x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 8 decembrie 2015. O zi in care iti este recomandat sa te ocupi de ceea ce ai de facut fara a cere ajutorul unor alte persoane

Horoscop zilnic, 8 decembrie 2015. O zi in care iti este recomandat sa te ocupi de ceea ce ai de facut fara a cere ajutorul unor alte persoane

07 Dec 2015   •   19:20
Horoscop zilnic, 8 decembrie 2015. O zi in care iti este recomandat sa te ocupi de ceea ce ai de facut fara a cere ajutorul unor alte persoane


Horoscop 8 decembrie. Berbec
Marele tau avantaj este faptul ca iti poti alege momentele cele mai bune pentru a actiona, ori ziua de astazi iti va oferi destule ocazii de a arata cat de pregatit esti, in acest sens. Este o zi in care bine ar fi daca ai actiona rapid, instinctiv, fara a-ti oferi prea mult timp de gandire; o zi a bunastarii.

Horoscop 8 decembrie. Taur
O zi in care iti este recomandat sa te ocupi de ceea ce ai de facut fara a cere ajutorul unor alte persoane. Nu te mira daca observi ca tot ceea ce este simplu poate fi complicat prin intermediul unor minti "stralucite" care apartin celor cu care interactionezi. In orice caz, explica-le tuturor celor care intreaba de ce anume ai decis sa urmezi calea aleasa.

Horoscop 8 decembrie. Gemeni
Ai puterea de a depasi orice obstacol, astazi. Reusesti sa gasesti cea mai eficienta cale de actiune, fara prea mult efort. Astfel, evita sa cedezi in fata greutatilor pe care le intampini, pentru ca dimensiunea acestora este data de modul tau de a le percepe pe acestea, nicidecum de realitatea obiectiva. Fii practic, dar nu uita sa te intorci in taramul fantastic al imaginatiei, din cand in cand.

Horoscop 8 decembrie. Rac
Bine ar fi daca ai reusi sa termini tot ceea ce ai de facut, astazi, in prima parte a zilei; astfel, iti va ramane timp berechet pentru a savura o amiaza si o seara de toamna tarzie, fie in compania copiilor tai, fie alaturi de persoana iubita sau practicand cel mai interesant hobby dintre toate cate exista pentru tine... Pe masura ce noaptea se apropie, romantismul va pluti in aer precum notele parfumurilor florale.

Horoscop 8 decembrie. Leu
O zi in care esti sfatuit sa te preocupi de problemele cu adevarat importante, a caror rezolvare implica actiuni complexe. Acum poti descoperi solutii nu doar eficiente pe termen lung, ci si practice si realizabile.Nu te lasa intimidat de succesul altora sau de nereusitele pe care pana acum le-ai avut. Fii persuasiv, dominand din umbra.

Horoscop 8 decembrie. Fecioara
Nu conteaza ce anume ai de facut, atat timp cat iti prioritizezi cu atentie actiunile. Astfel, vei reusi sa indeplinesti tot ceea ce ti-ai propus (sau iti este impus). Discernamantul este cea mai buna trasatura de caracter de care poti da dovada si doar cu ajutorul sau poti elimina haosul si confuziile.Centreaza-te, pentru a nu fi eliminat fara motiv din competitie.

Horoscop 8 decembrie. Balanta
Ai putea sa iti dedici o parte din timpul tau liber pentru a pune la punct o relatie cu o persoana care te-a dezamagit, de curand. Se pare ca a sosit momentul pentru a-ti face limitele sa fie mai usor de perceput de catre cei din jur. Aminteste-ti sa ramai in stransa conexiune cu pamantul, atunci cand iti imaginezi ca totul este perfect.

Horoscop 8 decembrie. Scorpion
Satisfactia nu iti va fi accesibila daca alegi sa te inchizi in casa, orientandu-ti atentia doar catre gadget-uri sau pierzandu-te intr-o rutina veche si plictisitoare; cu atat mai putin daca alegi sa cheltui mai mult decat este cazul. Schimbarea este binevenita in aceasta zi, in viata ta; graba si lipsa unei judecati curate, nu.

Horoscop 8 decembrie. Sagetator
Probabil ca vei fi surprins cand prietenii tai te vor intreba ce se intampla cu tine, de ce pari atat de distant dintr-o data. Va trebui sa le explici care sunt problemele importante pentru tine, acum, probleme ale caror solutii inca nu sunt de gasit. Insa, cu cat mai repede accepti faptul ca esti o persoana supusa greselii, cu atat mai usor vei fi inteles de catre cei din jur.

Horoscop 8 decembrie. Capricorn
Toata lumea isi poate da seama ce este in sufletul tau, astazi, pentru ca exprimi cu o foarte mare claritate ceea ce te macina. Este nevoie de foarte multa energie pentru a pastra anuite aparente, iar astazi vei intelege acest lucru, evitand sa te mai prefaci doar de dragul celor din jur si pentru fericirea acestora. Ai nevoie de liniste si de pace, mai mult decat oricand...

Horoscop 8 decembrie. Varsator
Cu cat incerci mai mult sa ramai "pe orbita" acestei realitati, cu atat mai atras vei fi de ceea ce se afla pe taramurile imaginatiei. Nimeni nu iti interzice sa faci acest lucru, insa, spre fericirea ta si acelor din jur, ar fi bine daca ai descoperi si o metoda de a aduce in plan real ceea ce exista in mintea ta.

Horoscop 8 decembrie. Pesti
Desi vrei sa uiti de tot ceea ce este complicat si inutil, dsi nu mai ai energie pentru a face ceea ce ti se impune si nu ceea ce iti doresti, ziua de astazi iti poate oferi oportunitatile de a calatori, fie in timp (prin intermediul unor amintiri sau al unor viziuni), fie intr-o zona indepartata de locul tau de origine. O zi splendida, de altfel...

Alina Carciumarescu
Horoscop oferit de astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: horoscop