x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic luni, 01 aprilie 2024. Mercur Retrograd, până pe 25 aprilie, aduce haos în relațiile cu cei din jur

Horoscop zilnic luni, 01 aprilie 2024. Mercur Retrograd, până pe 25 aprilie, aduce haos în relațiile cu cei din jur

de Andreea Tiron    |    31 Mar 2024   •   11:00
Horoscop zilnic luni, 01 aprilie 2024. Mercur Retrograd, până pe 25 aprilie, aduce haos în relațiile cu cei din jur

Horoscop zilnic luni, 01 aprilie 2024. Mercur retrograd vine cu mari probleme de comunicare: suntem neînțeleși, ne răzgândim și dezvăluim secrete

Berbec

Mercur devine retrograd în zodia ta de astăzi și până pe 25 aprilie. Vedeți lumea prin filtre ușor diferite și puteți veni cu câteva revelații interioare semnificative. Comunicarea sub această influență poate fi dificilă. Acesta este un moment de conștientizare interioară sporită, care favorizează meditația. Este posibil să nu fiți întotdeauna înțeles și ar trebui să vă acordați mai mult timp pentru a vă asigura că sunteți clar în relațiile cu cei din jur.

Taur

Mercur devine retrograd în sectorul tău de confidențialitate astăzi, iar acest ciclu transformă procesele tale de gândire. Unele dintre deciziile luate și proiectele începute în ultimele două săptămâni pot fi revizuite. Nu te mai poți baza pe intuiția ta, iar atât „semnalele” interioare, cât și exterioare sunt dificil de citit. Ai grijă ce vorbești! Ai putea dezvălui ceva ce ai prefera să rămână secret.

Gemeni

Conducătorul tău, Mercur, devine retrograd astăzi și până pe 25 aprilie este deosebit de favorabil să privești în trecut și să regândești problemele dintr-o altă perspectivă. Mercur își petrece timpul în sectorul tău de prieteni și visuri în timpul acestui ciclu retrograd. Pot apărea cunoștințe sau prieteni din trecut sau puteți decide să vă reconectați cu un vechi amic. Detaliile trecute cu vederea pot ieși la lumină în săptămânile următoare, oferindu-vă șansa de a vă răzgândi sau de a face modificări importante.

Rac

Mercurul retrograd înseamnă pentru tine că chestiunile din trecutul tău ar putea fi reluate sau recirculate în săptămânile următoare. Sunt posibile unele întârzieri legate de carieră, relații profesionale sau planuri pe termen lung. Este un moment bun pentru revizuire, dar există perioade mai bune pentru răspunsuri certe. Schimbarea de astăzi poate fi haotică sau confuză, în special la nivel profesional sau în probleme de afaceri.

Leu

Mercur devine retrograd astăzi, iar acesta poate fi un moment bun în care să tragi adânc aer în piept și să procesezi lucrurile, permițând sentimentelor tale să iasă la iveală. Trebuie să fiți mult mai atenți atunci când prezentați idei, scrieți și faceți lucrări detaliate. S-ar putea să decideți să vă întoarceți la studii.

Fecioară

Conducătorul tău, Mercur, devine retrograd astăzi și va rămâne retrograd până pe 25 aprilie. Această perioadă îți oferă oportunitatea de a te perfecționa și de introspecție personală. S-ar putea să vă confruntați cu unele confuzii sau întârzieri legate de angajamentele financiare și resursele partajate și, eventual, o relație intimă. S-ar putea să te gândești la partenerii anteriori sau cineva din trecutul tău se va gândi să te contacteze. Ca regulă generală, este mai bine să bugetați decât să cheltuiți sau să împrumutați în această perioadă.

Balanță

Luna se deplasează astăzi în partea de jos a hărții tale solare, încurajându-te să intri în contact cu lumea ta interioară și să-ți hrănești cu energie pozitivă cele mai apropiate relații. Tot astăzi, Mercur devine retrograd în sectorul dvs. de parteneriate. Privești o relație dintr-o perspectivă diferită în săptămânile următoare. Oferă-le celorlalți spațiu și acordă-ți timp pentru a ajunge la concluzii sau decizii, în timp ce Mercur își continuă retrogradarea până pe 25 aprilie, dacă este posibil.

Scorpion

Mercur devine retrograd astăzi, ceea ce vă poate influența gândirea și vă poate face să vă răzgândiți cu privire la deciziile recente. Cel mai bine ar fi să încetinești și să te ocupi de acele lucruri pe care le-ai grăbit în trecut. Confuziunile legate de muncă fac parte din acest tablou. Din fericire, acest ciclu are un mod unic de a dezvălui detaliile pe care le-ai trecut cu vederea anterior.

Săgetător

Mercur devine retrograd astăzi și este posibil să aveți de-a face cu întârzieri. Cu toate acestea, este și o perioadă bună pentru a verifica dacă deciziile dvs. recente sunt încă viabile. În special în timpul tranziției de astăzi, sunt posibile întreruperi de comunicare. Mercur petrece întregul ciclu retrograd în sectorul tău de romantism și creativitate. Gândești și te exprimi în moduri diferite care pot lucra în favoarea ta.

Capricorn

Mercur devine retrograd astăzi și până pe 25 aprilie acest ciclu te poate ajuta să vezi lucrurile dintr-o perspectivă complet diferită, în special viața ta emoțională și problemele legate de familie și casă. Puteți găsi o greșeală sau o inconsecvență care trebuie corectată. Comunicarea cu familia poate să nu fie întotdeauna atât de simplă pe cât ți-ai dori, sau poate exista un anumit nivel de haos sau probleme mecanice în jurul casei care necesită atenția ta. Acestea sunt temporare!

Vărsător

Luna se îndreaptă astăzi în sectorul tău de confidențialitate, încurajându-te să încetinești  pentru câteva zile. Mercur devine retrograd astăzi, întărind această temă pe măsură ce își schimbă direcția, deoarece pot exista unele confuzii sau neînțelegeri de gestionat. Cel mai bine este să fii flexibil și vigilent cu privire la schimbările neprevăzute care vor apărea în programul tău. Este posibil să fie nevoie să reexaminați problemele vechi, nerezolvate, cu frații, colegii de clasă sau vecinii, iar problemele mecanice cu dispozitivele de comunicație și transport determină o regândire a modului în care vă conectați și vă deplasați.

Pești

Mercur devine retrograd astăzi și până pe 25 aprilie poți simți nevoia să-ți schimbi părerea sau interesele, eventual chiar să ai un pic de regret când vine vorba de acele lucruri spuse sau începute recent. Acest retrograd are loc în sectorul dvs. de resurse și poate fi necesar să vă revizuiți finanțele sau bugetul. În această perioadă, fă-ți timp pentru a regândi sursele de venit și modul în care vă cheltuiți banii. Cu siguranță, poate fi o perioadă bună pentru a căuta în trecut răspunsuri la problemele actuale.

 

×