x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, miercuri, 18 ianuarie 2015. Nu-ti incarca prea mult agenda!

Horoscop zilnic, miercuri, 18 ianuarie 2015. Nu-ti incarca prea mult agenda!

17 Mar 2015   •   19:44
Horoscop zilnic, miercuri, 18 ianuarie 2015. Nu-ti incarca prea mult agenda!
Berbec  
Desi in prima parte a zilei poti fi implicat alaturi de prieteni in diverse actiuni, este recomandat a pastra doar pentru tine propriile idei si de a nu te increde in promisiuni care nu au o baza solida. Restul zilei alege sa-l petreci in solitudine, detasandu-te de influenta celor din jur dar si de gandurile negative, pentru a putea intra mai usor in contact cu mesajele intuitive sau cele primite prin vis. 

Taur

Senzualitatea, dorinta de stabilitate dar si de frumos se manifesta pregnant odata cu revenirea beneficei Venus in domiciliul sau, iar tu vei avea grija ca acestea sa fie vizibile publicului, a carui apreciere bineinteles ca o cauti. Informatiile primite de la prieteni sau de la grupurile cu interese comune iti pot influenta deciziile mai mult decat crezi, de aceea, amana-le pentru o alta ocazie. 

Gemeni
In prima parte a zilei esti inca sub influenta ideilor nonconformiste si poate vei dori sa materializezi proiectele tale. Pentru deciziile importante, legate in special de sectorul socio-profesional nu prea exista acum sanse sa te bazezi pe o gandire logica si pe atentia e detalii, ar fi indicat sa le eviti. In schimb, nu scapa printre degete momentele de mare inspiratie artistica. 

Rac
Astazi, sunt de evitat demersuri de natura financiara dar si cele care implica actiuni care apeleaza la justitie. Sansa de a exista informatii neclare sau voit distorsionate este mare, dar si tendinta ta de a ascunde ceva, doar pentru a scapa de o confruntare. O iesire din rutina cotidina si activitati cu caracter spiritual ar fi solutii benefice pentru a-ti regasi starea de liniste interioara. 

Leu
Atat in ceea ce priveste sectorul profesional cat si cel partenerial este indicat sa apelezi la intuitie, fara insa a incerca sa gasesti justificari rationale pentru ceea ce simti sau a te lasa prea usor prada insecuritatilor de ordin emotional. Fii atent la mesajele primite dar nu te grabi sa tragi concluzii in nicio directie, fiindca tot vor exista elemente suplimentare de care inca nu ai cunostinta. 

Fecioara 
Senzitivitatea ta in relatia cu toti cei din jur este astazi la cote inalte iar cei cu care interactionezi te pot influenta fie prin idei, vorbe sau chiar cu propria energie. Deci, evita pe cat posibil a oferi incredere maxima oricui si oricand dar si de a lua astazi hotarari importante, pentru binele tau. Nu promite ceea ce nu poti realiza si nici nu-ti cladi castele de nisip doar pe vorbele altora.

Balanta
Venus, benefica ta stapana favorizeaza atat relatia cu persoana iubita dar si unele ajutoare banesti din activitati parteneriale. Totusi, astazi e o zi in care ar trebui sa mai incetinesti ritmul, pentru a da sansa organismului sa isi refaca rezervele energetice. Nu planifica investigatii medicale importante si ai in vedere si o a doua opinie pentru a evita erorile de diagnostic. 

Scorpion
Daca in prima parte a zilei mai poti definitiva ceva legat de relatia cu familia sau pune la punct detalii legate de propriul camin, in restul intervalului relatia cu persoana iubita pare sa iti ocupe si timpul si gandurile. Tine cont ca esti intr-o dispozitie influentabila, ca ai tendinta de a visa cu ochii deschisi si a crede cate-n luna si in stele. Limita dintre a trai un vis frumos sau doar o iluzie este extrem de fina. 

Sagetator
Astazi, ar fi indicat sa nu iti incarci prea mult agenda sau sa fortezi anumite lucruri, ci sa te axezi mai mult pe relatia ta cu familia. Tine cont ca acum, mai mult ca alta data, esti sensibil la reactiile celor dragi si deciziile iti sunt modelate de statusul emotional. De aceea, nu sunt cele mai inspirate momente pentru hotarari importante care privesc casa sau alte tranzactii imobiliare. 

Capricorn 
Gestionarea bugetului cere atentie si limitarea deciziilor in prima parte a zilei, insa ar fi recomandat ca pe tot parcursul zilei sa eviti intalniri importante, interviuri, examene sau alte activitati care presupun precizie si atentie la detalii. Chiar si sofatul sau manuirea unor aparate ar fi de evitat. Insa, orice demers artistic sau literar beneficiaza acum de un plus de inspiratie si este indicat sa-l fructifici. 

Varsator
Statusul emotional iti poate juca feste pe tot parcursul zilei, asa ca nu te grabi sa iei decizii importante in acest interval, mai ales cele care vizeaza intr-un fel sau altul si situatia ta financiara. Asteptarile exagerate, promisiuni fara acoperire, evaluarea eronata a resurselor sunt capcane posibile la tot pasul, atat din partea altora cat si ca manifestari proprii de autosabotare. 

Pesti 
Agitatia si implicarea in zona sociala sunt astazi pe cat posibil de evitat. In schimb, meditatia, visele, atentia la subtilele semnale interioare dar si ale celor din jur iti pot conferi acum informatii importante, fara insa a avea vreun suport aparent logic. Imaginatia ta poate capata un maxim de expresivitate, gasind mai usor cai de a o manifesta si a o transpune in cuvinte sau in plan vizual. 

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Tabără de Creație și ReCreație Interioară: EU POT! - Inscriere si alte detalii aici!


Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii


Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×