x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 6 septembrie 2022. Berbecii și Taurii sunt romantici

Horoscop zilnic, 6 septembrie 2022. Berbecii și Taurii sunt romantici

05 Sep 2022   •   16:04
Horoscop zilnic, 6 septembrie 2022. Berbecii și Taurii sunt romantici
Sursa foto: Unsplash.com

Gemenii vor avea parte de schimbări, Racii sunt felicitați, Leii au idei de proiecte, Fecioarele au premoniții, Balanțele sunt afectuoase cu colegii, Săgetătorii primesc vești de departe, Capricornii sunt energici, Vărsătorii trebuie să fie sinceri iar Peștii își cresc veniturile.

Berbec

Ar trebui să te simți deosebit de romantic și senzual acum și s-ar putea să atragi priviri admirative de la cei din jurul tău, chiar și de la străini. Pasiunea ta este mare, așa că aceasta este o zi excelentă pentru a planifica o seară romantică. Te simți deosebit de creativ și doriți să-ți petreci ziua într-o activitate artistică. 

Taur

Mișcări ciudate și pasionale te-ar putea găsi că vrei să evadezi din civilizație cu un iubit. Aceasta este o zi grozavă pentru asta. Planifică cel puțin o seară liniștită acasă cu cineva special.

Gemeni

Comunicările interesante de la prieteni s-ar putea concentra pe posibile evoluții ale lumii sau poate unele bârfe suculente despre oamenii pe care îi cunoști. Bucură-te, dar nu crede tot ce auzi. Multe dintre ele sunt mai puțin reale decât produsul imaginației fertile a cuiva. Călătoriile scurte ar putea aduce vești despre schimbările viitoare. Vor fi evenimente neasteptate!

Rac

Astăzi s-ar putea să câștigi felicitări corporative pentru că toate semnele indică faptul că imaginația ta zboară sus și poate fi pusă la lucru pentru a-ți crește eficiența muncii. S-ar putea chiar să câștigi o promovare sau o creștere a salariului. Cu toate acestea, este important să nu dai curs impulsului de a ascunde dezavantajel a ceea ce facei. Fii sincer! Vei avea reultate beneficia pe termen lung.

Leu

Este posibil ca mintea ta să meargă foarte rapid. Ideile pentru proiecte inovatoare pot veni mai repede decât poți să le transformi în realitate. Scrie-le. Poate că nu ai timp să lucrezi la ele acum, dar vei avea mai târziu. Poți decide să participi la o prelegere virtuală, să te înscrii la un curs online sau să te alături prietenilor.

Fecioară

S-ar putea să ai vise ciudate și premoniții vii astăzi. Intuiția și abilitățile tale telepatice funcționează la un nivel înalt. Te-ai putea gândi la cineva care mai târziu sună. Există, de asemenea, tendința de a fi prea paranoic. Nu intra în panică dacă unele dintre mesajele pe care le primești par deranjante. Verifică mai întâi faptele. Probabil vei descoperi că totul este mai bine decât credeai

Balanță

S-ar putea să te simți cald și prietenos cu toată lumea, să fii implicat în evenimente sociale virtuale sau să primești invitații la petreceri. Probabil te vei distra de minune și îți vei face prieteni noi. Ai grijă să iei multă vitamina C. Ești expus la răceli de sezon sau la infecții. 

Scorpion

Relațiile cu oamenii de la serviciu ar trebui să fie calde iar acest lucru ar putea face minuni pentru cariera ta. Nu lua nimic la valoarea nominală. S-ar putea să nu fie totul așa cum pare. Cineva are probleme cu tine care îl fac nedemn de încredere. Evită să vă apropiați prea mult. 

Săgetător

Unele informații noi ar putea veni în calea ta și te determină să te concentrezi asupra unui nou interes. Îți va pune mintea să călătorească în locuri și vremuri îndepărtate. Poți comunica cu oameni noi care sunt foarte educați, din țări străine. S-ar putea să aibă povești fascinante de spus! Orice s-ar întâmpla, astăzi promite să-ți trezească curiozitatea și să-ți stimuleze intelectul.

Capricorn

Ai putea avea niște vise intense în seara asta. S-ar putea să descoperi că acestea aduc inspirație pentru proiecte creative, poate pentru redecorarea sau înfrumusețarea casei tale. Ai putea să te simți plin de energie acum și să lucrezi la proiectul tău. AI grijă să nu obosești prea tare.

Vărsător

Comunici cu un partener de afaceri sau romantic. Acest lucru ar putea genera mult entuziasm din ambele părți și ar putea face minuni pentru relația voastră sau pentru orice afacere pe care o faceți împreună. Fii sincer cu partenerul tău. Nu-ți ascunde preocupările. Nu-ți face griji. Totul va fi bine!

Pești

Astăzi este o zi bună pentru a cere o mărire de salariu sau pentru a lua în considerare alte modalități de a-ți crește veniturile. Superiorii vor fi într-o dispoziție receptivă și probabil se vor simți mai binevoitori decât de obicei. Acesta este un moment bun pentru a studia și a lua în considerare posibilitățile de investiții dar nu este un moment bun pentru a face investiții. Faptele pot diferi de ceea ce citești sau auzi. Așteptați aproximativ o săptămână înainte de a decide.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic