoțional. Păstrează lucrurile ușoare și nu fii prea frustrat dacă nu poți să sapi atât de adânc pe cât dorești. S-ar putea să fiți mai productiv dacă treci peste mai multe probleme, în loc să analizezi suna singură.

Gemeni

Acesta este un moment culminant al lunii din punct de vedere emoțional și s-ar putea să fugi fără niciun motiv aparent. Orice emoții pe care le-ai stocat înăuntru sunt forțate să iasă la iveală, într-un fel sau altul. S-ar putea să simți că ai puțin control asupra modului în care exprimi sentimentele. Forța din spatele emoțiilor tale este extraordinară.

Rac

Asigură-te că iei ceva de citit cu tine. Pot exista momente când trebuie să aștepți pe cineva și vei dori să fii productiv. Vei deveni neliniștit și te poți enerva pe persoana care îți irosește ziua. A avea ceva pe care să te concentrezi te va calma și te va face să simți că nu-ți pierzi timpul. Ai putea să te bucuri de timp, mai degrabă decât să te enervezi.

Leu

Mintea ta vrea stimulare, așa că dă-i lucruri de rumegat, sub forma unei discuții pline de viață despre politică și evenimente mondiale sau poate sub forma unor informații amuzante. Perspectiva ta s-ar putea schimba, așa că păstrează mintea deschisă la idei noi. 

Fecioară

S-ar putea să fii nehotărâtă. Creierul tău se întoarce în multe direcții, dar nu ajunge la nicio concluzie. Lucrează cu această energie, mai degrabă decât să fii frustrat de ea. Simte-te liber să examinezi fiecare idee în detaliu. Până când trebuie să iei o decizie, vei ști ce vrei. Deocamdată, ar fi mai bine să experimentezi.

Balanță

Cele mai recente reviste și tendințe în modă și filme îți vor atrage atenția. Există o știre de ultimă oră care va conta foarte mult pentru tine. Conversațiile care se învârt în jurul acestor subiecte apar la cină. Conversațiile lungi despre ideile actuale se vor dovedi extrem de pline de satisfacții.

Scorpion

Ești împrăștiat și uiți unei ai lăsat cheile, ori pui haine la spălat fără detergent...Mintea ta este în toate direcțiile și va fi greu să-ți păstrezi concentrarea. Mergi cu fluxul fără a încerca să te forțezi în ceva ce nu vine de la sine.

Săgetător

O voce sâcâitoare din mintea ta îți spune să te uiți în spate. Ai toate bazele acoperite. Deși s-ar putea să fii tentat să mergi cu cele mai confortabile și familiare, acesta este un moment bun pentru a lua în considerare alte perspective.

Capricorn

Paradigma ta actuală se poate schimba. Există șanse mari ca emoțiile tale să treacă printr-o transformare semnificativă. Nu te lăsa prins în vâltoarea mentală. Bazează-te pe al șaselea simț - intuiția ta ascuțită - pentru răspunsurile pe care le cauți.

Vărsător

Ai nevoie de o masă tip bufet unde să încerci de toate sau o masă cu opt feluri servită cu zâmbet. Ești fericit să-ți împarți prânzul cu alții. Aceasta este ziua ta pentru a încerca lucruri noi și să explorezi perspective diferite.

Pești

Este o zi bună pentru a-ți exprima sentimentele. Vorbind cu voce tare despre o problemă, vei găsi în cele din urmă drumul către o soluție. Prin exteriorizarea a ceea ce se întâmplă în capul tău, problema este oarecum mai ușor de gestionat. Ești mai aproape de o soluție decât crezi. Găsește-ți vocea și răspunsul va veni.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic