x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 august 2023. Berbecii caută chilipiruri. Gemenii și Leii vor să se relaxeze

Horoscop zilnic, 9 august 2023. Berbecii caută chilipiruri. Gemenii și Leii vor să se relaxeze

de Moira Dună    |    08 Aug 2023   •   12:15
Horoscop zilnic, 9 august 2023. Berbecii caută chilipiruri.  Gemenii și Leii vor să se relaxeze
Sursa foto: Hepta

Taurii întâmpină opoziție, Racii și Scorpionii acordă atenție banilor, Fecioarele sunt creative, Balanțele să fie atente la certuri, Săgetătorii au nevoie de răbdare, Capricornii vor confort, Vărsătorii au nevoie de stabilitate iar Peștii vor relații mai bune cu ceilalți.

Berbec

Aceasta este o zi grozavă pentru a merge la magazine second-hand. S-ar putea să găsești niște cumpărături grozave. Concentrează-te pe obiecte frumoase pentru casa ta care îți împodobesc viața. Coșul de gunoi al unei persoane este comoara altuia. Vezi cât de creativ poți fi transformând obiectele vechi în comori.

Taur

Lucrurile care s-au construit de mult timp ajung brusc la un final. Există o mare opoziție acum care se face cunoscută în viața ta. Încearcă să nu te pierzi în situație. Vezi asta ca pe o oportunitate de a câștiga perspectivă și de a aduce echilibru în roller coaster-ul care este viața ta emoțională.

Gemeni

Poate fi dificil să te miști astăzi. Poate vrei să stai doar în pat. Nu te simți vinovat pentru asta. Trage un pui de somn de după-amiază și bucură-te de compania blândă a unui partener. Rămâi aproape de casă și bucură-te de muzică bună și de o cină romantică.  Pur și simplu relaxează-te și bucură-te de plăcerile pe care le oferă viața.

Rac

Citește cele mai recente știri despre investiții și evaluează-ți finanțele. Găsește cel mai bun loc pentru a economisi banii câștigați din greu. Fă o planificare serioasă pe termen lung pentru a-ți asigura că casa și familia. Adoptă o atitudine rezervată și stabilă în toate relațiile cu ceilalți și petrece o seară confortabilă acasă cu persoana iubită.

Leu

Poate exista ceva sau cineva care încearcă să te încetinească astăzi. Poate că acesta este un semn că este ceea ce trebuie să faci. Nu lupta cu dorința de a sta pe canapea și a nu face nimic. Relaxează-te cu o baie fierbinte. Răsfață-te cu lucrurile bune pe care le oferă viața.

Fecioară

Concentrează-te pe un proiect creativ pe care l-ai avut în cap de ceva vreme. Este timpul să-l urmezi. Ideile sunt grozave, dar implementarea este cheia pentru a le face să funcționeze. Consolidează-ți resursele și fă-ți timp pentru a face un plan. Cu cât ești mai răbdător în a-ți planifica acțiunile astăzi, cu atât vei avea mai mult succes în a le duce până la capăt.

Balanță

Dacă vrei să te cerți, asigură-te că te bazezi pe fapte solide care să-ți susțină afirmațiile. Va fi nevoie de mult pentru a schimba părerea cuiva despre ceva. Este o zi grozavă pentru tine să faci o plimbare prin pădure. Întoarce-te pe pământ. Încearcă să aduci puțină verdeață în spațiul tău de locuit.

Scorpion

Astăzi este o zi foarte expansivă pentru tine. Proiectele pe termen lung se conturează. Ego-ul tău ar trebui să experimenteze un impuls, iar relațiile ar trebui să meargă extrem de bine. Acesta ar fi un moment grozav să te ocupi de investiții financiare și să te orientezi spre sectorul imobiliar.

Săgetător

Conectează-te cu oamenii la un nivel profund. O mare parte din concentrarea ta este pe securitatea emoțională. Asigură-te că te simți confortabil cu tine însuți. Demonstrează răbdare și înțelegere prin cuvintele și acțiunile tale. Cu cât ești mai solid și mai stabil, cu atât vei face mai mult și te vei conecta mai mult cu oamenii din jurul tău.

Capricorn

O mare parte din concentrarea ta astăzi se îndreaptă asupra bunurilor personale și materiale, în general. Gândește-te la ce poți face pentru a-ți îmbunătăți casa. Petrece timp singur în sanctuarul tău, unde te poți concentra asupra imaginii de ansamblu. Confortul fizic și frumusețea se vor traduce în siguranță emoțională.

Vărsător

Fiabilitatea și stabilitatea sunt aspecte cheie ale zilei de astăzi. Is măsuri care vor dovedi altora că aceste părți ale naturii tale sunt pe deplin funcționale. Alți oameni pot fi încăpățânați și nu se mișcă ușor. Va trebui să lupți pentru a-ți transmite punctul de vedere. Păstrează însă afecțiunea în toate relațiile cu ceilalți.

Pești

Fii blând și rezervat în abordarea ta. Există multă tandrețe în aer căreia ar trebui să-i acorzi atenție și să te bucuri. Fî schimbări în casă, astfel încât relațiile cu oamenii cu care locuiești să fie calme în viitor. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic