x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei. Weekend cu câştiguri şi multe surprize plăcute

Horoscopul zilei. Weekend cu câştiguri şi multe surprize plăcute

07 Apr 2018   •   10:48
Horoscopul zilei. Weekend cu câştiguri şi multe surprize plăcute

Racii vor avea parte de un câştig financiar, iar Capricornii se pregătesc de călătorie. Gemenii, în schimb, vor rămâne în compania celor dragi.

 

Iată previziunile astrologice pentru toate zodiile:

Berbecii încep zilele libere cu o veste extrem de bună, iar acest lucru îi va ajuta foarte mult din punct de vedere moral.

Taur

Relatia Taurilor cu un prieten se îmbunătăţeşte. Au avut parte de câteva probleme în ultima vreme, însă acum aceştia îşi vor rezolva toate neînţelegerile.
Gemeni

Gemenii vor avea parte de un weekend frumos alături de familie. Cele două zile le prind bine pentru că vor avea timp să stea cu cei dragi.

Rac

Racii au astăzi un ritm pe care ceilalţi îl invidiază şi dovedesc că sunt buni strategi. Astăzi vor primi înapoi nişte bani pe care i-au dat cu împrumut.

Leu

Leii vor face multe glume bune astăzi şi îi vor face şi pe ceilalţi să zâmbească. Este bine că au scăpat de starea de nelinişte din ultimele zile.

Fecioară

Faptul că Fecioarele sunt mereu precaute şi foarte atente la fiecare mişcare pe care o fac, asta le va ajuta astăzi să scape ca prin urechile acului dintr-o încurcătură.

Balanţă

Dragi Balanţe, partenerul de viaţă pare să fie acum omul care vă completează perfect. Ce nu aveţi voi, găsiţi  la jumatatea voastră, deci cel mai bine e să faceţi totul împreună.

Scorpion

Weekend-ul acesta promite multe pentru Scorpioni. Tocmai au terminat nişte proiecte şi sunt liberi precum pasărea cerului. Aşadar vor evada din cotidian pentru puţin timp.

Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de o zi deosebită. Vor primi vizita unor persoane foarte dragi, care vin cu o veste impresionantă.

Capricorn

Dragi Capricorni simţiţi nevoia să socializaţi, să călătoriţi şi să cunoaşteţi oameni noi. Nu mai staţi pe gânduri şi plănuiţi o excursie.

Vărsător

Vărsătorii profită de timpul liber şi stau mai mult în compania familiei şi a prietenilor. Ar fi o idee bună să iasă la o plimbare alături de cei dragi.

Peşti

Peştii îşi vor petrece ziua la cumpărături, pe ultima sută de metri înaintea sărbătorilor. Pentru a avea o masă bogată de Paşte aceşti nativi se vor ocupa de toate detaliile. OBSERVATOR

×
Subiecte în articol: horoscop capricorn castig surprize gemeni berbec