x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 7 septembrie 2016. Nu ai timp să le faci pe toate acum

Horoscop zilnic, 7 septembrie 2016. Nu ai timp să le faci pe toate acum

06 Sep 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 7 septembrie 2016. Nu ai timp să le faci pe toate acum

Berbec

S-ar putea ca visele de aseară să te inspire la redecorarea casei. Te simţi energic şi îţi doreşti să finalizezi toate proiectele pe care le-ai început în ultima perioadă.

Taur

Astăzi poţi avea o discuţie cu un partener de afaceri sau cu unul romantic. Amândoi veţi fi entuziasmaţi, iar întâlnirea poate fi fructuoasă indiferent dacă este de afaceri, sau un simplu date.

Gemeni

Superiorii tăi vor fi receptivi şi mai binedispuşi decât de obicei. Este momentul să ceri o mărire de salariu sau să te gândeşti la alte metode prin care să-ţi creşti veniturile.

Rac

Romantismul gravitează în jurul tău şi atragi toate privirile din jurul tău, chiar şi pe cele ale străinilor. Te simţi creativ şi vrei să-ţi petreci ziua făcând activităţi artistice.

Leu

Ai o dorinţă puternică şi ciudată de evadare din cotidian alături de persoana iubită. Dacă nu puteţi ieşi din oraş, petreceţi seara împreună într-un loc liniştit savurând mâncarea preferată.

Fecioară

Prietenii te vor angaja într-o discuţie referitoare la schimbările din lume sau vor începe să spună zvonuri despre persoane pe care le cunoşti. Ascultă-i, însă nu lua de bun tot ce auzi.

Balanţă

Pentru că imaginaţia îţi zburdă astăzi, pune-o la treabă şi poţi avea parte de o promovare sau de o creştere de salariu. Ieşi din zona ta de confort şi din spatele celor de la putere. Afirmă-te!

Scorpion

Îţi vin idei pentru proiecte inovative şi creative mai repede decât le poţi transforma în realitate. Pentru că nu ai timp să le faci pe toate acum, notează-le pe o agendă şi fă-le mai târziu.

Săgetător

Dacă ai nişte premoniţii ciudate şi intense astăzi, să ştii că este din cauză că intuiţia şi aptitudinile telepatice lucrează mai intens decât de obicei. Ai tendinţa să fii paranoic.

Capricorn

Eşti prietenos şi bun cu toată lumea azi. Te implici în evenimente sociale şi primeşti invitaţii la petreceri viitoare. E posibil să-ţi lărgeşti cercul de prieteni şi să te distrezi pe cinste.

Vărsător

Relaţiile de la locul de muncă ar trebui să fie unele cordiale, lucru ce te va ajuta în carieră. Nu acorda însă încredere oricui, pentru că sunt persoane care te invidiază, dar nu o arată.

Peşti

Vei întâlni oameni noi care au călătorit, sau care vin din străinătate şi care îţi vor povesti despre locurile fascinante din întreaga lume, iar asta îți va trezi spiritul de aventuriă.

 

×