x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 8 octombrie 2023. Berbecilor le lipsește inspirația. Gemenii au o surpriză. Capricornii au probleme în dragoste

Horoscop zilnic, 8 octombrie 2023. Berbecilor le lipsește inspirația. Gemenii au o surpriză. Capricornii au probleme în dragoste

de Moira Dună    |    07 Oct 2023   •   11:40
Horoscop zilnic, 8 octombrie 2023. Berbecilor le lipsește inspirația. Gemenii au o surpriză. Capricornii au probleme în dragoste
Sursa foto: Hepta

Taurii acționează extrem, Racii își cumpără haine, Leii trebuie să fie atenți la dragoste, Fecioarele sunt nostalgice, Balanțele sunt bucuroase, Scorpionii nu renunță la un proiect ratat, Săgetătorii se dedică angajamentelor sociale, Vărsătorii sunt romantici iar Peștii tot amână o dietă.

Berbec

Inspirația ta este blocată dar nu te supăra. Comunicarea verbală este la cote ridicate. Folosește această zi pentru a citi sau a merge la muzee. 

Taur

Acțiunea ar trebui să fie prioritatea ta principală, mai ales când vine vorba de dragoste. Singura ta grija este ca nu stai locului niciodata. Odată ce îți dai seama ce vrei, este puțin probabil să te oprești până nu obții. Puterea ta este puternică și extremă.

Gemeni

O surpriză în dragoste este în drum spre tine. Lucrurile se completează, iar eforturile pe care le-ai depus dau rezultate, în sfârșit. Apare ceva nou, dar, în realitate, acesta este rezultatul lucrurilor pe care le-ai pus în mișcare cu mult timp în urmă. Fii deschis să îmbrățișezi fluxul extraordinar de iubire și frumusețe care îți vine în cale.

Rac

Fii mai conștient de aspectul tău personal și de modul în care ești perceput. Asigură-te că ținuta ta este potrivită pentru persoanele cu care te afli și pentru situație. Nu arăta ca un slob. S-ar putea să fii îndemnat astăzi să mergi într-un magazin elegant, unde ești convins să cumperi articole noi pentru a-ți înfrumuseța garderoba.

Leu

Află în ce te bagi, mai ales dacă are legătură cu dragostea. S-ar putea să fii ca o muscă pe o ramură de copac, inspectând cu atenție frumoasa pânză de păianjen de la picioarele tale. Ești tentat să calci pe firele mătăsoase, dar odată ce puneți un picior pe pânza lipicioasă, vei rămâne încâlcit acolo mult timp, poate pentru totdeauna.

Fecioară

S-ar putea ca inima ta să fie rănită de nenorocirile care au venit asupra ta. A te gândi la vremurile trecute înseamnă doar a scoate găleți de lacrimi dintr-o fântână. Este timpul să mergi înainte. Inima ta este dornică să înceapă ceva nou și să aducă aventură în viața ta. Folosește-ți emoțiile drept combustibil pentru viitor.

Balanță

Ești plin de bucurie! Există un val extraordinar de dragoste care vine în calea ta. Tot ceea ce implică dragostea ar putea fi dus la extrem. Asta  înseamnă că, la un moment dat, va exista una aspect dramatic. 

Scorpion

În loc să tragi de ceva obosit și uzat, de ce să nu începi ceva nou? Dacă refuzi să renunți la un proiect care este sortit eșecului, vei avea un drum lung și frustrant. Vei găsi că acest lucru este valabil mai ales pentru orice implică muzică, frumusețe, creativitate și arte. Redirecționează-ți energia către ceva mai promițător.

Săgetător

Angajamentele sociale vor fi harul tău salvator. Fără ele, s-ar putea să fii confuz și trist în legătură cu problemele care ajung la un punct culminant. Într-o formă sau alta, ți se cere să faci niște transformări majore. Aceste schimbări sunt lente și poate subtile, dar sunt importante și trebuie abordate. Aici poate fi util ajutorul prietenilor.

Capricorn

Intensitatea ar trebui să crească în jurul unei probleme legate de dragoste. Din păcate, această tensiune poate fi inevitabilă. Este probabil ca un fel de luptă pentru putere să fie tema zilei și încerci să-ți controlezi emoțiile. Încearcă să nu fii absorbit într-o groapă fără fund.

Vărsător

Lasă-ți inima să strălucească. Dragostea te înconjoară ca un nor frumos roz și nu poți să nu atragi oameni către tine. Duci romantismul la un nivel superior cu cineva cu adevărat special. Vei descoperi că orice vei oferi se va întoarce la tine de zece ori. Aura ta strălucește puternic de emoție, așa că las-o să-ți lumineze drumul.

Pești

Există o cantitate mare de energie transformatoare în aer pe care ar trebui să o valorifici. S-ar putea să fii un fan al dietei pe care o vei începe „mâine”. Când vine mâine și există pizza, suc și cartofi prăjiți pe masă, deodată dieta începe din nou „mâine”. Folosește energia puternică a zilei de azi pentru a ieși din acest obicei și pentru a face o schimbare reală în viața ta.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic