x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența retrogradării planetei Jupiter asupra fiecărei zodii

Influența retrogradării planetei Jupiter asupra fiecărei zodii

de Moira Dună    |    28 Iul 2022   •   14:31
Influența retrogradării planetei Jupiter asupra fiecărei zodii
Sursa foto: Unsplash.com

Perioadele retrograde au reputația că aduc vibrații haotice. Din fericire, Jupiter retrograd nu este genul care ne zădărnicește planurile sau provoacă tensiuni. În schimb, ne putere să facem o curățenie spirituală serioasă.

În intervalul 28 iulie - 23 noiembrie 2022, Marele Benefic își petrece timpul în Berbec, înainte de a face valuri în semnul sensibil de apă, Pești, scrie bustle.com.

Acest tranzit este profund personal și creează atmosfera pentru o reflecție majoră. Este o perioadă de recunoaștere a creșterii noastre interioare și de extindere a inimii și minții noastre. Planetă gigantică, gazoasă, Jupiter este asociat cu abundența, ne oferă sprijin în căutarile noastre de dezvoltare personală, creștere spirituală și prosperitate. 

Mersul direct al planetei ne dă un sentiment nou de optimism și ne grăbește să ne planificăm cunoașterea lumii, să explorăm și să obținem informații. Când planeta retrogradează, întoarcem această perspectivă stufoasă spre interior. Este o perioadă fertilă pentru a ne conecta cu busola interioară și a recunoaște călătoria în evoluție a sufletului nostru.

Dacă Jupiter este retrograd în Berbecul curajos, observăm evoluții interesante în semințele pe care le-am plantat anul acesta, fie că este vorba de afaceri sau de dragoste. Dar Jupiter retrograd ne cere să aliniem aceste lucruri cu scopul nostru interior.

Odată ce Jupiter reintră în Pești, adoptăm o atitudine empatică față de ceilalți și apreciem imaginea de ansamblu a vindecării colective. Deoarece este o planetă de bun augur, impactul este mult mai subtil și chiar catarhic.

Dar asta nu înseamnă că influența planetei ar trebui subestimată. Acest tranzit amplifică căutarea noastră de independență. Vindecându-ne, vom fi capabili să ajutăm lumea.

Iată influența retrogradării planetei Jupiter în Berbec asupra fiecărui semn. 

Berbec

Jupiter îți reactivează sentimentul de sine din luna mai și, odată ce merge înapoi spre Peștii visători, așteaptă-te la revelații în legătură cu dezvoltarea ta personală. Această perioadă retrogradă te face să contempli semnificația mai profundă din spatele creșterii recente. Fă-ți acest timp pentru a te asigura că „sinele” pe care îl arăți lumii este susținut de credința autentică.

Taur

Îți vor fi provocate nevoile și dorințele subconștientului, împingându-ți propriile limite la ceea ce este posibil. Deși este timpul să încetinești și să-ți recunoști eforturile, atunci când Jupiter va intra în Pești s-ar putea să găsești sprijin pentru călătoria ta spirituală de a fi alături de alții. Ai fost ocupat să experimentezi o nouă dimensiune în momentele solitare ale vieții, iar retrogradarea lui Jupiter nu va fi diferită. Totuși, în loc să-ți externalizezi spiritualitatea, încearcă să devii cel mai bun profesor al tău acum, și împărtășește toată această nouă înțelepciune cu prietenii tăi!

Gemeni

Viața ta socială devine agitată și va fi clar cei din jur vor avea un impact foarte mare asupra creșterii tale interioare. În acest moment, Jupiter îți cere să renunți la cei îți susțin acțiuni nu prea grozave. Ai devenit mai apreciat de prietenii tăi decât de obicei. Dar, oricât de plină și distractivă este vara ta, ultima parte a retrogradării lui Jupiter te va face să te concentrezi pe muncă. Asigură-te că te afli pe drumul potrivit.

Rac

Persistă o anumită melancolie reziduală. Dar nu te teme. Jupiter de ajută să iei o pauză de la tristețea de vară, concentrându-te pe cariera ta, în timp ce te alinezi cu munca și cu scopul tău interior. S-ar putea să privești în urmă și să nu consideri că este vorba despre distracție de vară, dar cu siguranță este productivă. Este moemntul să exprimi recunoștință pentru oportunitățile care te-au pregătit pentru succes. 

