x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, vineri 20 martie 2015. N-aduce anu', ce-aduce eclipsa!

Horoscop zilnic, vineri 20 martie 2015. N-aduce anu', ce-aduce eclipsa!

19 Mar 2015   •   17:12
Horoscop zilnic, vineri 20 martie 2015. N-aduce anu', ce-aduce eclipsa!
Berbec  
Eclipsa de Soare de astăzi favorizează demersuri legate de dezvoltarea creativităţii dar şi preocupările de natură spirituală care vizează o creştere personală la un nivel profund. Anumite lucruri nedorite sau oponenţi pot ieşi acum la iveală şi a te ţine mai departe de ochii lumii ar fi o decizie înţeleaptă. De fapt, o anume izolare îţi este necesară şi benefică eliminării oricăror tipuri de dependenţe. 

Taur 
Atât idealurile cât şi relaţiile de prietenie sunt aduse în atenţia ta la această Eclipsă de Soare, fiind mai uşor să le identifici pe acelea pe care merită să le dezvolţi precum şi pe cele ce ar trebui lăsate în urmă. Intenţiile ce le poţi lansa în univers vizează cercurile sociale unde poţi fi pus în valoare şi susţinut de oameni importanţi, cu condiţia ca atitudinea ta să rămână una altruistă. 

Gemeni 
Zona socio-profesională, imaginea publică sunt acum domeniile vizate de Eclipsa de Soare. Ţine cont că este un sector dinamic, în care adaptabilitatea la schimbări de orice fel este cheia reuşitei. Nu te ataşa inutil de proiecte perimate sau de un anume statut, ci fii deschis să încerci şi ceva nou, poate în mai mare concordanţă cu vocaţia pe care o simţi în inima ta. 

Rac 
Pentru a face progrese şi a te dezvolta din punct de vedere personal, eşti ajutat să conştientizezi la acest moment astral necesitatea deschiderii către alte filosofii de viaţă, a contactului cu teritorii sau persoane ce reprezintă alte culturi, sau pur şi simplu aprofundarea unor studii care îţi vor schimba viziunea. Desprinde-te de principiile limitative şi lasă loc înţelepciunii. 

Leu 
Eclipsa de Soare de astăzi îţi poate da indicii importante despre rolul şi valoarea unor asocieri de pe urma cărora există beneficii comune, fie în interes personal, fie de afaceri. Cât este puterea ta personală şi cât depinzi de alţii sau de avantajele materiale conexe? Reflectează la acestea şi caută să te eliberezi de eventuale anxietăţi care te reţin de la a străluci pe cont propriu. 

Fecioara 
Sectorul partenerial este activat de această Eclipsa de Soare şi nu este exclusă nici problema componenţei legale. Voit sau nu, poţi ajunge într-un moment decisiv care să permită concretizarea unei relaţii sau, din contră, eliberarea de aceasta. Flexibilitatea este un element esenţial pe care este acum recomandat să îl ai vedere precum şi încrederea că poţi încerca oricând ceva nou. 

Balanţă 
Locul de muncă, activităţile zilnice şi stilul de viaţă trebuie atent evaluate, ţinând cont în principal de ceea ce îţi este cu adevărat benefic, nu doar de ceea cereprezintă datorii şi responsabilităţi. De aceea, ai în vedere că anumite lucruri pot avea repercursiuni directe asupra sănătăţii tale şi caută să renunţi la obiceiuri nocive, întrebându-te dacă toate sacrificiile personale au cu adevărat rost. 

Scorpion 
Exprimarea de sine, fie că vorbim de relaţiile cu cei mai dragi sau de partea artistică, creativă din noi, este adusă în atenţie de fenomenul astral al Eclipsei. Cheia stă în puterea de a avea încredere în noi, de a ne expune şi împărtăşi emoţiile, trăirile, chiar dacă pe ultima sută de metri. Fii deschis a experimenta sentimente şi relaţii de iubire, a-ţi ascultă intuiţia, a-ţi folosi inspiraţia şi creativitatea. 

Săgetător 
Implicarea în viaţă de familie precum şi atitudinea faţă de propriul cămin sunt acum vizate de Eclipsa de Soare. Poţi avea în vedere diverse schimbări, de la cele de atitudine, în sensul reconectarii cu propriile rădăcini, sau din contră, detaşarea sau chiar căutarea unei alte locuinţe. Ceea ce este important este că intenţiile tale să fie în deplină concordanţă cu dorinţele sufletului tău. 

Capricorn 
Comunicarea, stilul de exprimare sunt subiecte importante aduse în atenţie de Eclipsa de Soare. Este un moment bun de a simţi că e cazul să laşi în urmă orice fel de inhibiţie şi să încerci să te foloseşti de toate darurile şi talentele tale, de care poate nici nu erai pe deplin conştient. Investeşte în dezvoltarea ta prin cursuri şi accesul la informaţii, dar ai în vedere şi reevaluarea relaţiei cu rudele apropiate. 

Vărsător 
Reconfigurarea modului tău de valorizare personală sau a felului cum alegi să faci bani sunt teme reprezentative pentru acest moment astral. Poate este cazul că de acum să pui mai mult accent pe satisfacţia de ordin sufletesc decât de cea materială şi astfel, să-ţi reconsideri activităţile. Este un moment bun de a simţi că ceea ce ai, se poate folosi atât pentru tine cât şi în scopuri altruiste. 

Peşti 
Personalitatea ta şi modul cum interacţionezi cu ceilalţi oameni sunt vizate în mod direct de această Eclipsa de Soare şi acum, după ce ai avut ocazia de a fi mai aproape de sinele şi de visele tale, poţi simţi ce ultime retuşuri mai sunt de făcut înainte de a încheia un capitol important din viaţa ta şi de a începe un altul.Credinţa este cea care îţi conferă putere, de aceea nu te sfii să înoţi chiar şi în cele mai învolburate ape. 

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Tabără de Creație și ReCreație Interioară: EU POT! - Inscriere si alte detalii aici!


Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii


Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×