x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 1 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 1 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

31 Mar 2014   •   22:17
Horoscop zilnic, marţi 1 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Este posibil ca astăzi să fii nevoit a-ţi reconsidera filosofia de viaţă, pentru că există tendinţa de a depăşi limitele bunului simţ, doar din dorinţa de a-ţi demonstra calităţile. Te implici de unul singur în situaţii în care nu te poţi descurca cu uşurinţă, ceea ce îţi va face ziua să pară o corvoadă. Nu te lăsa păcălit de iluzia grandorii.

Taur
A le face altora pe plac nu presupune a deveni fericit peste noapte. În acelaşi timp, a te împovăra de greutăţile altora iar nu este o soluţie. Într-adevăr, este bine să îi ajuţi pe cei din jurul tău, care au nevoie de tine, însă nu face din aceasta o îndeletnicire, nu astăzi cel puţin. Ai parte de o zi destul de încărcată, nu încerca să faci mai multe lucruri în acelaşi timp. Păstrează-ţi energia.

Gemeni
În dimineaţa acestei zile poţi primi unele dintre cele mai frumoase veşti de până acum, mesagerii fiind tocmai prietenii tăi. În cazul în care ai de gând să începi ceva nou, indiferent despre ce anume este vorba, asigură-te că nu exagerezi, crezând că vei obţine un profit mare. Încă mai trebuie să ai răbdare, chiar dacă nu te încântă acest lucru.

Rac
Doar a avea o atitudine optimistă nu este de ajuns ­ nu astăzi, cel puţin. Păstrează în gând şi faptul că este posibil să pierzi, nu doar să câştigi ­ desigur, este de preferat să ai curajul de-a merge înainte, fără a te uita în urmă. Oricum, nu uita că fără muncă şi fără disponibilitate şi implicare nu ajungi uşor acolo unde ţi-ai propus.

Leu
O zi în care este indicat să îţi păstrezi liniştea interioară şi vorba dulce. Ai foarte multă forţă de partea ta, iar felul în care te manifeşti îi poate deranja până şi pe cei mai puternici aliaţi ai tăi. Încearcă să nu fii foarte insistent atunci când îţi propui să duci un plan la îndeplinire. Cel mai bine ţi-ai petrece timpul alături de oamenii care îţi cunosc adevărata natură şi care te plac aşa cum eşti.

Fecioara
Multă gălăgie îţi strică ambientul, se ştie acest lucru. Deşi te simţi efervescent, dorindu-ţi a avea parte de clipe petrecute într-un mod original, alături de prieteni şi persoane dragi, rezervă-ţi timp şi pentru a te ocupa de tine însuţi ­ pentru a citi încă un capitol din cartea începută, spre exemplu. Nu te lăsa dus deval, certându-te cu persoana iubită pentru orice fleac.

Balanţă
Decât să vorbeşti mult şi să nu spui nimic, mai bine te retragi în apele tale line, departe de orice furtună. Dacă lucrezi într-un domeniu care presupune “creaţie”, alege o singură idee asupra căreia să te concentrezi şi pe care să o dezvolţi. Indiferent care este domeniul în care activezi, alege calitatea în detrimentul cantităţii.

Scorpion
Se poate ca astăzi să ai pretenţii prea mari (şi total nefondate) de la cei pentru care lucrezi sau de la colegii tăi de muncă. Poate că totul s-ar rezolva mult mai uşor dacă ai stabili anumite limite de care cei din jurul tău să nu treacă. Ceea ce ai de făcut este să îţi demonstrezi excelenţa, însă nu cu preţul oboselii supreme.

Săgetător
Eşti înzestrat cu un optimism debordant, iar astăzi acesta este amplificat peste măsură. Evident, lumea din jurul tău începe să prindă contur dinamic şi contrastul format te cheamă să îi descoperi ascunzişurile. Ideal este să abordezi totul cu pragmatism, tocmai pentru a observa imaginea de ansamblu. Fereşte-te de gelozia celui/celei care tocmai a plecat din viaţa ta.

Capricorn
Ştii mai multe decât cei din jur şi ai experimentat viaţa din plin, până acum. Ceea ce te face să zâmbeşti atunci când întâlneşti situaţii care par grave pentru alţii, dar banale pentru tine. Însă, dacă îţi este cerut ajutorul, acordă-l fără tăgadă, deoarece eşti capabil a fi obiectiv şi a da un sfat pe măsură. Cu toate acestea, nu te aştepta la rezultate excepţionale. Nu mulţi vor înţelege ce le spui.

Vărsător
Evită a te mai adânci în gânduri negative, crezând că încă nu ai parte de toate detaliile pentru a privi ansamblul. Deşi este posibil ca, într-adevăr, să fi pierdut o piesă din puzzle pe drum, acest lucru nu te poate opri. Vestea bună este aceea că, cel puţin în ceea ce priveşte viaţa de cuplu şi sentimentele, chiar dacă apele sunt agitate, la finalul zilei se linişteşte atmosfera, devenind una ideală.
 
Peşti
Probabil că ziua de astăzi este printre ultimele zile în care lipsa acută a finanţelor încă se mai simte. Motiv pentru care ai putea să profiţi de ocazie şi să te răsfeţi, măcar cumpărându-ţi ceva ce ţi-ai dorit de foarte mult timp. De săptămâna viitoare începând, pot apărea noi surse de venit pentru tine, ceea ce reprezintă cea mai frumoasă surpriză din acest an.

Astrolog Alina Cârciumărescu 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×