x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marți, 21 aprilie 2015. Vesti bune se anunta a sosi de la locul de munca

Horoscop zilnic, marți, 21 aprilie 2015. Vesti bune se anunta a sosi de la locul de munca

21 Apr 2015   •   08:09
Horoscop zilnic, marți, 21 aprilie 2015. Vesti bune se anunta a sosi de la locul de munca
Horoscop 21 aprilie. Berbec
Te caracterizeaza pofta de viata si dorinta de a explora Necunoscutul. O zi in care te regenerezi mai repede decat oricand, de aici si recomandarea de a-ti rezerva cateva ore numai pentru a face ceea ce iti place. Evita barfele. Mai ales pe cele legate de situatiile pe care nu le cunosti foarte bine.

Horoscop 21 aprilie. Taur
Se pare ca socoteala de acasa nu se potriveste intotdeauna cu cea din targ. La fel si in cazul tau, daca ti-ai propus sa rezolvi anumite probleme si cu o anume suma de bani, asteapta-te la schimbari de ultim moment. Cu toate acestea, bogatia zilei de astazi se gaseste in familia ta. Rezerva-ti timp pentru a-l petrece alaturi de cei care-ti sunt dragi.

Horoscop 21 aprilie. Gemeni
Nu-ti cauta puterea in locuri necunoscute; alege meditatia, in acest caz. In schimb, concetreaza-te pe o directie simpla si clara pe care sa o abordezi, desi poate parea cam greu de infaptuit acest lucru, astazi. In cazul in care esti provocat la a te certa cu persoana iubita, la inceputul zilei, aminteste-ti sa nu raspunzi cu aceeasi moneda.
Horoscop 21 aprilie. Rac
Poate putin cam prea sensibil si senzitiv, astazi. Poate ca nu este o zi potrivita pentru a te adapta cerintelor impuse de cei cu care interactionezi, insa, este o zi in care poti obtine cu usurinta ceea ce iti doresti. Ia in calcul si faptul ca esti foarte sensibil la criticile care ti se aduc, Poate ca astazi este mai bine sa ingrosi obrazul si sa iti vezi de drumul tau.

Horoscop 21 aprilie. Leu
Vesti bune se anunta a sosi de la locul de munca; respectul care ti se cuvine iti este aratat de toti cei cu care interactionezi. Este o zi pe gustul tau, o zi in care iti sunt recunoscute nu doar valoarea si farmecul personal, ci si meritele pe care le-ai obtinut pana acum. Cu toate acestea, nu te culca pe-o ureche si fii receptiv la ceea ce se intampla in jurul tau. Iti va folosi in viitor.

Horoscop 21 aprilie. Fecioara
O zi in care iti este recomandat sa nu pleci urechea la ceea ce auzi. Ai destule pe cap si, la un loc cu toate informatiile eronate pe care le poti primi, ai toate sansele sa dai cu bata-n balta si s anu rezolvi nimic bun, in final. Arta conversatiei este cea care te va ajuta sa obtii ceea ce iti doresti, astazi.

Horoscop 21 aprilie. Balanta
Sunt posibile certuri sau doar mici animozitati, astazi, provocate fie de persoana iubita, fie de cei/cele care iti sunt asociati/asociate. Gandurile bune si ajutorul iti vin de la cei care iti sunt prieteni, dar probabil ca te asteptai la acest lucru. Protejat esti de Providenta, desi nu iti dai seama de acest lucru, pe moment.

Horoscop 21 aprilie. Scorpion
Nu este o zi in care sa te lasi impresionat de povestile triste pe care le auzi in jurul tau. Cu atat maiutin de a ceda in fata santajelor emotionale la care ai putea fi supus. Indiferent cine apare in viata ta, astazi, nu te grabi sa crezi tot ceea ce iti spune - mai asteapta cateva zile pentru a face acest lucru. O zi in care premonitiile iti tin companie.

Horoscop 21 aprilie. Sagetator
Nu cere de la tine, astazi, mai multe decat poti da. Aminteste-ti sa privesti in urma si sa realizezi care iti sunt reusitele si poate chiar sa iti cuantifici succesele, daca de acest lucru este nevoie pentru a-ti reaminti ce persoana minunata esti. Poate doar putin cam prea sensibil in ceea ce priveste sexul opus. In orice caz, de maine incolo iti vei reveni la starea initiala, cea a unui invingator.

Horoscop 21 aprilie. Capricorn
Este posibil ca astazi sa se accentueze anumite probleme de sanatate, probleme ceva mai  vechi, de care esti constient de mult timp. Pe cat posibil ocupa-te sa iti regaeseti starea de bine. Sansa este de partea ta, insa, nu exagera - nu te grabi sa iti incerci norocul in cazino-uri, spre exemplu. Putina dieta nu ar strica...

Horoscop 21 aprilie. Varsator
Petrece ziua de astazi in familie, alaturi de copiii tai, daca aeste posibil. Este o zi plina de bucurii si de voie buna, accentele fiind date de sentimentele colorate si de rasetele zglobii din jurul tau. Orice animozitate care poate aparea, astazi, poate si va fi rezolvata pe cale amiabila, deci, se poate spune ca ai parte de o zi cel putin superba.

Horoscop 21 aprilie. Pesti
Daca ai ocazia de a face o scurta calatorie, astazi, nu rata aceasta oportunitate. Ar putea fi genul de calatorie initiatica, invatand o multime de lucruri noi si avand parte de influente pozitive din partea celor cu care vei interactiona. O zi numai buna de petrecut in mediul tau favorit, alaturi de oameni dragi, in cazul in care nu vei pleca la drum.

Astrolog Alina Carciumarescu

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________


Astrocafe.ro te invita la Workshop-ul transformational: Un nou TU. Innoieste-ti Viata! 
Un eveniment organizat de Dr. Nicoleta Svârlefus



Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii

Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

×
Subiecte în articol: Horoscop 21 aprilie horoscop