x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 7 octombrie 2023. Gemenii sunt activi. Leii fac schimbări. Scorpionii se află în centrul atenției

Horoscop zilnic, 7 octombrie 2023. Gemenii sunt activi. Leii fac schimbări. Scorpionii se află în centrul atenției

de Moira Dună    |    06 Oct 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 7 octombrie 2023. Gemenii sunt activi. Leii fac schimbări. Scorpionii se află în centrul atenției
Sursa foto: Hepta

Berbecii au o conversație lungă cu partenerul, Taurii achiziționează echipamente IT Racii câștigă mai mulți bani, Fecioarele au vise neobișnuite, Balanțele află vești, Săgetătorii sunt preocupați de astrologie, Capricornii vor să învețe programare, Vărsătorii socializează, iar Peștilor li se defectează un aparat casnic.

Berbec

Problemele romantice iau brusc o întorsătură în bine, în timpul unei conversații lungi și fascinante cu partenerul tău. Acest lucru ar putea implica un subiect care vă intrigă pe amândoi, așa că lăsați informațiile să zboare! Discuția se încheie cu planuri de a descoperi mai multe fapte pe acest subiect. Ceea ce veți găsi, probabil va aduce mai multe întrebări decât răspunsuri!

Taur

Emoția crește în gospodăria ta odată cu achiziția de noi echipamente. Acest lucru ar putea implica un computer, un telefon sau un alt dispozitiv. Ar putea face o mare diferență pentru toată lumea, dar asigură-te că nu-l tratați ca pe o jucărie. Îți vei dori să dureze mai mult timp!

Gemeni

Așteaptă-te la o zi activă. S-ar putea să petreci mult timp la telefon, poate făcând aranjamente pentru un eveniment social. Pot fi, de asemenea, o serie de comisioane de realizat, deși ar putea exista unele dificultăți. Poate că unele articole de care ai nevoie nu se mai găsesc. Te vei simți încă productiv până la sfârșitul zilei.

Rac

Aceasta ar putea fi o zi norocoasă în privința chestiunilor financiare. Poate că o sumă de  bani la care te așteptai și la care ai renunțat va ajunge pe neașteptate, sau ar putea apărea șansa de a câștiga un venit suplimentar. S-ar putea să fie implicate documente, iar circumstanțele pot fi neobișnuite, dar nu te lăsa intimidat. 

Leu

Ai tendința să fii neconvențional, dar astăzi te-ai putea întrece chiar și pe tine. O experiență spirituală ar putea fi motivul. Nu-ți face griji dacă ceilalți sunt confuzi. Vei fi și tu confuz. Gândește-te la tine ca la o omidă care devine fluture! Tranziția poate fi ciudată, dar fluturele este mult mai frumos decât omida!

Fecioară

Ai parte de vise neobișnuite, viziuni și fenomene auditive. Ai putea crede că auzi voci. Înainte de a trage concluzii, exclude orice explicații logice. Nu ești nebun. Acest lucru indică probabil o creștere a conștientizării. Ar trebui să scrii ceea ce vezi, auzi sau înveți în acest timp. Ar putea fi valoros.

Balanță

Unele știri fascinante ajung la tine în  cadrul unei întâlniri cu prietenii. Acest lucru ar putea implica ceva aproape de casă sau un subiect intelectual, poate unul discutat de grup. Vei dori să le spui altora. Asigură-te de fapte înainte de a transmite mai departe. Unele dintre ele pot fi deformate.

Scorpion

La un moment dat ai putea fi în centrul atenției. Toți, inclusiv cei cu influență asupra carierei tale, vor să știe ce se întâmplă. Îți vei spune povestea și toți vor fi răvășiți, agățați de fiecare cuvânt, așteptând răspunsuri fără să știe întrebările.

Săgetător

Dacă ai vrut să urmezi un curs de astrologie, știință sau computere, este timpul să te înscrii. Dacă urmezi deja un astfel de curs, așteaptă-te la o discuție fascinantă și stimulatoare. Ia notițe deoarece nu vei dori să uiți aceste informații imediat ce le auzi.

Capricorn

Dacă încerci să înveți un program de calculator, s-ar putea să devii obsedat. De fapt, s-ar putea chiar să-ți bântuie visele. Ar putea fi frustrant să visezi la matematică și computere când ești mai obișnuit cu imagini vii. Ar trebui ca mintea ta să funcționeze într-o manieră mai științifică chiar acum? 

Vărsător

Un eveniment social  te-ar putea pune în legătură cu oameni noi și fascinanti, din domenii interesante. Discuții interesante ar putea avea loc pe tot parcursul serii. Singura problemă este că dacă mergi acolo cu un partener, probabil că îl vei ignora. S-ar putea să te implici în conversații separate care durează ore întregi. Veți avea multe de împărtășit mai târziu!

Pești

Echipamentul de care ai ajuns să depinzi în viața de zi cu zi s-ar putea să se strice. Acest lucru îți crează panică, dar liniștește-te. Sună la un prieten care știe despre aceste lucruri sau apelează un profesionist. În astfel de momente, este mai bine să nu te chinui singur cu o defecțiune, ci doar să o rezolvi cât mai repede posibil.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic