x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic marți, 14 noiembrie 2023. Berbecii primesc vești bune, Leii vor să scape de stres, iar Scorpionii sunt superstițioși

Horoscop zilnic marți, 14 noiembrie 2023. Berbecii primesc vești bune, Leii vor să scape de stres, iar Scorpionii sunt superstițioși

de Andreea Tiron    |    13 Noi 2023   •   11:15
Horoscop zilnic marți, 14 noiembrie 2023. Berbecii primesc vești bune, Leii vor să scape de stres, iar Scorpionii sunt superstițioși
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic marți, 14 noiembrie 2023. Racii caută armonia, Fecioarele au o zi grozavă, iar Peștii sunt persuasivi

Berbec

Primești vești bune astăzi și ești bucuros să renunți la drame. Ești plin de viață, iar asta îți aduce beneficii mai ales în relațiile romantice. Luna te ajută astăzi și mâine să scapi de stresul obișnuit al problemelor vieții de zi cu zi. Vă interesează mai mult ideile mărețe, locurile și oamenii noi.

Taur

Puterea ta de observație este mai puternică decât de obicei astăzi. Elementele ascunse în spatele a ceea ce se vede te atrag și înțelegi foarte bine ce se petrece. Deși ești înclinat să fii introspectiv, ziua este totuși bună pentru comunicare. Este posibil să căutați clarificări în interacțiunile și conversațiile dvs. Un aspect Mercur-Venus te ajuta sa gasesti echilibrul potrivit între o atitudine jucăușă și seriozitate.

Gemeni

Instinctele tale sunt foarte bune pentru a relaționa astăzi, iar tu chiar tânjești după interacțiuni cu oameni care se află pe aceeași lungime de undă. Primești răspunsuri la dileme emoționale complexe. Îți ordonezi gândurile și observi ce se întâmplă în jurul tău. Comunicarea cu un partener sau un prieten bun este în centrul atenției. Ideile și cuvintele curg cu ușurință, iar tu cauți pozitivul în știrile și informațiile pe care le întâlnești acum.

Rac

Astăzi ai parte de claritate, iar concentrarea atenției asupra unui proiect special poate fi utilă. Dorința ta crescută de a-ți găsi pacea în viața domestică, în familie și în muncă duce la acorduri și circumstanțe favorabile.  S-ar putea să vedeți lucrurile mai clar dacă verbalizați, scrieți sau discutați despre o problemă. Cu un tranzit Mercur-Venus care influențează ziua, ajungeți la acorduri satisfăcătoare și reciproc avantajoase.

Leu

Luna se află astăzi și mâine în sectorul tău creativ, ceea ce poate fi eliberator din punct de vedere emoțional. Căutați modalități de a scăpa de stres. Abordarea oamenilor și a problemelor într-un mod relaxat funcționează în favoarea ta acum, iar clarificarea lucrurilor poate fi plină de satisfacții.  Romantismul, confortul și finanțele sunt favorizate.

Fecioară

Astăzi te simți înțeles, apreciat și sprijinit. Este ușor să-ți rezolvi problemele și este posibil să ajungi la rădăcina oricăror situații neplăcute recente din viața ta personală. Ai parte de conversații plăcute care te liniștesc și te ajută să te concentrezi. Sunteți într-o poziție bună pentru a face banii să lucreze pentru dvs.

Balanță

Este un moment bun pentru a-ți folosi nivelul ridicat de atracție personală. Primești vești bune și promițătoare, verbalizezi ușor ceea ce îți dorești… ești de-a dreptul fermecător prin comunicare și gesturi. Reușiți chiar să îi ajutați pe ceilalți să ajungă la un compromis sau la o stare de pace. Proiectele actuale te entuziasmează și te motivează.

Scorpion

Încearcă să construiești și să dezvolți ceea ce ai deja, mai degrabă decât să cauți urgent ceva nou de făcut astăzi. Luna se aliniază cu Mercur, ceea ce vă ajută să analizați sau să comunicați mai mult decât de obicei. Este un moment în care împărtășirea ideilor sau cunoștințelor tale poate ajuta enorm pe cineva. Ești înclinat să acorzi atenție semnelor sau simbolurilor neobișnuite, iar acestea pot influența puternic deciziile pe care le iei acum.

Săgetător

Luna este în semnul tău azi și mâine, stârnindu-ți dorința de mai multă libertate emoțională și spontaneitate. Pe măsură ce se aliniază cu Mercur astăzi, capacitățile tale intelectuale cresc. Te bucuri de un minunat sentiment de ușurare când vorbești despre anumite probleme care te macină, iar tranzitul Mercur-Venus care intră în joc aduce o cooperare satisfăcătoare sau un sentiment de camaraderie.  Este posibil să obțineți claritate cu privire la sentimentele unei persoane pentru dvs.

Capricorn

Luna îți atrage atenția asupra chestiunilor care se petrec în fundal în viața ta. Închei un ciclu și este logic să ai nevoie de mai mult timp pentru digerare, procesare și odihnă. Acest tranzit vă poate determina să luați o pauză pentru a vă regrupa. A vorbi despre ceva care vă neliniștește poate fi foarte util pentru clarificarea sentimentelor.

Vărsător

Ideile tale grozave rezultă astăzi din interacțiunile ocazionale cu rețelele de socializare. Un aspect Mercur-Venus care intră în joc ajută la liniștirea apelor.  Strălucești puternic, iar exprimarea este mai fluidă și mai ușoară decât de obicei. Gesturile prietenoase au o influență puternică astăzi - oamenii sunt mai înclinați să-și arate interesul pentru tine. Transmiteți speranță și pozitivitate acum, iar ceilalți vă urmează fără să se îndoiască.

Pești

Tranzitele de astăzi cresc șansa de a face conexiunile pe care ți le dorești. Circulația ideilor și feedback-ul pe care îl primiți în timp ce interacționați vă pot ajuta să vă porniți propriul proces creativ, chiar dacă mergeți în direcția opusă. Cu Mercur în vârful hărții solare, ești mai conștient de vizibilitatea ta și de ceea ce cred alții despre tine atunci când iei decizii. Ești persuasiv și fermecător acum.

×