x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic luni, 8 ianuarie 2024. Aspectul tensionat Mercur-Neptun aduce dezordine și confuzie la început de săptămână

Horoscop zilnic luni, 8 ianuarie 2024. Aspectul tensionat Mercur-Neptun aduce dezordine și confuzie la început de săptămână

de Andreea Tiron    |    07 Ian 2024   •   11:20
Horoscop zilnic luni, 8 ianuarie 2024. Aspectul tensionat Mercur-Neptun aduce dezordine și confuzie la început de săptămână
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic luni, 8 ianuarie 2024. Berbecii sunt sensibili la critici, Scorpionii trăiesc clipa, iar Peștii primesc recompense pentru munca grea din ultima vreme.

Berbec

Profitați de oportunitățile care apar astăzi pentru a vă elibera de stres. Un pătrat Mercur-Neptun aduce dezordine sau confuzie. Este greu să vezi lucrurile clar prin ceața emoțiilor sau a dorințelor tale. Ești foarte sensibil la critici și ar fi bine să fii atent la price presupune redactare.

Taur

Luna își petrece ziua în sectorul tău de intimitate, întâlnindu-se cu Venus și sporindu-ți încrederea în sentimentele tale. Ești sensibil la oamenii și întâmplările din jurul tău într-un mod conștient și confortabil. Totuși, s-ar putea să simți că mintea îți joacă feste sau că există o lipsă frustrantă de claritate, în general, cu pătratul Mercur-Neptun de astăzi. Neînțelegerile la nivel social sau romantic sunt mai probabile decât de obicei.

Gemeni

Cu Luna și Venus întâlnindu-se astăzi în sectorul dvs. de parteneriate, doriți să împărtășiți experiențele cu cei dragi. Obstacolele dispar datorită dragostei, compasiunii și cooperării, iar cineva te poate ajuta să intri în contact mai bine cu sentimentele și ideile tale. Mai târziu, astăzi, ai putea experimenta disconfort sau confuzie în legătură cu emoțiile, atracțiile și atașamentele tale mai profunde.

Rac

Vrei să fii răsfățat sau să te recreezi, dar vrei și să fii productiv astăzi. Amestecarea muncii cu plăcerea nu este întotdeauna reușită, dar acum poate fi! Sentimentul că trebuie să te odihnești este foarte puternic. Încercați să încetiniți și să vă acordați timp suplimentar. Dacă există vreo inconsecvență sau eroare care necesită corectare, probabil că o veți descoperi în curând. Iartă-te dacă nu ai îndeplinit un obiectiv în timpul pe care îl stabilisei.

Leu

Atracția ta personală este mare astăzi. Probabil că vei reuși multe dacă te concentrezi pe sarcini creative sau dacă îți urmezi inima. Mercur formează un pătrat cu Neptun și nu este foarte ușor să înțelegi limitele sau sentimentele altora sub această influență. Pot exista deconectări minore sau probleme mai târziu astăzi. Rutina zilnică, munca sau alte treburi practice pot fi dificil de gestionat eficient acum.

Fecioară

Luna își petrece astăzi ziua în a patra casă solară, unde o întâlnește pe Venus. Vă place să vă cuibăriți în confortul căminului și să procesați evenimente recente. Nevoia ta de retragere, relaxare și resetare este pe primul loc acum. Tranzitele de astăzi au o modalitate de a sublinia defectele! Eziți în a te exprima deschis și onest.

Balanță

Cu Luna și Venus întâlnindu-se astăzi în a treia casă solară, îți place să înveți, să împărtășești și să te conectezi. Conversațiile lejere vă oferă o pauză de la gândurile complicate. Totuși, tranzitul Mercur-Neptun poate evidenția temporar orice dezorganizare din viața ta. Dacă te simți copleșit, s-ar putea să ai nevoie de o pauză. O abordare moderată a vieții este în favoarea ta acum și te poate face să te simți mai încrezător și mulțumit.

Scorpion

Luna îți amintește de puterea prezentului și de a trăi clipa. Este posibil să descoperiți modalități de a vă proteja sau îmbunătăți resursele. În timp ce gravitați către activitățile pământești, pătratul Mercur-Neptun de astăzi poate interfera cu judecata limpede. Diferențele de opinie vă fac să vă simțiți inconfortabil.

Săgetător

Sunteți înclinat să vă bucurați de un pic de răsfăț astăzi, pe măsură ce Luna și Venus converg în semnul vostru. Exprimarea este favorizată, iar o imagine de sine pozitivă este în centrul atenției. Nu ești neapărat mai emoționat decât de obicei, dar ești mai în contact cu sentimentele tale. Pot exista unele neînțelegeri minore, dar nu lăsați micile stângăcii să vă deranjeze.

Capricorn

Cu Luna în sectorul tău de confidențialitate astăzi, vrei să te retragi în intimitate. Cauți o evadare pentru a-ți reîncărca bateriile. Este un moment bun pentru a revizui sau procesa evenimentele recente. Cu toate acestea, pătratul Mercur-Neptun poate face lucrurile puțin cețoase, întârziind luarea unei decizii clare. Cei din jur s-ar putea să ia lucrurile foarte personal, așa că a trata oamenii cu mai multă grijă poate fi înțelept. La rândul lor, alții pot trezi în tine defensivă sau combativitate.

Vărsător

Luna și Venus se întâlnesc astăzi în sectorul tău social, ceea ce face ca tendința firească să fie să vrei să-ți împărtășești ideile și să te bucuri de prietenii tăi. Mai mult decât de obicei, cauți satisfacție și confort în cercul tău apropiat. Cu Mercur și Neptun într-o relație tensionată astăzi, este greu să ai încredere în instinctele sau percepțiile tale temporar. Anumite situații pot avea nevoie doar de puțin timp pentru a clarifica de la sine, iar un pic de detașare din partea ta este necesară.

Pești

Luna se întâlnește cu Venus în casa voastră a zecea solară astăzi și asta aduce recompensa realizărilor recente. Sprijinul altora te motivează să faci tot ce poți. Luați în considerare faptul că oamenii din jurul vostru au nevoie de puțin mai multă grijă și sensibilitate decât de obicei. Încercați să vă mențineți focusat și să căutați activități care vă țin mintea ocupată.

×