x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 8 februarie. Leii pleacă în vacanţă

Horoscop zilnic, 8 februarie. Leii pleacă în vacanţă

07 Feb 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 8 februarie. Leii pleacă în vacanţă

Berbec

Eşti foarte energic şi vrei să îţi petreci mare parte din timp pe afară, sau cel puţin în compania altora. Te duci la un concert, sau te distrezi cum îţi doreşti.  

Taur

Spre deosebire de Berbeci, simţi nevoia să stai singur, să te linişteşti şi să rezolvi ultimele treburi în linişte. Nu este o zi bună pentru a socializa.  

Gemeni

Discuţiile dintr-un grup din care faci parte ar putea deveni tensionate şi vor escalada într-o dispută cu argumente puternice.

Rac

Ţi-ai făcut planuri pentru diseară şi o să munceşti din greu pentru a termina la timp tot ce ai de făcut, pentru ca serviciul să nu-ţi încurce planurile.

Leu

Te vei gândi să plănuieşti o vacanţă, sau îţi cumperi biletele imediat, pentru că eşti foarte dornic şi nerăbdător. Ai nevoie de această vacanţă şi o meriţi!

Fecioară

Planurile ambiţioase de viitor implică lucruri la care trebuie să te gândeşti din mai multe perspective. Nu e aşa simplu cum pare la început.

Balanţă

În zilele următoare, viaţa ta socială va fi foarte aglomerată, plină de evenimente la care trebuie să participi şi să discuţi cu multe persoane necunoscute.

Scorpion

Eşti la fel de energic precum Berbecii şi nu ai stare deloc. Colegii de serviciu vor crede că eşti foarte agitat şi stresat din cauza muncii.

Săgetător

Nu vrei să te duci acasă imediat după serviciu şi o să iei masa în oraş, cu prietenii, cu partenerul de viaţă sau cu un coleg de muncă.                

Capricorn

Vei profita de faptul că nu e nimeni acasă şi îţi vei face treaba în linişte. După asta, dai muzica tare şi te distrezi puţin.

Vărsător

Ai chef de o plimbare prin zona în care locuieşti. Observi nişte schimbări pe care nu le-ai remarcat până acum şi aşa conştientizezi trecerea timpului.

Peşti

Promisiunea că vei câştiga mai mulţi bani te ţine prins printre hârtii toată ziua. Este ceva legat de job, sau de un proiect în care te-ai implicat singur.

×