x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 7 aprilie 2024. Gemenii și Racii vor să plece în vacanță. Capricornii sunt preocupați de bani

Horoscop zilnic, 7 aprilie 2024. Gemenii și Racii vor să plece în vacanță. Capricornii sunt preocupați de bani

de Moira Dună    |    06 Apr 2024   •   12:20
Horoscop zilnic, 7 aprilie 2024. Gemenii și Racii vor să plece în vacanță. Capricornii sunt preocupați de bani
Sursa foto: Hepta

Berbecii și Taurii socializează, Leii și Balanțele sunt preocupați de dragoste, Fecioarele și Vărsătorii sunt obosiți, Scorpionii au nevoie de diplomație, Săgetătorii ies în natură, iar Peștii sunt preocupați de un proiect.

Berbec

Astăzi ai putea avea o dorință puternică de a ieși și de a socializa. Ai putea să petreci mult timp la telefon încercând să ajungi la niște prieteni, dar nu dai de ei. Chiar dacă el sau ea nu te poate vedea, poți să faci aranjamente pentru mai târziu.

Taur

Ai putea primi o invitație la un eveniment social la care îți vei dori cu adevărat să participi. Ar putea fi acolo oameni care s-ar putea dovedi a fi contacte importante. Cu toate acestea, s-ar putea să descoperi că alte responsabilități interferează cu planurile tale și te  superi. Dacă ești creativ, vei găsi o modalitate de a-ți îndeplini obligațiile și de a participa și la eveniment. Gandeste-te la asta!

Gemeni

O oportunitate de a călători într-un loc pe care ți-ai dorit întotdeauna să-l vizitezi, poate din motive de afaceri, ți-ar putea veni astăzi. Acest lucru ar putea fi foarte interesant, dar este posibil să ai dificultăți în a face aranjamentele. Zborurile ar putea fi pline, hotelurile prea costisitoare și responsabilitățile de acasă ar putea necesita atenție. Dar poți găsi o modalitate de a face față oricărui obstacol. Gandeste creativ si ocupa-te!

Rac

Visele pline de aventură, care implică, probabil, călătorii, ți-ar putea ocupa mult timp astăzi. Probabil că te-ai plictisit de situația ta și dorești să faci ceva pentru a ieși din rutină. S-ar putea să nu ai idee cum poți scăpa de tot chiar acum. Nu forța. Petrece după-amiaza într-un loc pe care nu îl vizitezi de obicei. Vei veni cu o idee viabilă în timp util. 

Leu

Dorința ta de a vedea un partener romantic ar putea fi foarte puternică astăzi. Cu toate acestea, dacă întrebi, s-ar putea să fii refuzat. Nu sări la concluzia ca prietenul tau nu vrea sa te vada. Dacă el sau ea spune că există responsabilități de care trebuie să se ocupe, crede-l! S-ar putea să fii nevoit să aștepți o altă zi. Ai puțină încredere!

Fecioară

Îngăduința excesivă cu mâncare și băutură în ultimele zile ar putea să te facă să te simți puțin neplăcut astăzi. S-ar putea chiar să te întrebi dacă distracția a meritat! Puțină atenție te va aduce înapoi la normal în cel mai scurt timp. Nu fi surprins, însă, dacă se mai prezintă o ocazie de a trăi la înălțime! Ai grijă. Nu vrei să te simți așa din nou.

Balanță

O dorință puternică de a te întâlni cu un partener romantic ar putea veni peste tine astăzi. Cu toate acestea, este posibil să nu reușești să-ți contactezi prietenul. El sau ea ar putea fi ocupat și să nu poată răspunde la apeluri sau mesaje. Cu toate acestea, nu fi prea frustrat. Dacă nu vă puteți vedea astăzi, faceți aranjamente pentru mâine. Mai bine mai tarziu decat niciodata!

Scorpion

Un membru al familiei capricios îți aduce confuzie și s-ar putea să nu poți discerne cel mai bun mod de a afla ce-l deranjează. Nu supraanaliza situația. Cel mai bun mod este să-ți spui cu tact părerea. Probabil vei descoperi că această persoană are pur și simplu câteva probleme minore de rezolvat - nimic suficient de serios pentru care să-ți faci griji.

Săgetător

Poate vrei să petreci cea mai mare parte a zilei de azi afară, poate la o plimbare printr-un parc. Ai putea să te gândești serios și să simți că cea mai bună soluție este să fii singur pentru o vreme. Deciziile nu vor veni ușor astăzi, așa că nu încerca să le forțezi. Doar bucură-te de aer curat. Uneori lucrurile se adună mai repede dacă le uiți pentru o vreme.

Capricorn

Problemele cu banii ar putea fi în mintea ta, poate mai mult decât este necesar. S-ar putea să ai tendința de a gândi disproporționat și de a crede că sunt mai răi decât sunt. Fă un efort pentru a fi obiectiv. S-ar putea să fie nevoie să concepi câteva măsuri economice temporare, dar situația ta ar trebui să revină la normal în decurs de o săptămână sau două. Relaxează-te!

Vărsător

Astăzi ai putea să te uiți în oglindă și să intri în panică din cauza aspectului tău. S-ar putea să arăți puțin obosit. Cu toate acestea, probabil că arăți mult mai bine decât crezi. Un pic de odihnă este probabil tot ce ai nevoie.

Pești

Abilitățile tale artistice ar putea părea puțin blocate astăzi. Ați putea fi nerăbdător să finalizezi un proiect pe jumătate terminat dar în acest moment este posibil să nu ai idee unde să mergi cu el. Nu te panica! Fă altceva pentru o zi sau două și probabil că ideile vor curge. Dacă nu ai un termen scurt, nu te grăbi să finalizați lucrarea acum. Dă-i timp!

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic