x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența tranzitului planetei Mercur prin Berbec asupra fiecărei zodii

Influența tranzitului planetei Mercur prin Berbec asupra fiecărei zodii

de Moira Dună    |    10 Mai 2024   •   09:00
Influența tranzitului planetei Mercur prin Berbec asupra fiecărei zodii
Sursa foto: Hepta

Tranzitul planetei Mercur prin zodia Berbecului începe pe 10 mai 2024 și va îmbunătăți luarea deciziilor, abilitățile mentale și perspectivele de carieră. Comunicarea clară va avea un impact pozitiv asupra zodiilor.

Berbecii vor lua decizii și vor beneficia de îmbunătățirea abilităților mentale. Pe Fecioare, acest tranzit le încurajează să găsească noi idei, stimulând sectorul educației și al călătoriilor. Vărsătorilor le va fi activată casa și familia. 

Berbec

Berbecii vor avea parte de îmbunătățirea abilităților mentale și vor lua decizii bune. Se vor simți bine să discute despre ceea ce gândesc și despre opiniile lor. Este o perioadă bună să învețe noi abilități dar trebuie să fie atenți la nerăbdare și impulsivitate în comunicare.

Taur

În timpul acestui tranzit, Turii vor fi mai creativi și mai energici. Trebuie să evite concepțiile greșite, să își aleagă cu grijă cuvinte clare pentru a-și transmite mesajul celor din jur. 

Gemeni

Mercur în Berbec stimulează intuiția Gemenilor. Trebuie să acorde atenție vocii lor interioare și viselor. Petrec timp reflectând, ceea ce le va aduce mai multă claritate mentală.

Rac

Este o perioadă bună pentru socializare. Se vor întâlni cu prietenii, vor face schimburi de idei și vor lucra împreună la noi inițiative. 

Leu

Mercur în Berbec le activează sectorul carierei, ceea ce îi ajută să se concentreze pe aspirațiile și obiectivele lor profesionale. Vor deveni mai încrezători și puternici în atingerea scopurilor. 

Fecioară

Acest tranzit le încurajează pe Fecioare să-și extină orizonturile și să găsească noi idei care le stimulează sectorul educației și al călătoriilor. 

Balanță

Balanțele vor avea parte de discuții profunde despre viața lor personală și investiții. Vor căuta strategii de economisire dar vor avea parte de discuții contradictorii în relațiile lor de colaborare.

Scorpion

Tranzitul favorizează sectorul parteneriatelor Scorpionului, îmbunătățind comunicarea și munca în echipă. Dacă vor depune eforturi pentru a-și comunica dorințele și nevoile partenerului cu onestitate, vor primi atenția pe care o doresc. Este momentul să vorbească despre lucrurile nerezolvate și dezacorduri. 

Săgetător

Rutina de fiecare zi și sănătatea sunt activate de tranzitul lui Mercur prin Berbec. Este timpul să fi proactiv și să acorzi atenție sănătății fizice și mentale. Adoptă o atitudine metodică de fiecare zi pentru a deveni mai eficient și mai productiv. 

Capricorn

Creativitatea și exprimarea sunt stimulate în această perioadă. Ești motivat să te exprimi artistic sau să îți dezvălui adevărata personalitate. 

Vărsător

Sectorul casei și familiei este activat de trazitul lui Mercur prin Berbec și te ajută să acorzi atenție stabilității emoționale și problemelor casnice. Este timpul să ai discuții sincere despre probleme cu membrii familiei. 

Pești

Acest tranzit îți activează comunicarea. Te vei simți mai confortabil vorbind despre ceea ce gândești într-un mediu social ori academic. Este timpul să înveți, să te conectezi și să împarți înțelepciune cu alți oameni, potrivit indiatimes.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: zodii mercur berbec