x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 7 martie 2024. O zi plină de dragoste și romantism pentru toate semnele

Horoscop zilnic, 7 martie 2024. O zi plină de dragoste și romantism pentru toate semnele

de Moira Dună    |    06 Mar 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 7 martie 2024. O  zi plină de dragoste și romantism pentru toate semnele
Sursa foto: Hepta

Toate zodiile sunt dornice de dragoste și romantism în această zi de primăvară.

Berbec

Ești pasionat dar puterea dorințelor tale s-ar putea să te surprindă astăzi. Te simți romantic și chiar mai sexy decât de obicei. Vei dori să petreci timp singur cu iubitul tău. Nu fi surprins dacă atragi priviri admirative din partea altora, chiar și a străinilor. Comunicarea la toate nivelurile ar trebui să fie clară și directă. Bucură-te de o seară grozavă!

Taur

Comunicarea cu membrii familiei și cu alții trebuie să fie clare, sincere și iubitoare. Te simți romantic și s-ar putea să vrei să citești romane pline de viață sau să mergi la un film sexy. Aceasta este noaptea pentru a fi singur cu acea persoană specială. Asigură-te că arăți cel mai bine. 

Gemeni

Un apel telefonic de la iubita ta ar putea scoate în evidență latura ta pasională și romantică. Probabil că vei avea multe de făcut și, prin urmare, nu te vei putea întâlni până târziu. Toate semnele indică faptul că întâlnirea va merita așteptarea. Ar trebui să fii l în acord cu partenerul tău. S-ar putea să știi instinctiv de ce are nevoie de la tine acum. Cumpără niște haine noi și bucură-te!

Rac

S-ar putea să fii surprins de valul de pasiune romantică care îți iese în cale în acest moment. Cel puțin pentru astăzi, valorile tale s-ar putea schimba de la intelectual la fizic. Probabil că vei dori să planifici o seară romantică cu cineva special. S-ar putea chiar să vrei să ieși și să cheltuiești niște bani pe haine. 

Leu

Ești un romantic din fir dar astăzi este posibil să gândești mai mult în termeni de pasiune fizică decât de romantism idealizat. Este posibil să fii preocupat în special de aspectul tău. și ar putea dori să faci o schimbare profesională sau să cumperi niște haine noi. Culoarea albastră poate părea deosebit de atrăgătoare acum, dar nu uita să adaugi niște roșu pentru pasiune! 

Fecioară

Chiar dacă nu ești implicată romantic, probabil că astăzi te vei simți nerăbdătoare să programezi o seară intimă cu cineva care ți-a atras atenția. S-ar putea să nu ieși  la apusul soarelui imediat, dar ai putea visa la ținuturi îndepărtate. Poate vrei să planifici o călătorie. Ai răbdare și nu copleși această persoană cu prea multă pasiune, prea devreme. Așteaptă și vezi cum merg lucrurile.

Balanță

Romanele și filmele pline de viață ar putea fi deosebit de atrăgătoare. Poate vrei să planifici o seară romantică cu un iubit. Dacă nu ai unul, nu fi surprins dacă un vechi prieten arată brusc foarte sexy! Aceasta este o zi grozavă pentru a cumpăra haine. 

Scorpion

S-ar putea să te simți deosebit de romantic. Te gândești la seara în care poți fi singur cu partenerul tău sau măcar să te bucuri de romane pline de viață sau filme sexy. La prânz, cumpără niște haine pe care le simți deosebit de atrăgătoare!

Săgetător

Un sentiment reînnoit de vigoare fizică te-ar putea face să te cufrunți cu hotărâre în orice proiecte pe care trebuie să le faci astăzi. Cu toate acestea, mintea ta nu se va concentra cu adevărat asupra lor deoarece s-ar putea să te simți deosebit de pasionat. Interesele tale intelectuale și filozofice ar putea fi cele mai importante în mintea ta.

Capricorn

Ești într-o dispoziție romantică astăzi. Este mai probabil să observi străini atrăgători pe stradă și să atragi priviri admirative din partea lor! Romanele și filmele ar putea părea mai atrăgătoare decât de obicei. Aceasta este cu siguranță o seară pe care să o petreci cu acea persoană specială din viața ta. 

Vărsător

O seară acasă cu iubita ta ar putea părea foarte atrăgătoare astăzi. Sexul și dragostea sunt foarte mult în mintea ta și s-ar putea să te surprinzi cu cât de pământesc te simți. Ai putea decide să citețti un roman romantic sau să vezi un film sexy. Ai putea învăța să comunici mai bine cu partenerul tău astăzi, atât verbal, cât și fizic. 

Pești

Comunicarea cu o persoană importantă este dificilă.  Banii ar putea fi trimiși prin poștă dar probabil că nu vor ajunge astăzi. Aceasta ar putea fi o zi plină de frustrări, dar seara ar trebui să gte simți bine. Cu dragostea stai bine. Aceasta este o zi minunată pentru a programa o seară cu partenerul tău.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic