x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul verii 2022. Vă așteaptă o călătorie plină de neprevăzut. Asigurați-vă că aveți centurile de siguranță

Horoscopul verii 2022. Vă așteaptă o călătorie plină de neprevăzut. Asigurați-vă că aveți centurile de siguranță

de Moira Dună    |    08 Iun 2022   •   16:56
Horoscopul verii 2022. Vă așteaptă o călătorie plină de neprevăzut. Asigurați-vă că aveți centurile de siguranță
Sursa foto: pixabay.com

Indiferent unde vă aflați pe glob, vara este întotdeauna un motiv de bucurie. Un anotimp plin de viață, simbol al fertilității și abundenței.

Solstițiul de vară are loc pe 21 iunie și marchează începutul zodiei Rac în emisfera nordică. Nu există coincidențe în astrologie, așa că totul se face cu îmbrățișarea reflecției interioare și îngrijirea căminului. Așa încât, fie că decideți să vă relaxații cu prietenii și familia, fie că plecați în vacanță singuri, călătoria Soarelui în Rac vă încurajează să vă urmați intuiția și să acordați prioritate stabilitățiii emoționale, scrie stylecaster.com. 

Venus, planeta abundenței, plăcerii, romantismului și senzualității, își va face debutul strălucitor în Gemeni pe 22 iunie. Versatilă și stimulatoare mental, Venus în Gemeni va aduce prospețime în dragoste, așa că menținerea deschisă a opțiunilor este cea mai bună decizie. 

Totodată, Neptun, planeta misterelor, restrogradează pe 28 iunie iar Luna nouă aduce în aceeași noapte emoții stabile. Cu toate acestea, pe măsură ce Luna nouă se îndreaptă cu Jupiter, emoțiile vor crește. Dar optimismul va încetini odată ce Marte, planeta războiului, va intra în pașnicul Taur pe 5 iulie, urmat de trecerea lui Mercur în Rac. 

Revelații puternice vor fi aduse la suprafață în timpul Lunii pline în Capricorn, pe 13 iulie. Aceste revelații ar putea vorbi despre structura emoțiilor voastre profunde, spre deosebire de ceea ce arătați restului lumii. Și trecerea lui Venus în Rac, pe 17 iulie, va valida nevoia de a vă onora sentimentele și de a vă urma intuiția. Nu vă fie teamă de această avalanșă de emoții pentru că vă va aduce mai aproape de semenii voștri. 

Singur, zdrobitor sau deja implicat romantic, acest tranzit venusian este la fel de sentimental, pe atât de receptiv emoțional. Nu vă veți simți prea confortabil, deoarece Soarele își va face debutul fulgerător în Leu pe 22 iulie și vă va face mai pasionali. Soarele este conducătorul planetar al Leului și această perioadă scoate în evidență inima și conștiința. Așadar, pe lângă faptul că ieșiți din carapace și vă bucurați de soarele strălucitor, vârful verii înseamnă să vă lăsați inima să vorbească de la sine. 

Din fericire, o Lună nouă spontană în Leu pe 28 iulie vă va catapulta înainte într-un mod neașteptat, aducându-vă câteva surprize. Cu toate acestea, pentru a culege beneficiile acestei lunații, poate fi necesar să vă aventurați în afara zonei tale de confort și să păstrezi mintea deschisă. Jupiter va sta retrograd în Berbec în aceeași zi, urmat de întoarcerea lui Mercur la semnul său de origine, Fecioara, pe 4 august. Acest tranzit mercurial este la fel de analitic, pe atât de versatil, ceea ce este întotdeauna un plus pentru claritate și perspectivă.

Și cu Venus delicioasă, care își face intrarea măreață în Leu pe 11 august, să rămâneți cu picioarele pe pământ va fi mai ușor de spus decât de făcut! Extravagantă și expresivă, Venus în Leu va necesita nimic mai puțin decât tratamentul regal. Pasiunile nu pot fi îmblânzite în acest moment, așa că bucurați-vă de teatru! Și chiar mai important, delectați-vă în a fi voi înșivă.

