x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni, 19 ianuarie 2015. Tema principala a zilei: capitolul financiar

Horoscop zilnic, luni, 19 ianuarie 2015. Tema principala a zilei: capitolul financiar

18 Ian 2015   •   13:56
Horoscop zilnic, luni, 19 ianuarie 2015. Tema principala a zilei: capitolul financiar
Berbec
Multe discutii aprinse astazi in segmentul profesional. Pe de o parte sefii vor rapoarte, explicatii, neaducand vorba despre plata eforturilor depuse de tine. Pe de alta parte, colegii te provoaca cu maruntisuri. Fii prudent si rezolva lucrurile mai intai cu sefii. Pozitia ta in cadrul unui colectiv de lucru este urmarita si analizata de ceva vreme.

Taur
Sunt momente bune pentru a-ti planifica o calatorie indepartata sau un program de instruire profesionala. Relatiile cu persoanele care lucreaza in domeniul educatiei pot fi frecvente si de bun augur. Discutiile purtate astazi sau informatiile aflate prin diverse canale media iti pot rasturna anumite valori morale sustinute pana acum. Nu te grabi sa tragi concluzii. 

Gemeni
Ziua este favorabila rezolvarii chestiunilor banesti. Verifica situatia bugetului de venituri si cheltuieli, achita facturi, reevalueaza-ti legaturile cu institutiile bancare. Orienteaza-te si spre planuri de investitii. Posibil sa primesti ceva bani sau bunuri, fie dintr-o colaborare, fie cadou de la partenerul de viata. Insa exista si varianta sa achiti pagube de pe urma altora. 

Rac
Interesante sunt astazi relatiile cu ceilalti. In mod special, cele profesionale te provoaca mult. Sunt momente bune pentru a-ti selecta colaborarile si oamenii alaturi de care vei continua, de acum incolo, sa te implici in actiuni comune. Se pare ca vei fi pus in situatia de a-si asuma responsabilitati socio-profesionale de anvergura. 

Leu
Ingrijeste-ti mai mult sanatatea. Esti tentat sa te afunzi in activitatile de rutina, fie acasa, fie la serviciu. Selecteaza-ti prioritatile si aranjeaza-ti programul zilei, astfel incat sa te si odihnesti. De evitat, pe cat posibil, analizele si consultatiile medicale. Remediile naturiste, observarea atenta a semnalelor trupului tau si odihna iti sunt aliati de nadejde.

Fecioara
Relatiile sentimentale sunt tensionate. Este bine sa te detasezi de forfota din planul amoros, deoarece este o mare diferenta intre ce iti doresti tu si ceea ce iti ofera, deocamdata, contextul astral. Conceptiile tale privind manifestarea iubirii necesita, din cand in cand, modificari serioase si definitive. Orienteaza-ti eforturile catre activitatile specifice unui hobby. 

Balanta
Este o zi in care ai putea rezolva multiple treburi domestice. De asemenea tot ce tine de acte, taxe sau aranjamente legate de bunuri patrimoniale are sansa de a le pune pe un fagas potrivit. Bine este sa discuti si cu membrii familiei vizavi de planurile tale. Posibil sa ti se opuna unii, dar ai rabdare si ascula-le parerile. Vei afla lucruri interesante si de folos.

Scorpion
Iti sunt favorizate activitatile intelectuale, schimbul si asimilarea informatiilor din domenii variate. Astazi s-ar putea sa fii cautat de o multime de prieteni si cunostinte. Unii te intreaba de sanatate, altii vor dori sfaturi si idei pentru rezolvarea treburilor lor personale. Fii prudent în vorbe si gesturi. Ar fi bine sa iti rezervi momente si pentru o plimbare relaxanta.

Sagetator
Tema principala a zilei este capitolul financiar. In mod special, veniturile tale din munca desfasurata iti vor atrage atentia. De fapt este vorba despre conceptiile tale vizavi de munca si plata aferenta. Ai putea constata ca a munci mult nu inseamna neaparat si bani mai multi. Este bine ca, uneori, sa te multumesti doar cu satisfactia lucrului bine facut. 

Capricorn
Astazi traversezi stari de spirit variate. Pe de o parte exista o dorinta bine ascunsa de izolare, detasare de forfota cotidiana. Pe de alta parte insa ai vrea sa te implici in tot soiul de activitati care te privesc mai mult sau mai putin. Balansul acesta intre lumea ta interioara si relationarea cu mediul inconjurator te poate obosi. Controleaza-ti reactiile si selecteaza-ti prioritatile.

Varsator
Este bine sa te ocupi de treburi usoare si sa eviti situatiile zgomotoase sau cele care te solicita prea mult. Organismul iti este obosit, fiind posibil sa se accentueze afectiunile sistemului osos sau digestiv. Cineva din anturajul socio-profesional iti poate furniza informatii interesante legate de segmentul profesional in care activezi. Totusi nu da crezare chiar oricui.

Pesti
Se intrezaresc discutii importante cu persoane care vor sa te sprijine in activitatile tale socio-profesionale. Posibil sa iti displaca cele auzite astazi. Bine ar fi sa vorbesti putin si sa asculti cu atentie. Printre randuri vei gasi si idei bune sau sfaturi potrivite situatiilor in care te afli deocamdata. Spre seara rezerva-ti momente pentru o lectura amuzanta.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii


Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×