x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri 1 octombrie 2014. Berbecii, pragmatici în relaţiile socio-profesionale, dar şi împăciuitori

Horoscop zilnic, miercuri 1 octombrie 2014. Berbecii, pragmatici în relaţiile socio-profesionale, dar şi împăciuitori

30 Sep 2014   •   20:01
Horoscop zilnic, miercuri 1 octombrie 2014. Berbecii, pragmatici  în relaţiile socio-profesionale, dar şi împăciuitori
Berbec
Astăzi pari să pui mai mult preţ pe pragmatism în relaţiile socio-profesionale, deşi nu poţi ignora dorinţa de a-i împăca pe toţi. Cariera are prioritate şi asta îţi va afecta într-o anume măsură legătura cu persoana iubită. Este indicat să profiţi de orele dimineţii pentru a afla informaţiile importante de care ai nevoie şi de a ţine cont de intuiţiile pe care le ai, acestea fiind destul de precise. Nu duci lipsă de entuziasm, trebuie însă să clarifici limita până unde îţi asumi riscuri.

Taur
Ambianţa de la locul de muncă devine una mult mai plăcută, însă ambiţiile tale în legătură cu unele studii aprofundate sau alte forme de specializare riscă să pericliteze relaţia cu colegii. Aşa că nu le da curs atâta timp cât nu ştii dacă îţi sunt cu adevărat de folos scopurilor tale sau sunt o chestiune de orgoliu. Dacă te menţii detaşat, vei putea să-ţi dai seama cine te susţine sincer şi cine nu.

Gemeni
Faptul că eşti orientat astăzi mai mult către afaceri în dauna petrecerii timpului alături de copii sau de persoana iubită îţi poate aduce o anume stare de disconfort, însă momentele de intimitate nu par prioritare. Abilitatea de a îţi descoase colegii se poate solda cu obţinerea unor informaţii care îţi conferă un plus de putere. Totuşi, important este să nu te iluzionezi, crezând că ştii chiar totul.

Rac
Reacţia partenerului tău contează pentru tine însă tendinţa va fi să păstrezi o oarecare detaşare aparentă, preferând să-ţi cenzurezi reacţiile emoţionale. Şi, deşi este un răstimp favorabil pentru a atinge cele mai delicate subiecte în relaţia cu cei dragi, este recomandat că mai întâi să încerci să le înţelegi motivaţiile personale. Altfel, e posibil să nu ajungi la armonia la care sincer aspiri.

Leu
Deşi dedici cea mai mare parte a energiei tale ducerii la îndeplinire a responsabilităţilor cotidiene, refugiindu-te în muncă, eşti provocat să lucrezi şi la capitolul comunicare şi la întreţinerea unor bune relaţii cu colegii. Caută să te sfătuieşti cu cineva din familie, aici având cele mai bune şanse să te lămureşti dacă afacerile pe care le ai în vedere sunt viabile sau dacă prezintă riscuri ascunse.

Fecioara
Dacă îţi pui ambiţia la lucru, astăzi poţi obţine rezultate de pe urma capacităţii tale creative, dar cu condiţia să ai grijă să fii cât mai bine informat, fie prin propria muncă de cercetare, fie sfătuindu-te cu cineva de încredere. La capitolul finanţe, tentaţia de a cheltui cumpărând obiecte decorative sau de înfrumuseţare poate veni în contradicţie cu recomandările de austeritate sugerate celor dragi.

Balanţă
Venus, stăpâna zodiei tale, ar trebui să îţi aducă satisfacţii personale legate de imaginea ta şi să te bucuri mai mult de pe urma contactelor sociale. Asta dacă reuşeşti să te mobilizezi, rezolvând chestiunile domestice care par să nu sufere amânare şi care necesită multă atenţie în privinţa finanţelor. Încearcă să evaluezi corect dacă poţi urma cu stricteţe programul activităţilor de rutină.

Scorpion
Discuţiile care se încadrează în expresia “scurt şi concis” creionează tipul de dialog pe care îl vei prefera astăzi. Oricum, nu te simţi confortabil nici să-ţi arăţi sentimentele, nici să-ţi pierzi timpul cu complimente siropoase. Şi, deşi poate ţi se va reproşa că eşti cam reţinut, atitudinea îţi este benefică mai ales în relaţia de iubire, unde e nevoie să te lămureşti dacă nu te-ai entuziasmat inutil.

Săgetător
Pe fondul acesta dornic de a-ţi asuma destule riscuri şi iniţiative, tendinţa de azi de a fi mai cumpătat din punct de vedere financiar nu este de neglijat, mai ales că poţi avea nişte bănuieli care sunt destul de aproape de adevăr. Prietenii sau cei pe care te bazezi s-ar putea să nu fie tocmai de încredere, de aceea e recomandat să încerci să afli mai întâi ce anume le motivează acţiunile.

Capricorn
Oricât ai dori să ai bune relaţii cu cei din jur şi mai ales cu şefii, preferi să acorzi atenţie menţinerii unei imagini profesioniste şi responsabile, poate uşor autoritare. Vrei să dovedeşti că eşti stăpân pe situaţie şi eşti destul de abil să afli informaţii utile de la prieteni sau din cercurile în care activezi, reuşind să empatizezi cu cei din jur, fără însă a te abate de la esenţial.

Vărsător
Tendinţa perioadei este încurajatoare pentru tot felul de contacte sociale, de extindere a cercurilor relaţionale, frecvent pe considerente legate de acumularea sau împărtăşirea de cunoştinţe. Totuşi, astăzi preferi să te retragi pentru a pune la punct pas cu pas strategia planurilor tale şi nu ar fi rău dacă ai reuşi să obţii o imagine cât mai realistă asupra câştigurilor pe care le preconizezi.

Peşti
Trebuie să fii conştient că nu poţi fi echitabil în relaţiile de afaceri mai ales cu prietenii şi, în acelaşi timp, să ieşi în evidenţă urmându-ţi planurile tale ambiţioase. Dacă reuşeşti să afli eventual şi câteva chichiţe legislative, te poţi află din start avantajat. Totul este să fii foarte sigur de ceea ce vrei, că nu sunt doar vise utopice şi abia apoi să te laşi condus de inspiraţie.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×