x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marti, 31 martie 2015. Cuvantul "actiune" este cel care te caracterizeaza astazi!

Horoscop zilnic, marti, 31 martie 2015. Cuvantul "actiune" este cel care te caracterizeaza astazi!

31 Mar 2015   •   11:10
Horoscop zilnic, marti, 31 martie 2015. Cuvantul "actiune" este cel care te caracterizeaza astazi!
Berbec  
Cuvantul "actiune" este cel care te caracterizeaza astazi. Nici mintea nu-ti sta locului, linistita, nici cheful de joaca nu te paraseste si nici rabdarea nu-ti mai este cunoscuta, astazi. De aici si capacitatea de a face lucruri care pana acum iti pareau imposibile. Tot ceea ce ai de facut, insa, este sa pui munca pe primul plan, tocmai pentru a avea parte de rezultate satisfacatoare.

Taur
Ai la ce sa meditezi, astazi. In principiu, se pare ca iti creste increderea in propriile forte. Probabil ca rezultatele bune din ultima perioada au contribuit din plin la starea pe care o ai. Vestea buna este aceea ca asteptarile tale sunt cat se poate de reale, ceea ce presupune sa uiti de tot ceea ce nu ti-a reusit in trecut si s aprivesti cu incredere spre viitor. 

Gemeni 
Desi se pare ca toate sunt "la locul lor" astazi, rezerva-ti timp pentru a mai pune tara la cale in ceea ce priveste cariera si drumul pe care iti doresti a-l urma. Pe de alta parte, un alt aspect foarte important este acela de a nu lua in seama criticile care ti se aduc - putine sunt demne de luat in seama. Fii atent cui anume ii acorzi credit si cui ii imparatsesti din secretele tale.

Rac 
Tot cariera ramane, pentru tine, cel mai important aspect al vietii actuale. Si astazi tot la drumul tau din zona sociala te gandesti. O zi in care, desi visezi la lucruri aparent imposibil de obtinut, ai toate sansele sa descoperi cai nestiute de a le avea. In acelasi timp, nu uita sa ii acorzi persoanei iubite atentia necesara. 

Leu 
Fiecare persoana cu care astazi ai de-a face are mari sanse de a invata cate ceva de la tine. Probabil ca din aceasta cauza nu nimeni nu iti va da pace pana nu ii vei oferi un sfat. Si, desi ai senzatia ca te sufoca si ca ti se cere mai mult decat poti oferi, vei fi uimit sa descoperi cat de multa putere poti avea. O zi in care iti poti permite sa fii cu capul in nori, gasind inspiratia de care ai nevoie atunci cand te astepti mai putin.

Fecioara 
Cam tot ceea ce astazi se intampla te poate deturna de la drumul tau. Nu este ceva rau daca astepti sa vezi despre ce este vorba, de fiecare data, desi iti lasi de-o parte, pentru un timp, propriul scop. Este posibil sa descoperi o multitudine de noi trairi si senzatii, tocmai pentru ca nu te mai grabesti sa atingi perfectiunea.

Balanta 
Probabil ca este una dintre zilele care iti aduc atat bucurii cat si motive de intristare. Este posibil sa pierzi ceva - poate chiar sa se sfarseasca o relatie de prietenie, insa, indiferent ce anume se intampla, esti "anuntat" ca urmeaza sa vina timpuri mult mai bune. Intre timp, daca ai ceva de comunicat, asigura-te ca iti faci vocea auzita. Si parerile ascultate, evident.

Scorpion 
Desi sinceritatea doare uneori, alege sa spui ceea ce simti, fara doar si poate. Asuma-ti, insa, ca este posibil ca oameni dragi sa te paraseasca, tocmai pentru ca nu mai rezoneaza cu vibratia ta. De aici si posibile pareri de rau ulterioare. Abia spre seara lucrurile se linistesc si rezultatele actiunilor tale anterioare iti fac viata mai frumoasa.

Sagetator 
Orice ai face astazi, alege sa nu te grabesti. Poti avea parte de experiente inaltatoare si fara sa le cauti cu orice pret. Voia buna nu-ti lipseste si te poti bucura de aceasta zi pe indelete, pentru ca, de maine incolo te asteapta un volum de munca mai mare decat pana acum. Fereste-te a discuta cu colegii tai sau cu angajatii pe care ii ai folosind un ton ridicat.

Capricorn 
O zi in care esti imposibil de ingradit. Tintesti sus si nimic nu-ti poate sta in cale. Tot ceea ce astazi iti propui sa faci are sanse foarte mari de a deveni realitate. Cu toate acestea, asteapta-te ca lucrurile sa nu fie chiar simple; viata inca iti joaca feste, insa, nu te poate darama atat timp cat stii cine esti si ce ai de facut. 

Varsator 
Doar pentru ca ai la dispozitie foarte multe surse de informatie nu inseamna ca iti poti permite sa judeci miscarile pe care cei din jur le fac. Tu ai toate raspunsurile, insa numai pentru tine. Este posibil ca, spre seara, sa fie nevoie a face anumite schimbari prin casa, probabil reparatii.

Pesti 
Ai putea gresi foarte usor daca alegi sa raspunzi cu aceasi moneda; de aceasta data este nevoie sa fii atent la limbajul non-verbal pe care cei din jurul tau il au. Tot astazi esti nevoit de circumstante sa iti parasesti lumea visului si sa actionezi concret, pentru cei de aici, din aceasta realitate. 

Astrolog Alina Carciumarescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Astrocafe.ro te invita la Workshop-ul transformational: Un nou TU. Innoieste-ti Viata! 
Un eveniment organizat de Dr. Nicoleta Svârlefus


Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii


Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×