Marte fierbinte va intra în Gemeni pe 20 august, iar acest lucru va continua să alimenteze focul colorat al lui Venus în Leu. În ciuda vibrației capricioase și împrăștiate a acestui tranzit, Marte va oferi ocazia de a găsi soluții logice și practice odată ce soarele intră în Fecioară pe 22 august. Și când are loc o lună nouă în Fecioară pe 27 august, puteți începe să urcați muntele vostru de sarcini. 

Acest sezon guvernat de Mercur simbolizează expresia „haos organizat”, deoarece merge mână în mână cu brandul de energie bazat, dar frenetic al Fecioarei. Până în acest moment, Mercur se va mișca prin Balanță echilibrată și armonioasă, ajutându-vă să acordații prioritate diplomației înainte de toate.

Și odată ce Venus se va muta în Fecioară pe 5 septembrie, veți începe să înțelegeți că munca poate fi cel mai romantic limbaj de dragoste dintre toate!

Cu toate acestea, tocmai când credeți că vara începe să se răcească, haosul cosmic va condimenta lucrurile. Mercur va sta retrograd în Balanță pe 9 septembrie, aducând la suprafață problemele de comunicare, în special în parteneriate. Și odată ce Mercur retrogradează înapoi în Fecioară pe 23 septembrie, s-ar putea să descoperiți că mai este atât de mult de lucru! Din fericire, aveți puterea de a încheia vara într-o notă pozitivă.

Îmbrățișați și puterea unei Luni pline de vis în Pești pe 10 septembrie, pentru că vă va arăta adevăratul sens al iubirii. 

Iată cum va fi această vară pentru fiecare zodie.

Berbec

Dacă nu ieși să bei cocktailuri colorate cu prietenii, poți alege să dansezi în nopțile calde de vară. Jupiter va începe să retrogradeze în Berbec spre sfârșitul lunii iulie, dar asta nu înseamnă că petrecerea trebuie să se încheie devreme.

Taur

Vara începe întotdeauna cuSsoarele care trece prin a treia casă, care nu numai că te va reuni grupul de prieteni, dar te va inspira să te conectezi cu mulți oameni. 

Gemeni

Odată ce szodia Leului va începe pe 22 iulie, Mercur va sfârâi prin teritoriul tău înflăcărat, ceea ce înseamnă că cprogramul tău social va fi probabil plin de acțiune, cu sărbători și festivități de vară! 

Rac

Pe lângă festivitățile zodiei tale, călătoria Soarelui prin Rac servește nu numai ca o creștere majoră a încrederii, ci și o repornire spirituală.

Leu

Zodia Leului începe pe 22 iulie, ceea ce înseamnă că Soarele, conducătorul tău ceresc, va fi în semnul unde prosperă și  își împrăștie lumina direct asupra ta. 

Fecioară

Pune-ți centura, pentru că lucrurile sunt pe cale să devină foarte interesante în viața ta profesională. Te gândești dacă să accepți o altă ofertă de muncă? Dacă oportunitatea merită cu adevărat, mergi înainte. 

Balanță

Soarele din Rac te va energiza și îți va da mai multă încredere și curaj, de care ai nevoie pentru ca CV-ul tău să iasă în evidență. 

Scorpion

Nu ar strica te îngrijești mai mult, deoarece Venus te ajută acum. Indiferent dacă vrei sau nu reflectoarele sunt pe tine, așa încât asigură-te că strălucești!

Săgetător

Pe 27 august, Lună nouă în Fecioară te-ar putea conduce pe un nou drum în carieră. Păstrează-ți mintea deschisă pentru că nu vrei să treci cu vederea toate aceste oportunități incredibile! 

Capricorn

Va fi o Lună plină în zodia ta pe 13 iulie, evidențiind toate modurile în care ai crescut spiritual în ultimele luni. Sunt șanse să te-ai schimbat! 

Vărsător

Luna nouă în Leu pe 28 iulie îți va aduce ție și celor dragi o oportunitate care vă va permite să regândiți termenii relațiilor voastre. Cu toate acestea, ar trebui să te aștepți și la lucruri neprevăzute! 

Pești

Până când are loc o Lună plină în Pești, pe 10 septembrie, s-ar putea să te împaci cu un fost partener, cu prietenii cu care te-ai supărat sau să redeschizi pareneriate. Cine ești tu când stai sigur; pe propriile tale picioare? 

×
Subiecte în articol: horoscop