x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 decembrie 2022. Racii și Scorpionii vor să-și schimbe cariera

Horoscop zilnic, 9 decembrie 2022. Racii și Scorpionii vor să-și schimbe cariera

de Moira Dună    |    08 Dec 2022   •   11:47
Horoscop zilnic, 9 decembrie 2022. Racii și Scorpionii vor să-și schimbe cariera
Sursa foto: Hepta

Berbecii se află într-o dispoziție romantică, Taurii sunt creativi, Gemenii și Vărsătorii se simt atrași de un vecin nou Leii sunt spirituali, Balanțele au musafiri, Săgetătorii sunt interesați de ocultism, Capricornii vor să-și redecoreze casa, iar Peștii socializează.

Berbec

Astăzi ești iubitor, atrăgător și romantic. Dacă te afli într-o relație, vei primi mai multă atenție de la partenerul tău. Dacă elti singur, așteaptă-te să fii admirat de cei din jur, inclusiv de străini! Ai putea întâlni o persoană care îți place, dar ai grijă să o cunoști înainte de a fi prea entuziasmat.

Taur

Te simți mai creativ și artistic. S-ar putea să-ți canalizezi această energie în scris, pictură sau decorarea casei. Este posibil să fii în acord cu gândurile și sentimentele celorlalți, în special ale familiei. Te-ai putea apropia de ei, mai ales dacă simți ce au nevoie înainte de a-ți spune.

Gemeni

Un vecin atrăgător ți-ar putea deveni prieten. Un grup din care faci parte ar putea exprima obiective și scopuri idealizate. Este posibil ca aceste obiective să fie admirabile dar s-ar putea să nu fie prea realiste. Ține cont de acest lucru înainte de a te angaja într-o acțiune. Ai nevoie de mai multe fapte înainte de a putea continua.

Rac

Visezi la o nouă carieră, poate din cauza stresului. Urmează-ți visul dacă simți că este ceea ce dorești. Amintește-ți însă că orice domeniu, oricât de creativ ar fi, este o afacere. 

Leu

Obiectivele spirituale pot fi acum în fruntea listei tale de priorități. S-ar putea să cauți seminarii metafizice online sau ateliere de meditație într-o țară străină. Probabil că îți va fi dificil să iei o decizie cu privire la opțiuni. Asigură-te că ai toate informațiile înainte de a face o alegere.

Fecioară

Visele minunate stârnesc imaginația și îți activează abilitățile artistice. Ai putea învăța multe despre tine și despre ce te-a limitat. Scrie ce ți se întâmplă, pentru a-ți aminti mai târziu, dar nu încerca să înțelegi acum. 

Balanță

Un nou prieten ar putea sosi astăzi. Probabil că o să-ți placă foarte mult această persoană. Probabil că împărtășește multe dintre interesele tale. Ați putea deveni prieteni apropiați. Dezavantajul este că nu o vei vedea cum este în realitate, ci mai degrabă îți faci o imagine idealizată. Încearcă să o accepți așa cum este. 

Scorpion

Dacă te-ai gândit la o schimbare a locului de muncă sau chiar la o nouă carieră, o interacțiune întâmplătoare ți-ar putea oferi oportunitatea. Totuși, amintește-ți: „Dacă ceva pare prea frumos pentru a fi adevărat, probabil că așa este”. Calrifică-ți informațiile. Ia în considerare dezavantajele. Apoi, dacă tot vrei să profiti de oportunitate, mergi  înainte.

Săgetător

Cunoștințele sunt importante pentru tine și poți fi nesățios de curios. Un prieten sau un iubit ar putea aduce informații noi care să-ți stârnească curiozitatea, poate ceva legat de astrologie sau de ocultism. 

Capricorn

Dorința de a-ți înfrumuseța casa ar putea să fie prioritatea ta astăzi. Poate aștepți viitori vizitatori și vrei să faci o impresie bună. Ai putea să te plimbi prin magazinele de antichități online S-ar putea să puni ochii pe ceva mai ambițios decât ai plănuit inițial. Distrează-te, dar ai grijă. Nu vrei să te obosești.

Vărsător

Ar putea sosi un nou vecin de care te simți atras. S-ar putea să speri într-o prietenie. El sau ea poate părea deosebit de simpatic și împărtășește multe dintre interesele tale, iar acest lucru ar putea părea aproape prea perfect. Cu toate acestea, nu te entuziasma prea mult până nu cunoști mai bine această persoană.

Pești

S-ar putea să fii sociabil. Poate că există o petrecere la care vrei să fii invitat. Ai putea auzi o veste bună și probabil că există ceva adevăr în asta, dar verifică înainte. Nu tot ce auzi se bazează pe fapte. Dacă poți, mergi la cineva în măsură să știe ce se întâmplă.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic