x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei: Unii au nevoie de sfaturi, altii de relaxare

Horoscopul zilei: Unii au nevoie de sfaturi, altii de relaxare

10 Mar 2018   •   10:00
Horoscopul zilei: Unii au nevoie de sfaturi, altii de relaxare

Berbec - După ora 14:00 trebuie să fiți mai atenți, mai ales cu persoanele foarte importante din viața voastră. Cântăriți-vă cuvintele.

Taur - Nativii acestei zodii au chef de escapade. Astăzi, nu le pică bine un musafir și nici nu doresc să fie invitați undeva, însă unele obligații îi va face să iasă din casă.

Gemeni - Atenție la sănătate astăzi! Mai ales în a doua jumătate a zilei. Puțină odihnă vă va prinde bine.

Rac - O zi foarte importantă în relațiile parteneriale. Conjuncția Lună-Saturn anunță că e posibil să tăiați pe cineva din lista de prieteni.

Leu - Nativii acestei zodii ar trebui să muncească mai puțin astăzi pentru că forțele trebuie menajate astăzi. Atenție la sănătate!

Fecioară - Se mobilizează. Vor face tot ce și-au propus. Sunt foarte bine motivate și mobilizate.

Balanța - Vor fi foarte multe discuții în casă. S-ar putea să cereți părerea unei persoane mai în vârstă: mamă, părinți, socri. Discuțiile vor fi destul de aspre.

Scorpion - Vorbim astăzi despre vizite, vizite obligatorii. S-ar putea să ajute pe cineva și să facă niște cumpărături pentru o persoană din casă.

Săgetător - Vorbim de economii. Aceștia nu au voie să scoată bnai din buzunar. Mai mult decât atât, terbuie să facăă economii.

Capricorn - E o zi pe care și-o dedică, fie că e vorba de îngrijire, înfrumusețare, welness sau pur și simplu analizează ultimele evenimente din viața lor.

Vărsător - Au nevoie de relaxare și s-ar putea să iasă din oraș sau închid toate telefoanele.

Pești - V-ar prinde bine sfatul unei persoane în vârstă. Vor socializa și vor ieși în oras.

Antena 3

×