Leu

Ești gata să mănânci, să te rogi, să iubești? Retrogradarea lui Jupiter îți hrănește sentimentul de hotărâre spirituală deoarece te inspiră să explorezi locuri și culturi noi. Așteaptă-te să cureți orice energie negativă pe măsură ce Jupiter intră în Pești, în octombrie. De când Jupiter și-a început călătoria prin Berbec, ai căutat orizonturi noi. Probabil vei pune la cale următorii pași ai călătoriei tale. Lasă-ți inima să te îndrepte spre locul unde vrei să ajungi.

Fecioară

Vei elibera tot ceea ce te-a ținut pe loc sau ți-a împiedicat în alt mod creșterea interioară. Aceasta este o perioadă intensă de reflecție, așa că nu ezita să-ți sprijinie relațiile cele mai apropiate. În pofida faptului că Jupiter este o planetă fericită, s-ar putea să nu te fi simțit grozav. Acum ești într-o călătorie de vindecare, iar perioada de retrogradare îți va aminti de prietenii care te ajută să supraviețuiești.

Balanță

Te gândești foarte mult la dragoste. În acest moment ți se cere să analizezi dinamica relației. Te-ai simțit foarte norocos în dragoste în ultima vreme. Dar acum Jupiter îți va aminti că o relație nu înseamnă doar distracție și jocuri. Concentrează-te asupra limitelor care te vor face mai puternic.

Scorpion

Este un moment bun să încorporezi noi rutine de îngrijire personală. Jupiter retrograd te ajută să preiei controlul asupra vindecării tale interioare, în timp ce îți amintește de sprijinul și grija pe care le primești din relațiile personale. Ar putea fi cu ușurință în cea mai bună perioadă a vieții tale deoarece Jupiter a injectat o nouă speranță în sănătatea și viața ta de zi cu zi. Asigură-te că rutina ta este sustenabilă pe termen lung pentru a avea o bună utilizare a timpului tău.

Săgetător

Jupiter retrograd îți restabilește credința. Acest tranzit îți oferă un nou sentiment de apreciere pentru pasiunile tale și pentru modul în care acestea au contribuit la scopul tău interior. Îți reevaluezi casa și viața privatăÎn.  timp ce prima parte a tranzitului te va face să flirtezi lucrurile, până la sfârșitul lunii octombrie începi să te întrebi dacă ultimele tale mișcări au fost în concordanță cu adevărul tău. Când vine vorba de securitate, ascultă-te mai întâi pe tine.

Capricorn

Te întorci la rădăcinile tale. Ți cere să reflectezi asupra sentimentului tău de casă și familie. De cele mai multe ori ești un lup singuratic când vine vorba de creșterea ta interioară, dar acest tranzit te ajută să recunoști sprijinul intern care te ajută să-ți atingi obiectivele. Deși de obicei ești preocupat de rolurile tale publice, acum te concentrezi pe timpul în familie. Ar putea exista niște proiecte sentimentale care care au nevoie de atenția ta.

Vărsător

Ca semn de aer, capul tău este în mod cronic în nori, dar acum te gândești mai profund la lumea materială. Acest tranzit se referă la alinierea abilităților de comunicare și de exprimare de sine cu modul în care te simți cu adevărat. Jupiter ți-a făcut cunoștință cu oameni noi și te-a învățat lucruri fascinante în timp ce se afla în Berbec, iar acum este momentul pentru a clasifica tot ce ai învățat. Dacă există cărți rămase necitite și conversații neterminate, angajează-te să le finalizezi.

Pești

E timpul să te întorci pe pământ. Această perioadă este despre recalibrarea concentrării, astfel încât să se alinieze cu lumea materială. În acest moment este vorba despre găsirea echilibrului între nevoile tale interioare și achiziția externă de posesiuni și bunuri materiale. Ai învățat lecțiile valoroase ale resurselor, ân cursul lunii mai, iar retrogradarea lui Jupiter va continua să le cimenteze. Dacă ai descoperit o nouă apreciere pentru bunurile tangibile, întreabă-te cum le poți folosi pentru a rămâne și mai ferm în adevărul tău.

×
Subiecte în articol: horoscop