x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marti, 3 februarie 2015.O zi în care poţi conta pe ajutorul prietenilor

Horoscop zilnic, marti, 3 februarie 2015.O zi în care poţi conta pe ajutorul prietenilor

02 Feb 2015   •   19:38
Horoscop zilnic, marti, 3 februarie 2015.O zi în care poţi conta pe ajutorul prietenilor
Berbec
O zi în care poţi conta pe ajutorul prietenilor. A-i asculta, atunci când aceştia îţi propun soluţii, ar însemna să avansezi mai rapid şi cu paşi mai mari, decât dacă te-ai chinui, de unul singur, să găseşti rezolvarea ideală. Tot cu ajutorul acestora vei reuşi să "traduci" mesajele date de contextul social în care te afli. În acelaşi timp, nu te grăbi să judeci totul cu sânge rece. Viaţa este alcătuită din nuanţe....

Taur 
Dacă este cineva capabil să inventeze ceva deosebit şi de calitate, în această perioadă, tu eşti acela. Doar că, din păcate, sclipirile de geniu nu vor exista continuu şi toată ziua, de această dată. De aici şi nevoia de a fi mai atent şi de a lua responsabilitatea unui rol de conducere pe umerii tăi, cel puţin până atunci când lucrurile vor decurge ca la carte. 

Gemeni 
Dacă astăzi ai putea să comunici cât mai puţin şi cu un număr cât mai redus de oameni, ar fi perfect. Deşi ai senzaţia că ştii ce spui, riscul de a face gafe este crescut. Pe cât posibil, nu trăi în negare şi încearcă să schimbi tot ceea ce vrei să schimbi numai după ce vei fi pregătit să îţi asumi responsabilitatea pentru acţiunile tale actuale. 

Rac 
Probabil crezi că este de ajuns să îţi schimbi atitudinea şi tot ceea ce este în jurul tău se transformă, în consecinţă. Deşi îţi doreşti ca lumea să priceapă ceea ce tu îţi doreşti, fără ca măcar să exprimi ceva, în acest sens, cu greu acest lucru va fi posibil. Cel mai bine ar fi să spui clar şi răspicat de ce anume ai nevoie pentru a fi fericit. Şi totuşi, spontaneitatea atrage atenţia, dar nu mereu cea dorită...

Leu 
Asculta cu atenţie ceea ce persoana iubită are a-ţi spune. Mai ales că nu mereu alege să-şi deschidă sufletul în faţa ta. Ai şansa de a descoperi toate ascuzişurile din sufletul acestei persoane, atât timp cât alegi a-i fi sfătuitor şi nu judecător. Cu toate acestea, încă nu este momentul să iei deicizii, aşteaptă să treacă această săptămână pentru a face acest demers. 

Fecioara 
Mulţi vor avea nevoie de ajutorul tău, astăzi, chiar dacă ei nu îţi vor spune acest lucru sau nu îţi vor cere sfatul. Mintea ta analitică, parcă special construită pentru a descoperi şi cel mai mic defect, reprezintă elementul de care puţini se pot lipsi, în circumstantele astrale date. Cu toate acestea, alege să aplici sfaturile pe care altora le dai şi în ceea ce priveşte problemele tale. 

Balanţă 
Deşi îţi doreşti atenţia binemeritată, deşi ţi-ar plăcea să ieşi în evidenţă, în această perioadă, ziua de astăzi ar fi mai bine dacă ai petrece-o în linişte şi intimitate, ascuns de ochii necruţători ai oamenilor obişnuiţi. Indicat este să faci tot posibilul pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de suportul tău şi de cunoştinţele tale. Nu te îngrijora dacă nu primeşti ceea ce meriţi; Soarele va ieşi şi pe strada ta. 

Scorpion 
Crezi că ai putea ca, măcar astăzi, să renunţi la nevoia de a pătrunde în toate "straturile" unei situaţii? Le-ai face tuturor celor din jurul tău un bine, pentru că sunt oameni greu încercaţi în această perioadă. Poate că totul ar fi mai simplu de rezolvat şi de acceptat dacă ai păstra pentru tine ceea ce observi şi dacă ţi-ai rezerva cate un zâmbet pentru a-l acorda celor care au nevoie de înţelegere.

Săgetător 
Ar fi minunat dacă ai putea să îţi propui planuri de viitor pentru îndeplinirea cărora să nu ai nevoie de alţii. Căci se pare că foarte puţini vor fi aceia care îţi vor oferi ajutorul. Indiferent ce apare astăzi, ca problema de rezolvat, aminteşte-ţi că nicio furtună nu durează la infinit şi că întotdeauna soarele apare după ce norii dispar. În acelsi timp, învaţă să fii cel care te iubeşte cel mai mult.

Capricorn 
Atragi toţi acei oameni de care ai nevoie pentru a-ţi rezolva problemele şi pentru a-ţi face viaţa mai frumoasă. Deşi preferi să păstrezi pentru tine însuţi ceea ce simţi, ai toate şansele de a-ţi deschide sufletul, astăzi, în faţa unor persoane în care ai cu adevărat încredere. Lasă-ţi de-o parte aşteptarile şi fii pregătit pentru a naviga în apele Necunoscutului. 

Vărsător 
Deşi ai senzaţia că te îndrepţi vertiginos către conflicte, care mai de care mai diverse, cu ceilalţi, din senin lucrurile se linistesc, iar atmosfera generală a zilei îţi va da un suflu nou şi şansele de a-ţi vedea visul realizat. De aici şi sfatul de a nu te băga acolo unde nu îţi fierbe oala şi de a nu încerca să oferi ajutor atunci când acesta nu îţi este cerut. Dacă îţi doreşti un climat calm, schimbă-ţi percepţia, din interior, tocmai pentru a atrage ceea ce îţi este cu adevărat favorabil. 

Peşti 
Cu cât ai mai mult curaj şi te laşi în mâinile Providenţei, renunţând la a-ţi mai planifica mişcările, cu atât mai uşor se vor rezolva, astăzi, lucrurile. Mai presus de toate, nu renunţa la a fi optimist, la a vedea jumătatea plină a paharului, deoarece doar aşa vei reuşi să înfăptuieşti ceea ce ţi-ai propus. O zi în care ar fi bine să-ţi începi a-ţi reorganiza viaţa, în toate structurile acesteia. 

Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii


Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×