x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marti, 10 februarie 2015. Ai senzatia ca toata lumea are ceva cu tine!

Horoscop zilnic, marti, 10 februarie 2015. Ai senzatia ca toata lumea are ceva cu tine!

09 Feb 2015   •   19:23
Horoscop zilnic, marti, 10 februarie 2015. Ai senzatia ca toata lumea are ceva cu tine!
Berbec  
Se pare ca este destul de complicat sa poti vedea dincolo de aparente, astazi, cel putin. Este posibil sa-ti fi stabilit niste tinte prea greu de atins, de aici si dificultatea de a gasi solutia perfecta, indiferent de cat de mult analizezi situatia. Nu este indicat sa dai verdicte, astazi, dar nici sa eziti, fiind de preferat sa ai o atitudine constructiva sis a fii pe atat de productive pe cat poti fi. 

Taur 
Desi ai senzatia ca toata lumea are ceva cu tine, incearca sa fii pe atat de obiectiv pe cat poti fi, observand cum, de fapt, beneficiezi de tot ajutorul de care ai nevoie pentru a te dezvolta. De aici si sansa de a primi daruri (acestea pot fi si niste informatii folositoare ori mici bonusuri), conditia fiind aceea de a nu-ti arata superioritatea, gratuit, in fata nimanui. 

Gemeni 
O zi in care cei din jur au asteptari foarte mari, de la tine. Ceea ce ar putea fi foarte stresant, la un moment dat, deoarece iti este limitata posibilitatea de a actiona liber. Indicat este sa faci totul pas cu pas, chiar daca vei avea nevoie de mai multa energie decat de obicei, reusind sa obtii efecte fabuloase la sfarsitul acestei zile. Nu incepe o actiune noua pana ce nu ai terminat ce aveai de facut initial.

Rac 
Poate ca iti doresti sa te distrezi mai mult decat de obicei, desi ai foarte mult de lucru, astazi. Si, chiar daca mintea iti va ordona fiecare actiune pe care trebuie sa o faci, dorinta ta de a te simti bine, liber de orice fel de restrictii, nu-ti va da pace. Nu incerca sa rezisti tentatiilor, deoarece sansele de reusita, in acest caz, nu se prea intrevad.

Leu 
Este posibil ca astazi sa ai parte de anumite animozitati, provocate de cineva din familie. Lipsa comunicarii dintre tine si aceasta persoana ar putea avea efecte cat se poate de neplacute, de aici si sfatul de a nu exagera in caz de conflict. Este mai important sa aplanezi orice fel de discutie, inca dinainte ca aceasta sa apara, decat sa demonstrezi ca esti cel mai puternic, cel putin in acest caz.

Fecioara 
Poate consideri ca mai ai nevoie de noi informatii pentru a lua acele decizii hotaratoare pentru viitorul tau, insa ceea ce afli astazi (sau ceea ce iti doresti a descoperi) nu iti este neaparat de trebuinta. Inca, pe cat posibil, evita a da crezare zvonurilor pe care le auzi. Doar intuitia este cea pe care te poti baza atunci cand ai alegeri de facut.

Balanta 
Desi s-ar putea sa ai senzatia ca detii controlul absolut astazi, ai putea avea parte de anumite evenimente care sa-ti demonstreze exact contrariul. In alta ordine de idei, nu incerca sa ii fortezi pe cei din jur sa vada lucrurile exact asa cum le vezi tu. Probabil ca, cel mai simplu ar fi sa incerci a-ti rezolva singur problemele, fara sa astepti ajutor de la nimeni din jur. Cel putin, nu astazi.

Scorpion 
Se pare ca ai de-a face cu o perioada destul de stresanta, iar ziua de astazi confirma acest lucru. Desi de obicei esti perceput ca fiind o persoana cat se poate de hoatarata, astazi oscilezi intre mai multe optiuni, nestiind exact care este cea mai potrivita pentru tine si pentru scopurile tale. Iti va fi mult mai simplu sa alegi daca vei incerca sa vezi doar partea plina a paharului…

Sagetator 
Respecta ceea ce simti si alege sa actionezi in conformitate cu ceea ce iti spune sufletul. Astfel, vei da dovada de integritate in fata celorlalti si imaginea ta va avea numai de castigat. Nu este nevoie sa actionezi diferit fata de felul in care actionai pana acum. Concentreaza-te asupra celor discutate cu membrii familiei tale. 

Capricorn 
Este vital pentru tine sa iti calculezi optiunile pe care le ai, ce anume este “pro” si ce anume este “contra” celor pe care intentionezi a le infaptui in viitorul apropiat. Este o zi in care inca te poti razgandi in ceea ce priveste aceste planuri de viitor, mai ales si pentru ca iti doresti sa faci cele mai bune alegeri. Nu considera pe nimeni un aliat, nici chiar pe cei mai buni prieteni - nu de aceasta data.

Varsator 
Iti surade rolul de conducator – si pe buna dreptate, deoarece esti capabil a prevedea ce anume urmeaza sa se intample. Din nefericire, insa, cei din jur nu sunt nici la fel de intuitivi, nici la fel de prevazatori. De aici si sfatul de a-ti pastra rabdarea, neincercand sa iti impui autoritatea sau puterea de care dispui, pentru a-ti dovedi competenta. Sunt de evitat confruntarile directe.

Pesti 
Pe cat de optimist esti astazi, pea tat de dezamagit vei fi la sfarsitul zilei, daca traiesti cu senzatia ca miracolele se intampla din senin, in contextul actual. Pe cat posibil, incearca sa nu rezisti schimbarii iminente, adapteaza-te doar la noul context. In ceea ce priveste dragostea, nu rata niciun moment – sortii sunt de partea ta si charisma nu-ti lipseste. 

Astrolog Ana Ozsvath
 Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii


Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×