x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei de vineri, 30 august 2024: Berbecii fac pace cu cineva, Leii sunt motivați, iar Peștii fac planuri de viitor

Horoscopul zilei de vineri, 30 august 2024: Berbecii fac pace cu cineva, Leii sunt motivați, iar Peștii fac planuri de viitor

de Andreea Tiron    |    29 Aug 2024   •   11:00
Horoscopul zilei de vineri, 30 august 2024: Berbecii fac pace cu cineva, Leii sunt motivați, iar Peștii fac planuri de viitor
Sursa foto: Heptaț/Horoscopul zilei de vineri, 30 august 2024

Horoscopul zilei de vineri, 30 august 2024: Gemenii au succes în dragoste, Balanțele au o perioadă norocoasă, iar Capricornii atrag atenția celor din jur.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Soarele îți luminează munca și sănătatea, formând un aspect favorabil cu Ceres în sectorul carierei tale. Ceres, care tocmai a ieșit din retrogradare, aduce mișcare înainte într-o problemă legată de carieră, afaceri sau reputație. Simți o dorință puternică de a investi mai multă energie și dragoste într-un proiect special. De asemenea, acest interval de timp poate aduce mai mult feedback pozitiv în calea ta. În același timp, Venus se află în sectorul relațiilor tale, ceea ce îți îmbunătățește viața socială până pe 22 septembrie. Această perioadă favorizează relațiile unu-la-unu, iar dacă ai nevoie să faci pace cu cineva, acum este momentul ideal pentru a o face.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Trigonul dintre Soare și Ceres îți susține creativitatea și inițiativa. Acest aspect este încurajator, în special pentru afacerile tale, studii și relații. S-ar putea să descoperi că te apropii mai mult de o persoană specială prin activități sau idei atipice. De asemenea, Venus, recent intrată în sectorul muncii și sănătății tale, îți aduce binecuvântări în aspectele practice ale vieții tale. Colaborarea poate juca un rol important în viața profesională. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Soarele formează un aspect armonios cu Ceres astăzi, ceea ce va face ca o relație intimă să avanseze rapid. După o perioadă de stagnare, acum simți o mișcare pozitivă într-un proiect sau relație. S-ar putea să reînvii un vechi hobby, ceea ce îți va da un sentiment de putere. Venus, care tocmai a intrat în sectorul tău de bucurie și armonie, te ajută să îți îmbunătățești viața, crescându-ți atractivitatea și dorința de a-ți exprima afecțiunea.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Soarele se armonizează cu Ceres astăzi, care a ieșit recent din retrogradare în sectorul parteneriatelor tale. Încrederea într-o relație sau într-un partener va crește, iar cheia ar putea fi comunicarea! De asemenea, Venus îți binecuvântează sectorul de acasă până pe 22 septembrie, și este o perioadă excelentă pentru decorare, găzduire și activități de familie. Aceasta poate fi o perioadă în care te simți mai atașat de locurile și fețele familiare.

Leu (23 iulie - 22 august)

Proiectele de muncă și programele de sănătate încep să avanseze și motivația ta de a reveni pe drumul cel bun crește. Astăzi este o zi puternică pentru a te simți eficient, implicat și în control, în special în munca ta și în afacerile practice. Venus se află acum în sectorul comunicării și ești într-o formă excelentă pentru a fi în armonie cu frații, cunoștințele și prietenii. 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Semnele că o activitate creativă sau viața ta amoroasă se mișcă înainte sunt prezente acum. S-ar putea să redescoperi un interes pentru un hobby sau o activitate care îți aduce bucurie, ceea ce te va face să te simți mai implicat și motivat. De asemenea, Venus, care tranzitează acum casa a doua solară, îți sporește afacerile practice și apetitul pentru lucruri frumoase sau confortabile.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Te simți bine în timpul tău liber, iar energia legată de problemele de acasă și de familie este puternică. S-ar putea să experimentezi o dorință crescută de a lucra la proiecte casnice sau de a te apropia de familie sau cei dragi, mai ales că Venus tocmai a intrat în semnul tău. Această perioadă este una norocoasă pentru tine, aducându-ți mai multă popularitate și încredere în propria persoană.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Tranzitele de astăzi te pun într-o poziție excelentă pentru a ghida și susține prietenii și proiectele dragi. Venus tocmai a intrat în sectorul tău de intimitate, iar tu poți beneficia de mai mult timp pentru tine. Acum este momentul să explorezi nevoile și dorințele tale interioare.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Afaceri și chestiuni financiare încep să avanseze frumos acum, dragă Săgetător. Poți simți că te descurci din ce în ce mai bine în afaceri sau în gestionarea resurselor tale. Venus, care tocmai a intrat în casa a unsprezecea solară, îți poate aduce un impuls în veniturile din afaceri sau îți poate îmbunătăți relațiile de prietenie.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Tranzitul Soarelui și al lui Ceres promovează confortul și căldura. Cu Ceres recent ieșită din retrogradare în semnul tău, vei atrage mai multă atenție și vei avea o prezență personală crescută. Venus a intrat recent în vârful hărții tale solare, aducându-ți mai multă plăcere și beneficii în atingerea obiectivelor tale pe termen lung.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ești bine poziționat pentru a ghida, susține sau mentora pe alții. Venus a intrat recent în armonie cu semnul tău, iar până pe 22 septembrie, vei fi fericit să înveți, să îți extinzi cunoștințele și să te bucuri de activități noi.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Soarele este în armonie cu Ceres astăzi, care a ieșit recent din retrogradare. Poate fi un moment bun pentru a te bucura și a-ți face planuri de viitor, pentru a împărtăși idei și pentru a te conecta cu prietenii. Venus, care tocmai a intrat în sectorul tău de intimitate, îți aduce avantaje legate de resurse comune sau sprijin în săptămânile următoare.

×