x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 18 februarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 18 februarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

17 Feb 2014   •   21:33
Horoscop zilnic, marţi 18 februarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla


Berbec
Cu cât cauţi să observi mai mult detaliile, cu cât îţi doreşti să priveşti mai în profunzime, să vezi ce se întâmplă la nivel micro, cu atât mai mult confuzia nu-ţi va da pace. În cazul în care vrei răspunsuri clare, acceptă situaţia aşa cum este ea şi lasă-te condus de bunul simţ. Te simţi “tras” în părţi diferite, fie de circumstanţe, fie de către oamenii din jurul tău. Profită de ocazie pentru a face progrese.

Taur
Se întrevede o schimbare interesantă în viaţa ta. Se poate, însă, să nu-ţi prindă prea bine ceea ce se anunţă a se întâmpla, căci nu coincide cu scopurile tale iniţiale. Însă, ceea ce ai de făcut este să accepţi că nu este nevoie doar de efort pentru a-ţi atinge ţelul, ci şi de rapiditate în acţiuni. Ca atare, pregăteşte-te intens pentru momentul când vei simţi că trebuie să acţionezi, nerisipindu-ţi energia inutil.

Gemeni
Probabil că îţi doreşti ca acest film în care “joci” acum să nu se sfârşească. Însă, poate chiar începând de astăzi, soseşte momentul pentru a merge mai departe, către noi experienţe, către o nouă viaţă. Ceea ce se “întâmplă” acum, pe cer are rolul de a te conduce către a face lucrurile cât de bine poţi, tocmai pentru a fi pregătit pentru această schimbare.

Rac
Nu te aştepta să ai parte de magie acolo unde lucrurile pot fi prevăzute cu uşurinţă. Căci, pentru a avea parte de magie în viaţa ta, ar trebui să nu mai faci tot posibilul pentru a-ţi controla destinul. Când simţi potenţialul unei situaţii (sau al unei persoane), încearcă să laşi lucrurile să decurgă de la sine: ce ţi s-ar putea întâmpla?
 
Leu
Astăzi este o zi în care nimic nu este ceea ce pare a fi, asemeni bufniţelor din “Twin Peaks”... Să îţi aminteşti acest lucru atunci când te găseşti “prins” în drame care nu sunt ale tale. Poate că există evenimente recente, care te-au pus pe jar în ultima perioadă, însă schimbarea se întrevede şi pentru tine. Transformă situaţiile neplăcute în oportunităţi de evoluţie.

Fecioara
O zi în care înveţi multe despre ţine însuţi. Cu cât te priveşti cu mai multă obiectivitate, cu atât mai multe vei descoperi despre propria-ţi personalitate. Pe de altă parte, cu cât ai ajuns mai departe, cu atât vei avea parte de şi mai multe încercări. Fii lumina pentru cei din jurul tău, pentru cei aflaţi în nevoie şi vei vedea cum greutăţile de pe umerii tăi sunt îndepărtate, încet, încet...

Balanţă
Puzzle-ul în care te simţi prins este mult mai uşor de explicat şi de rezolvat decât îţi poţi imagina. Şi, oricât de ciudat ţi s-ar părea, umorul este cheia pentru a avea o zi de marţi fericită. Încarcă să nu vezi tristeţe acolo unde nu este şi nici să nu te încrâncenezi a rezolva o situaţie care nu se poate rezolva, acum. Este timp pentru toate.

Scorpion
Ai senzaţia că toţi cei care îţi dau sfaturi habar nu au prin ce treci şi nu te înţeleg. Cu toate acestea, gândeşte-te că nimic nu este nou sub soare şi poate, cândva, aceşti oameni au trecut prin ceva similar experienţei tale actuale. Încearcă să elimini incertitudinea din viaţa ta, înlocuind-o cu speranţă şi cu voie bună. Măcar astăzi...
 
Săgetător
Care este modul în care alegi să îţi cuantifici relaţia de dragoste? Cu ce o compari? Cu perfecţiunea sau cu experienţele tale de până acum? Se poate ca persoana implicată în această relaţie, persoana pe care o iubeşti, să nu înţeleagă prea bine ce anume te aştepţi să îţi ofere. Găseşte-ţi timp şi puţin răbdare şi pune lucrurile la punct. Este nevoie de puţin aer proaspăt în această relaţie...

Capricorn
Pentru fiecare dintre noi succesul şi definiţia acestuia diferă. Pentru unul, succesul implică un cont gras în bancă, pentru un altul succesul presupune muncă depusă continuu şi intens pentru a-şi atinge scopul. Cu toate acestea, astăzi este una dintre acele zile în care trebuie să pui în balanţă: confortul şi siguranţa materială sau bucuria pe care un nou început ţi-o aduce?

Vărsător
Eşti sigur că îţi doreşti o schimbare? Cam care ar fi aceea? În ce domeniu? Ce anume ai schimba la tine sau la viaţa ta? Întrebări la care trebuie să găseşti răspunsul cât mai repede, deoarece puterea de a schimba lucrurile îţi aparţine. Iar acum, ceea ce îţi doreşti cu adevărat poate deveni realitate foarte uşor, fără prea multă muncă.

Peşti
O zi în care mesajele şi semnalele pe care le primeşti sunt dintre cele subtile. Ceea ce te obligă la atenţie ­ nicidecum la a te lăsa dus de val şi a crede ceea ce ţi se arată la prima vedere. Este o zi perfectă pentru a-ţi propune obiectivele pe care vrei să le atingi în viitorul apropiat, deci iniţiază cu încredere noi proiecte. Persoanele de sex masculin sunt cele care te vor ajuta, atunci când ai nevoie.


Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×