x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 7 decembrie 2022. Atenție la certuri și neînțelegeri. Toate semnele sunt cam irascibile

Horoscop zilnic, 7 decembrie 2022. Atenție la certuri și neînțelegeri. Toate semnele sunt cam irascibile

de Moira Dună    |    06 Dec 2022   •   11:45
Horoscop zilnic, 7 decembrie 2022. Atenție la certuri și neînțelegeri. Toate semnele sunt cam irascibile
Sursa foto: Unsplash.com

Berbecii se ceartă, Taurii sunt critici, Gemenii sunt nehotărâți, Racii se gândesc la viitor, Leii sunt nervoși, Fecioarele au parte de confruntări, Balanțele au nevoie de diplomație, Scorpionii sunt iritați, Săgetătorii neconvenționali, Capricornii vor independență, Vărsătorii nu au răbdare iar Peștii sunt atrași de arte.

Berbec

Așteaptă-te la unele dezacorduri. S-ar putea să reacționezi exagerat. Dacă o faci, este doar pentru că vremea din ultimele zile te-au făcut mai sensibil decât de obicei. Este tendința ta, când te confrunți cu tensiune, să fii primul care dă înapoi. Încearcă să nu faci asta și acum. Uneori, sacrificiul de sine are un cost prea mare.

Taur

După mai multe săptămâni în care te-ai abținut să critici, acum vei avea parte de confruntare. Ai sentimente puternice cu privire la orice activitate din afara  familiei. Probabil vei exploda. Continuă și exprimă-te. Veți fi din nou cei mai buni prieteni, mâine!

Gemeni

Te întrebi ce se întâmplă? Pe de o parte, ai gânduri armonioase despre familia și mediul tău de muncă. Pe de altă parte, ai și o dorință profundă de a distruge totul pentru a începe din nou! Va trebui să alegi. În orice caz, având în vedere vremea și focul din interiorul tău, orice fel de compromis se va dovedi dificil. 

Rac

S-ar putea să plănuiești viitorul dar trebuie să faci alegeri care vor rezona în următoarele câteva luni. Este posibil să te gândești să-ți trimiți copiii la o școală nouă sau să decideți să vă mutați la țară. Sunt decizii mari, desigur, dar ai încredere că nu le vei lua singur. Cei dragi au un cuvânt de spus.

Leu

Te poți aștepta să fii volatil astăzi. Nimeni nu va îndrăzni să te contrazică sau să insinueze că ți-ai luat ideile de la alții. Ai potențialul de a te enerva cu adevărat. În loc să spui lucruri pe care ai putea să le regreti mai târziu, notează-ți gândurile. Și dacă simți nevoia să ții un discurs, fă-l public!

Fecioară

Nu ezita să vorbești despre ceea ce este corect, chiar dacă înseamnă să te confrunți cu un șef. Cea mai mică nedreptate nu poate fi tolerată. Când îți exprimi opinia, așa cum te simți obligat să o faci acum, îi face pe ceilalți să te respecte. A trecut mult timp și îți face foarte mult bine!

Balanță

Nimeni nu te-a acuzat vreodată că ești prea diplomată. De fapt, din moment ce nu ai nicio reținere să spui ceea ce gândești, gura ta te bagă în mod regulat în necazuri. Este adevărat că izbucnirile tale verbale ameliorează adesea tensiunea în situații dificile, dar există momente când cuvintele amabile sunt o modalitate mai eficientă de a obține un punct de vedere. De ce să nu încerci?

Scorpion

Există o oarecare probabilitate să devii iritat pe cineva apropiat. Indiferent pentru ce te-ai lupta, în centrul disputei se află frustrarea și preocuparea ta că prietenia ta s-ar putea sfârși. Încearcă să nu reacționezi exagerat. 

Săgetător

Vrei să dărâmi orice convenție, mai ales în lumea artei. De ce ești atât de furios? Ai visat că un imitator a furat una dintre ideile tale și a făcut avere cu ea? Dacă ai fi critic de artă, ne-am aștepta să cânți laudele avangardei.

Capricorn

Dacă ești implicat într-o ocupație asemănătoare cu cea a mamei sau a tatălui tău, astăzi te poți întreba dacă alegerea a fost a ta. Ai urmat această carieră din proprie voință? Dacă nu, ce ar trebui să faci cu adevărat cu viața ta profesională? Te simți rebel și tânjești după mai multă independență. Poate vrei mai multă libertate în limitele carierei tale actuale. 

Vărsător

Majoritatea oamenilor își formează opiniile pe baza a ceea ce li se spune de către câțiva oameni care se presupune că știu despre ce vorbesc. Anumite idei devin la modă. Astăzi nu ai răbdare pentru aceste tendințe. De fapt, ești tentat să folosești un limbaj vulgar doar pentru a zgâlțâi pseudo-intelectualii din automulțumirea lor. Din păcate, nu o poți face. Pur și simplu vor ridica o sprânceană și vor pleca.

Pești

Dacă ești implicat în arte, ziua va fi strălucitoare pentru tine. Simți o dorință puternică de a aduce oamenii împreună, în căutarea unui efort artistic. Ascultă-ți dorințele. Este posibil să fii un cercetător de talente ascuțit sau, cel puțin, o persoană care este capabilă să îmbunătățească talentele altora.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic