x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic sâmbătă, 30 decembrie 2023. Se întoarce norocul! Jupiter revine în mers direct după aproape patru luni de mișcare retrogradă

Horoscop zilnic sâmbătă, 30 decembrie 2023. Se întoarce norocul! Jupiter revine în mers direct după aproape patru luni de mișcare retrogradă

de Andreea Tiron    |    29 Dec 2023   •   11:30
Horoscop zilnic sâmbătă, 30 decembrie 2023. Se întoarce norocul! Jupiter revine în mers direct după aproape patru luni de mișcare retrogradă
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic sâmbătă, 30 decembrie 2023. Berbecii au spor la bani, Fecioarele sunt optimiste, Săgetătorii sunt foarte motivați, iar Vărsătorii sunt pur și simplu fericiți

Berbec

Întoarcerea directă a lui Jupiter după mișcarea retrogradă din septembrie vă poate crește încrederea în voi. Această schimbare aduce noi rezerve de optimism. Și pentru că se petrece în sectorul dvs. de resurse, aveți motive întemeiate pentru a avea mai multă încredere în bani, resurse și finanțe în săptămânile următoare. Poate dura ceva timp pentru a reveni complet pe drumul cel bun, dar lunile următoare favorizează proiectele de afaceri și ideile de câștig. Ești mai încrezător în a-ți urmări dorințele.

Taur

Jupiter revine în mers direct după aproape patru luni de mișcare retrogradă. Cu Jupiter în zodia ta, vei observa o schimbare în starea ta de spirit. În săptămânile următoare, ești din ce în ce mai încrezător că ai puterea de a face schimbări pozitive în viața ta. Planurile personale capătă claritate. Îți urmezi natural instinctele.

Gemeni

Sunteți într-o etapă de dezvoltare, cu Jupiter care tranzitează sectorul dvs. de confidențialitate . Lunile care urmează sunt de aur pentru punctul culminant al proiectelor și al introspecției, pe măsură ce vă pregătiți pentru o perioadă de maximă vizibilitate din 25 mai încolo, când Jupiter se va îndrepta spre zodia voastră. Chiron în mers direct acum te ajută să simți mai bine echipat pentru a face față problemelor decât în ​​ultimele luni. Ai mult de câștigat dacă abordezi lucrurile direct.

Rac

Jupiter direct aduce motivația de a interacționa, de a contribui și de a participa la tot ce se întâmplă în săptămânile următoare. Pe măsură ce anumite domenii ale vieții tale se clarifică, obții mai multe informații despre locul în care te afli și te simți mai sigur asupra destinației spre care te îndrepți. Îți urmărești instinctele în mod spontan.

Leu

Pe măsură ce Luna continuă să tranziteze semnul tău astăzi, te vei simți conectat și implicat. Astăzi se termină și retrogradarea lui Jupiter care a durat aproape patru luni. Te vei bucura de mai multă speranță, credință și încredere în direcția vieții tale, în obiectivele pe termen lung și în reputație. Te simți mai capabil să faci față responsabilităților și să preiei conducerea.

Fecioară

În ultimele luni, cu Jupiter retrograd, este posibil să fi pus la îndoială un anumit sistem de credințe. Acum, găsești cu ușurință motive pentru a fi optimist cu privire la direcția în care te îndrepți. Cu Chiron direct, pot exista descoperiri emoționale cu privire la resentimente sau răni care nu s-au vindecat încă. Mergând înainte, te vei simți din ce în ce mai bine pregătit să le faci față și, ca urmare, să preiei controlul asupra vieții tale. În curând, nesiguranța nu va mai avea aceeași putere de a vă împiedica să urmăriți ce și pe cine doriți.

Balanță

Jupiter își încheie astăzi perioada retrogradă de aproape patru luni și vei vedea treptat îmbunătățiri în viața ta intimă sau cu finanțele tale. De asemenea, te simți mai încrezător în a face față emoțiilor dificile și problemelor complicate. O relație apropiată se poate relua și există mai multă claritate cu privire la sentimentele tale și implicarea partenerului. Lunile care urmează sunt bune pentru a face schimbări în stilul de viață.

Scorpion

După aproape patru luni de mișcare retrogradă, Jupiter iși reia mersul direct în sectorul tău de parteneriate astăzi. Această mișcare este un semn bun pentru relațiile tale apropiate. Experimentați mai puțină frică și mai multă bucurie acum. Această schimbare de direcție poate veni ca o gură de aer proaspăt.

Săgetător

Jupiter aduce entuziasm și motivație crescută pentru muncă și sănătate. Un proiect întârziat se poate debloca acum. După ce te-ai familiarizat din nou cu ceea ce ai lăsat în urmă, lucrurile accelerează în aceste domenii ale vieții! Ești mai încrezător și probabil urmărești noi căi de dezvoltare în afaceri sau în muncă. De asemenea, Chiron și-a încheiat recent retrogradarea și sunteți gata să ajungeți la o înțelegere despre o problemă din trecut.

Capricorn

Jupiter își încheie ciclul retrograd astăzi după aproape patru luni de mișcare retrogradă în sectorul tău creativ. Mai multă claritate sau entuziasm aprinde viața ta amoroasă. Ești în căutarea bucuriei, în timpul liber sau în proiectele creative în lunile următoare. Probabil că veți face mai multe conexiuni spontane și naturale în săptămânile următoare. Acum te simți mai pregătit să faci față problemelor din viața ta personală.

Vărsător

Întoarcerea directă a lui Jupiter astăzi, după aproape patru luni de mișcare retrogradă, vă crește entuziasmul și bucuria. Această schimbare este evidentă în privința emoțiilor și a vieții de acasă. Este o perioadă fericită, plină de căldură, confort și sprijin. Relațiile cu familia se pot consolida. Cu Luna de astăzi, nevoia de a-i susține sau de a distra pe alții este în prim plan.

Pești

Jupiter își încheie astăzi ciclul retrograd de aproape patru luni și acum se mișcă direct în sectorul tău de comunicații. Încrederea în studiile tale sau capacitatea de a te exprima crește. Este mai multă claritate în proiectele, comunicările și interesele dvs. personale în săptămânile următoare. Studiile, interviurile, conexiunile și contactele sunt puternice și lucrează în favoarea ta. Acesta este un moment bun pentru interacțiuni spontane și naturale.

×