x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 martie 2024. Taurii ies în evidență. Gemenii și Balanțele acționează

Horoscop zilnic, 9 martie 2024. Taurii ies în evidență. Gemenii și Balanțele acționează

de Moira Dună    |    08 Mar 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 9 martie 2024. Taurii ies în evidență. Gemenii și Balanțele acționează
Sursa foto: Hepta

Berbecii sunt încăpățânați, Racii sunt îndrăzneți, Leii neliniștiți, Fecioarele să fie atente la accidente, Scorpionii se ceartă, Săgetătorii protestează, Capricornii sunt energici, Vărsătorii se aventurează iar Peștii sunt responsabili.

Berbec

Există o intensitate negativă a zilei care se va înrăutăți doar dacă continui această încăpățânare cu privire la fiecare problemă care îți iese în cale. O mare parte din activitatea de astăzi se va concentra asupra modalităților în care oamenii pot ieși din rutină și pot vedea lucrurile dintr-o perspectivă complet diferită. Dacă insiști să rămâi fix în felul tău, vei întâlni doar rezistență.

Taur

Indiferent dacă participi sau nu de bunăvoie, cu siguranță vei juca un rol cheie în acțiune. Uneori te vei simți ca jucătorul esențial ale cărui acțiuni decid soarta jocului. Acum trebuie să închizi ochii, să respiri adânc și să găsești răspunsul din inima ta. Nu te uita la alții pentru sprijin deoarece vor avea propriile lor agende și idei despre ce ar trebui să faci. Doar tu știi ce este mai bine.

Gemeni

Timpul de planificare și calcul a trecut. A sosit timpul pentru măsuri agresive. Dacă nu ai armura pregătită, păcat. Vei fi împins pe câmpul de luptă chiar dacă ești în lenjerie intimă. Cu cât încerci să amâni inevitabilul, cu atât va fi mai dificil. Pregătește și pornește cu viteză maximă înainte, cu orice echipament de protecție ai.

Rac

O mare forță se adună acum pentru a face o declarație îndrăzneață și un angajament important. Acest tip de mișcare reunește generații și unește oamenii într-o revoluție. Lasă problemele mărunte și gândește global. Educă-te despre ceea ce se întâmplă în lume și ia o poziție mai agresivă pentru a lupta pentru ceea ce crezi. Un grup mic de indivizi inteligenți poate avea un impact extraordinar.

Leu

Există o neliniște arzătoare în interiorul tău care se activează pentru că nu simți că ți-ai îndeplinit destinul vieții. Ai putea avea o percepție bruscă că ai un scop mult mai mare în decât ceea ce faci acum. Explorează această idee și vezi cum te poți îndrepta către această dorință interioarăi. Este momentul perfect pentru a pune în aplicare planuri mari, pe termen lung.

Fecioară

Există un val puternic de putere care vine în calea ta, așa că ai grijă cum te descurci. Ești predispus la răni și accidente. Încearcă să nu faci nicio mișcare pripită în timp ce conduci și ai grijă să folosești lucruri precum pompele de benzină sau rezervoarele de propan. Folosită corect, energia planetară de astăzi te poate ajuta să abordezi aproape orice obstacol din fața ta. Modul în care gestionezi energia depinde de tine.

Balanță

Este posibil ca energia ta să funcționeze în explozii extreme. Într-un minut s-ar putea să fii letargic și în următorul ești gata să alergi la un maraton. Angajază-te în activități care îți hrănesc stările de spirit fluctuante. Nu este nevoie să-ți dai seama de ce te simți așa. Cheia este să identifici aceste sentimente și să acționezi în consecință. Planifică cum vrei să-ți folosești energia. Acțiunea greșit direcționată se poate dovedi dăunătoare.

Scorpion

Poate vrei să-ți îmbraci armura imediat ce te trezești. O bătălie totală se dezlănțuie și ar putea părea că toată lumea te-a ales ca țintă principală. Fii atent la escaladarea unei probleme și, mai mult, ești defensiv fără a înțelege mai întâi întregul domeniu al problemei. S-ar putea ca totul să ajungă la un punct nevralgic pur și simplu din cauza unei ușoare neînțelegeri.

Săgetător

Dezbaterile asupra filozofiei, religiei și educației se vor transforma probabil într-un război total. Este o perioadă în care este esențial să susții ceea ce crezi. Dacă are loc un protest, alătură-te. Dacă există un articol în ziar cu care nu ești de acord, scrie o scrisoare redactorului. 

Capricorn

Există o cantitate enormă de energie fizică care se construiește în tine. Ai grijă să nu lași această forță incredibilă să iasă sub forma unui argument aprins împotriva cuiva de care îți pasă cu adevărat. Poate că deodată simți că totul se prăbușește și ai nevoie cu disperare de un mijloc de evadare. Du-te pentru o cursă lungă. Găsește o modalitate de a elibera această tensiune.

Vărsător

Navighezi și vezi brusc o rampă mare în fața ta. Alegerea ta: evită rampa, rămâi pe pământ unde știi că ești în siguranță și mulțumește-te cu o viziune limitată asupra lumii sau lovește acea rampă cu capul și avântă-te peste copaci, și nu numai. Cine știe unde ai putea ateriza? Te așteaptă o aventură incredibilă când faci acel salt în necunoscut.

Pești

Un mare simț al datoriei față de semenii tăi este probabil să-ți conducă acțiunile. Gândește-te la tine ca un model important pentru tineri. S-ar putea să se uite la tine fără ca tu să știi. Asigură-te că stai drept și mândru, indiferent dacă îți consideri sau nu slujba ușoară. Exemplul pe care l-ai dat este probabil să aibă un efect important asupra multor oameni.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic