x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 8 decembrie 2022. Taurii trebuie să evite certurile. Racii vor să stea singuri

Horoscop zilnic, 8 decembrie 2022. Taurii trebuie să evite certurile. Racii vor să stea singuri

de Moira Dună    |    07 Dec 2022   •   11:50
Horoscop zilnic, 8 decembrie 2022. Taurii trebuie să evite certurile. Racii vor să stea singuri
Sursa foto: Unsplash.com

Berbecii se confruntă cu tensiuni în familie, Gemenii și Capricornii sunt preocupați de bani, Leii au resentimente, Fecioarele sunt copleșite de emoții, Balanțele și Vărsătorii cunosc persoane în care nu pot avea încredere, Scorpionii au intuiție, Săgetătorii să fie atenți la contracte, iar Peștii se simt obosiți.

Berbec

S-ar putea să ai senzația că cineva din familia ta ascunde ceva. Atmosfera ar putea fi tensionată. Înclinația ta naturală este să încerci să aplanezi tensiunile dar probabil nu aceasta este calea de acțiune corectă acum. Lasă lucrurile să curgă. 

Taur

Bârfa s-ar putea să te enerveze. Probabil simți că nu este adevărat. Nu crede nimic acum înainte să vefirici faptele. Nemulțumirea este în aer iar în astfel de  situații, oamenii spune lucruri care nu sunt potrivite. Evită confruntările pentru că vei înrăutăți lucrurile. Încearcă să petreci timp singur. 

Gemeni

Există mai mult decât se vede într-o situație legată de bani. Ar putea exista erori în evidențele tale financiare sau cineva nu spune adevărul despre un element important. Ești o persoană grijulie și de încredere, dar nu este ziua în care să accepți orbește declarațiile cuiva. Verifică faptele, apoi acționează în propriul interes.

Rac

Nu ești prea prietenos. Vrei să se închi în casă și să nu vorbești cu nimeni. Dacă ai nevoie să fii singur, nu te forța să întâlnești alți oameni. Ai însă grijă de sănătatea ta, mănâncă corect și ia vitamine. 

Leu

Stăpânirea de sine este cuvântul de azi. Comportamentul lipsit de etică al celorlalți ți-ar putea declanșa resentimente, ceea ce te va face să-i ataci. Dar asta nu va rezolva lucrurile. Cel mai bun mod de gestionare a acestor emoții explozive este comunicarea sinceră, care însă s-ar putea complica din cauza nesfârșitelor argumente. Număr până la 10 înainte de a începe o ceartă. 

Fecioară

Furia și resentimentele provocate de rănile din trecut ar putea apărea astăzi, uneori ispitindu-te să izbucnești în lacrimi. Nu te  opune, doar găsește un loc unde să fii singur și eliberează-ți emoțiile. Mâine dimineață te vei simți mai bine. 

Balanță

Cineva pe care îl consideri prieten s-ar putea dovedi mai puțin demn de încredere astăzi. Poate îți ascunde ceva sau spune minciuni. Nu fi prea suspicios față de nimeni, dar verifică înainte de a crede ce ți se spune. 

Scorpion

Oamenii lipsiți de etică ar putea încerca să manipuleze anumite situații pentru a le transforma în beneficiul lor. Ferește-te de orice comentariu. Partea bună este că intuiția ta funcționează, așa că simți în cine să ai încredere. 

Săgetător

Dacă vrei să te ocupi de documente legale, nu este ziua potrivită. Contractele au clauze confuze, limbaj alunecos și nu vei înțelege ce anume va putea fi folosit împotriva ta. De asemenea, nu este ziua potrivită să planifici o călătorie. Mai bine citește sau meditează. 

Capricorn

Chestiunile legate de bani par incerte și puțin înșelătoare. Așa că nu face investiții, nu negocia salariul, nu lua decizii financiare. Visele tale pot fi puțin tulburătoare, dar probabil că acest lucru reflectă mai degrabă temerile din trecut decât pericolele din viitor. Notează-le, totuși. S-ar putea să înveți multe despre tine studiind simbolurile.

Vărsător

Oameni noi ar putea veni în viața ta astăzi. Dacă primești vibrații proaste de la unul dintre ei, ai încredere în instinctele tale! Semnele sunt că vei întâlni cel puțin o nouă cunoștință care nu este de încredere. Nu este timpul potrivit pentru a intra în niciun fel de parteneriat, nici pentru planuri de căsătorie. Mai așteaptă. 

Pești

S-ar putea să te trezești prea obosit pentru a pleca de acasă. Poate că este mai bine așa. Bea multe sucuri și odihnește-te puțin. Mâine te vei simți mult mai bine.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic