x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 noiembrie 2023. Berbecii sunt pasionați de arte. Taurii își caută strămoșii. Leii se îndrăgostesc

Horoscop zilnic, 9 noiembrie 2023. Berbecii sunt pasionați de arte. Taurii își caută strămoșii. Leii se îndrăgostesc

de Moira Dună    |    08 Noi 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 9 noiembrie 2023. Berbecii sunt pasionați de arte. Taurii își caută strămoșii. Leii se îndrăgostesc
Sursa foto: Unsplash.com

Gemenii sunt atrași de știință, Racii vor să învețe noi programe pe calculator, Fecioarele și Peștii au imaginație, Balanțele sunt idealiste, Scorpionii vor să intre în industria filmului, Săgetătorii studiază, Capricornii vor să-și crească veniturile, Vărsătorii apreciază un prieten.

Berbec

Vrei să aprofundezi artele. Poți decide să mergi prin galerii, să participi la un concert, să vizionezi o piesă de teatru, ori să cauți ultimele noutăți publicistice. Un prieten te poate însoți. Cărțile, antichitățile sau alte obiecte frumoase ar putea fi deosebit de atrăgătoare acum. Încearcă însă să eviți cumpărăturile. 

Taur

Ai dorința de a te uita la genealogia ta. Internetul a făcut posibil ca toată lumea să învețe despre strămoșii lor, iar acum este un moment minunat pentru tine. Din punct de vedere spiritual, ai putea decide să explorezi viețile anterioare sau să intri în contact cu ghizi spirituali sau animale totem. Activitățile de grup ar putea fi de mare ajutor în aceste activități.

Gemeni

Ideile practice, științifice sau spirituale de tot felul sunt în atenția ta. Astăzi s-ar putea să-ți extinzi cunoștințele. O mare parte din ceea ce înveți se poate baza pe tehnologii, precum telescoape sau acceleratoare de particule. Mare parte din ceea ce înveți poate fi confuz dar va avea mai mult sens pentru tine mai târziu.

Rac

S-ar putea să apelezi la ajutorul prietenilor pentru a-ți crește abilitățile de calculator. Ai putea fi interesat de latura artistică și vrei să experimentezi grafica computerizată sau animația. Videojurnalismul ar putea fi, de asemenea, de interes. Este posibil să primești vești bune neașteptate despre o posibilă creștere a veniturilor, deși ar putea fi întârzieri.

Leu

O nouă poveste de dragoste ar putea să apară în calea ta. Un vechi prieten ți-ar putea părea brusc în altă lumină, trimițând relația într-o direcție cu totul nouă. Sau o dragoste veche ar putea să reapară și să reînvie latura intelectuală a relației tale, făcându-ți un nou prieten dintr-o iubire trecută. Circumstanțele din jurul tău se schimbă, și tu la fel. 

Fecioară

Perspectivele care ies din adâncul tău ți-ar putea stârni imaginația. Poate că ideile pentru eseuri, poezii, picturi sau muzică te bântuie astăzi. S-ar putea să vrei să rămâi acasă pentru a le dezvolta. Continuă cu ideile. S-ar putea să însemne mai mult pentru tine mai târziu.

Balanță

Știrile despre situația dificilă a celor dezavantajați din lume te-ar putea face să cochetezi cu ideea de a face mai mult. Acesta este un obiectiv lăudabil, dar ești mai predispus să vezi latura romantică a ajutorării celor nevoiași decât realitățile dure ale situației. Înainte de a decide, analizează din toate unghiurile. S-ar putea să te răzgândești.

Scorpion

Ți-ai dorit vreodată să fii vedetă de cinema sau să participi într-un fel la industria filmului? Astăzi s-ar putea să ai șansa, sau cel puțin să înveții unele dintre abilitățile tehnice necesare. Ai putea întâlni câțiva oameni implicați în acest domeniu.

Săgetător

Ai depus mai mult efort în ultimele zile și acum te simț puțin apatic. Mintea ta este însă activă și vrei să cauți stimulare în cărți, TV sau prelegeri. Ar trebui să găsești interesant tot ceea ce înveți. Te-ar putea porni într-o nouă direcție. 

Capricorn

Ai putea avea niște vise foarte ciudate, dar frumoase. Scrie-le! Încearcă să-ți spună ceva. Poți, de asemenea, să faci un plan pentru a-ți crește veniturile, care ar putea sau nu să funcționeze. Iaîn considerare toate aspectele și menține-te în realitate înainte de a merge mai departe. 

Vărsător

Astăzi s-ar putea să începi să-ți vezi prietenii într-o lumină nouă. Poate că realizările lor ți-au stârnit admirația. O persoană specială ar putea părea mai perfectă ca niciodată. Ține minte că punctul tău de vedere asupra acestor oameni oglindește doar punctul tău de vedere despre tine însuți. Recunoaște-ți meritele, și ale celorlalți.

Pești

S-ar putea să te simți cam obosit dar mintea este activă. Ideile ți-ar putea apărea în continuare, trimițându-te în zboruri de fantezie care îți excită creativitatea. Aceasta este o zi grozavă pentru a citi sau a viziona documentare. Orice ai învăța ți-ar putea fi de mare folos practic mai târziu.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic