x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența zodiei Rac asupra celorlalte semne. Sensibilitate, emoții și distracție

Influența zodiei Rac asupra celorlalte semne. Sensibilitate, emoții și distracție

de Moira Dună    |    24 Iun 2022   •   16:22
Influența zodiei Rac asupra celorlalte semne. Sensibilitate, emoții și distracție
Sursa foto: Victor Stroe

Pe măsură ce Soarele se deplasează prin semnul Racului simțim cum energia dulce și sensibilă a acestei zodii de apă preia dominația cosmică până pe 22 iulie. 

Ca întotdeauna, sezonul Racului aduce profunzime emoțională, conexiuni calde și multe sentimente. Racul este un semn cardinal de apă, grijuliu, plin de compasiune și sensibil. Cu Soarele în acest tărâm apos, toate celelalte zodii vor fi mai inspirate să se contecteze cu rădăcinile lor, să se hrănească pe ele înșele și pe oamenii din jurul lor și să-și îmbrățișeze părțile mai blânde, scrie bustle.com..

Deoarece energia Racului este foarte centrată emoțional, aceasta ne va cufunda în sentimentele noastre și ne va face mai predispuși la capriciile stărilor noastre în continuă schimbare. Dar este un moment frumos pentru a ne conecta cu familia și prietenii vechi, să ne d electăm cu amintirile sentimentale ale verilor trecute și să ne transformăm casa într-un sanctuar confortabil de vară, unde putem găzdui întâlniri sociale sau pur și simplu să ofereim inimii un spațiu pentru a respira.

În ziua de 28 iunie, energia noastră emoțională va atinge apogeul datorită Lunii noi, în timpul căreia Soarele și Luna, planeta care guvernează Racul, se vor alinia. Acesta este un moment minunat pentru a ne verifica sentimentele și a stabili câteva intenții de vară. Planeta dcomunicării Mercur intră în Rac pe 5 iulie, ceea ce ne poate crește nivelul de sensibilitate, dar va cataliza și conexiuni emoționale.

Pe 17 iulie, planeta rdragostei Venus se va alătura Soarelui și lui Mercur, făcându-ne mult mai sentimentali în dragoste și relații. Vibrațiile iubitoare de distracție ale verii ne pot ajuta să ieșim din carapace, dar Racul ne reamintește că este bine să ne tratăm mai ușor, cu blândețe și grijă. 

Iată influența acestei perioade asupra  fiecărei zodii.

Berbec

Ca semn de foc, vremea mai caldă aprinde spiritul tău iubitor de distracție, Berbec, dar acum s-ar putea să vrei să petreci ceva timp acasă. Concentrează-te pe amenajarea spațiului tău de locuit și transformarea acestuia într-un loc unde poți găzdui câteva întâlniri de vară și îți vei încărca bateriile. Conectarea cu prietenii și familia, sau planificarea unor nopți răcoroase te va ajuta să te conectezi cu inima ta.

Taur

Poate fi sezonul Racului, dar ești gata să ieși din carapace luna aceasta. Te vei simți sociabil, energic și gata să te conectezi pe deplin cu lumea din jurul tău, așa că permite-ți să te bucuri de agitația din această perioadă aglomerată. Conversațiile curg mai ușor acum și îți umpli calendarul cu o mulțime de planuri interesante de vară, așa că folosește această explozie de energie pentru a te rîntâlni cu prietenii sau pentru a face o excursie distractivă.

Gemeni

Perioada zilei tale de nașterea s-a încheiat dar asta nu înseamnă că nu te vei bucura de toate plăcerile vieții. Te bucuri de căldura soarelui, de dulceața fructelor coapte de vară. Deși este un moment minunat pentru a te răsfăța, asigură-te că ești cu ochii pe contul tău bancar și respectă un buget, astfel încât să nu exagerezi cu produsele de lux.

Rac

Razele Soarelui sunt pe tine, așa că ieși din carapace și permite-ți să te bucuri să fii în centrul atenției. Grija și compasiunea pentru ceilalți sunt una dintre cele mai admirabile calități ale tale, dar luna aceasta este un moment minunat pentru a-ți concentra energia asupra propriilor nevoi, dorințe și obiective. Pune-te pe primul loc și prioritizează lucrurile pe care vrei să le realizezi în această vară. Meriți acest timp pentru a străluci.

Leu

Vara este cu siguranță anotimpul tău. Cu toate acestea, ar fi bine să iei lucrurile încet. În loc să-ți faci planuri, odihnește-te, relaxează-te. Ia o pauză de la frământările tale obișnuite și mergi înainte. 

Fecioară

Ieși în oraș, întâlnește-te cu prietenii, bucură-te de momentele bune. Ești un bun colaborator acum, așa că este un moment grozav să abordezi proiecte de grup la locul de muncă. Răspunde la unele invitații la evenimenteiâ și distrează-te.

Balanță

S-ar putea ca Soarele să strălucească afară, dar probabil că te concentrezi pe cariera ta luna aceasta. S-ar putea să descoperi că apar noi oportunități la locul de muncă și că atragi atenția șefilor tăi cu diplomația ta. Abordează lucrurile cu diplomație.

Scorpion

Ai dorință de aventură, așa că fă-ți niște planuri interesante și pline de expansiune pentru vară. Rezervarea unei vacanțe îndepărtate, explorarea unui subiect de interes pe care nu l-ai abordat niciodată până acum sau chiar să-ți îmbunătățești educația sunt modalități de a-ți petrece timpul. Acum este momentul să-ți extinzi orizonturile și să depășești limitele zonei tale de confort.

Săgetător

Te simți mai introspectiv decât de obicei și s-ar putea să te trezești preocupat de dinamica relațiilor tale intime. Speranțele, temerile și secretele pot ieși la suprafață acum, cerându-ți să fii realist cu tine și cu oamenii cei mai apropiați. Nu-ți fie teamă să înfrunți aceste lucruri frontal, te vei simți eliberat.

Capricorn

Este un moment important pentru a-ți îmbrățișa partea mai blândă a personalității tale și a fi mai deschis la emoțiile în relațiile tale. Lasă garda jos pentru a ieși la iveală culorile tale adevărate. Puțină vulnerabilitate și sensibilitate pot contribui în mare măsură în construirea apropierii și a îngrijirii, fie că este un iubit, prieten sau coleg.

Vărsător

În mod oficial, este timpul pentru distracția de vară, așa că este un moment bun pentru a echilibra viața profesională și cea privată și pentru a te asigura că ai suficient timp pentru a-ți satisface toate nevoile. Nu poți arde o lumânare de la ambele capete, așa că reînnoiește-ți programul într-un mod care să-ți permită să-îi îndeplinești respnsabilitățile, și mai rămâne loc pentru a avea grijă de tine. Fii mai deschis să primești ajutor. 

Pești

Dragoste de vară? Sezonul Racului  îți luminează viața romantică și îți aduce noi oportunități pentru întâlniri, creativitate și plăcere. Dacă ești într-o relație, este un moment minunat pentru a aduce sinceritate și magie în viața ta. Dacă ești singur, distrează-te explorând entuziasmul aventurilor de vară, programând câteva întâlniri fierbinți. Inspirația, dragostea și vremurile bune sunt peste tot.


 

 

×
Subiecte în articol: rac horoscop