x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 8 august 2023. Gemenii și Săgetătorii se distrează. Scorpionii au nevoie de relaxare

Horoscop zilnic, 8 august 2023. Gemenii și Săgetătorii se distrează. Scorpionii au nevoie de relaxare

de Moira Dună    |    07 Aug 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 8 august 2023. Gemenii și Săgetătorii se distrează. Scorpionii au nevoie de relaxare
Sursa foto: Hepta

Berbecii sunt ideliști, Taurii optimiști, Racii renunță la îndoieli, Leii sunt creativi, Fecioarele energice, Balanțele visează, Capricornii se aventurează, Vărsătorii sunt hazardați iar Peștii să fie mai atenți.

Berbec

Ai o viziune idealistă asupra lumii. Chiar dacă situația actuală nu este exact așa cum o vezi, asta nu înseamnă că nu poți schimba situația pentru a o face așa cum dorești. Fii curajos când vine vorba de obiectivele tale. Lasă-ți fanteziile să se manifeste și lucrează pentru a le transforma în realitate.

Taur

Ești mai optimist decât de obicei astăzi. Este important ca emoțiile tale intense să nu te obosească. Este posibil să pierzi din vedere fapte importante. Menține o relație sănătoasă între tine și realitate. S-ar putea să descoperi că ești cu capul în nori și că aluneci încet într-o lume de jos, care nu are nimic de-a face cu tine. 

Gemeni

Ai chef de petrecere. Fii deschis și sociabil cu oamenii din jurul tău. Pleacă într-o aventură sălbatică care îți potolește setea de spontaneitate și distracție. Stai până târziu și vorbește cu un prieten pe care nu l-ai văzut de ceva vreme. Profită la maximum de fiecare moment din viața ta.

Rac

Căutarea sensului ascuns în lucruri poate fi o pierdere de timp. Mergi cu fluxul și distrează-te. Cu cât te relaxezi mai mult, cu atât oamenii vor fi mai relaxați în jurul tău. Trebuie să fii prietenos dacă vrei să te apropii de oameni. Nu-i transforma pe toți în dușmanii tăi. Profită de șansa să-i cunoști.

Leu

Natura ta creativă este astăzi la apogeu, iar artistul din tine este tentat să iasă și să se joace. Răsfașă-te într-o lume fantastică care te face fericit. Evadarea poate fi un element necesar entru a echilibra toată munca grea pe care ai făcut-o. Exprimă-te creativ prin orice mijloace disponibile.

Fecioară

Este posibil să simți o explozie de energie care te încurajează să te implici cu alții în proiecte distractive, creative. Alătură-te unui grup de muzicieni și rock toată noaptea. Este în regulă să petreci o bună parte a zilei pe nori.  Nu este nevoie să reziști acestei tendințe. Dacă alți oameni devin frustrați de atitudinea t, aceasta este problema lor și nu a ta.

Balanță

Problemele legate de dragoste se vor îmbunătăți probabil în următoarele două săptămâni. Totuși, lucrul de care trebuie să te îngrijorezi cel mai mult astăzi este că ai o abordare nerealistă a relațiilor actuale. S-ar putea să te afli într-o lume de vis, în care percepi situația ca fiind destul de diferită de ceea ce este de fapt. Fii atent la această tendință.

Scorpion

Când vine vorba de situații legate de dragoste s-ar putea să nu fie o idee rea să te detașezi puțin. S-ar putea să iei lucrurile mult prea în serios. În consecință, altora le este greu să se apropie de tine. S-ar putea să-i intimidezi. Abordează o atitudine mai distractivă, relaxată și vezi unde te duce aventura.

Săgetător

Aceasta ar trebui să fie o zi distractivă pentru tine. Ar trebui să te bucuri de o bună dispoziție și de momente sociale cu ceilalți. Nu fă nimic care să necesite disciplină sau gândire realistă. Aceasta este o zi mai bună pentru a te distra și a te relaxa. Dacă trebuie să muncești, faă tot posibilul pentru a-ți menține starea de spirit. Te puteți distra chiar dacă ești productiv cu sarcini și îndatoriri ușoare.

Capricorn

Adoptă o abordare aventuroasă, mai ales când vine vorba de dragoste. Nu deveni capricios sau dezamăgit atunci când lucrurile nu par să meargă în felul tău. Depinde de tine să-ți schimbi atitudinea. Ai încredere că lucrurile se vor îmbunătăți atunci când zâmbești. Nu-ți mai face griji pentru fiecare mică problemă care apare. 

Vărsător

Dragostea vine în calea ta. Probabil că vei fi mai pasionat decât de obicei. Ai grijă să nu  exagerezi, totuși. Este posibil să ai o viziune nerealistă asupra situației. De asemenea, s-ar putea ca cineva să te îndrume și să te facă să te gândești la ceva care nu este complet adevărat.

Pești

Acțiunile rapide ale zilei te pot deruta,. Nu fi surprins dacă în capul tău este în vârtej din cauza evenimentelor recente care implică dragostea. S-ar putea să simți că lucrurile se întâmplă prea repede pentru ca tu să le înțelegi cu adevărat. Încearcă să nu fii atât de analitic. Este posibil să descoperi că urmărești  o cauză pierdută, în timp ce trenul iese din gară. Urcă-te la bord și lasă cealaltă problemă în urmă.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic