x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Martie 2024. Predicții de numerologie: Perspective pentru fiecare număr

Martie 2024. Predicții de numerologie: Perspective pentru fiecare număr

de Moira Dună    |    01 Mar 2024   •   09:45
Martie 2024. Predicții de numerologie: Perspective pentru fiecare număr
Sursa foto: Hepta

Iată ce se va întâmpla în luna martie, în funcție de ziua ta de naștere.

Numărul 1-(Cei născuți pe 1, 10, 19 și 28 ale oricărei luni).​
Numărul 1-(Cei născuți pe 1, 10, 19 și 28 ale oricărei luni).​

În martie, încearcă să mergi cu curentul. S-ar putea să-ți găsești drumul înapoi la unele oportunități pe care le-ai ratat anterior, dar încearcă să faci pace cu ceea ce este menit să fie pentru tine. Din punct de vedere financiar, așteaptă-te să economisiți mai mult. 

Și din punct de vedere social, s-ar putea să strălucești. Puteți folosi această lună pentru a finaliza sarcini importante.

Numărul 2-(Cei născuți pe 2, 11, 20 și 29 ale oricărei luni)

În această lună, s-ar putea să te simți mai încântat să-ți îndeplinești dorințele. Natura ta ambițioasă, care este mai des depășită de partea ta uşoară, te poate încuraja să iei decizii pe care le-ai reconsidera în mod normal.

Este posibil să experimentezi o dispoziție mai calmă în martie, unde neliniștea ta va fi înlocuită cu calm. Există șanse de călătorie de agrement sau de muncă, așa că maximizați-le cu o productivitate mai bună, fără a cheltui prea mult.

Numărul 3-(Cei născuți în zilele de 3, 12, 21 și 30 ale oricărei luni)
Numărul 3-(Cei născuți pe 3, 12, 21 și 30 ale oricărei luni)
În această lună, guvernată de Jupiter, este posibil să experimentezi ceea ce poate părea adevăratul început al acestui an. Așteaptă-te la progrese în profesia ta dar amintește-ți că munca nu este echivalentă cu viața. Abilitățile tale naturale de contabilitate  vor înflori și mai mult în această lună, aducându-ți securitate financiară.

Uneori, permite-ți să faci greșeli în loc să stabilești reguli stricte și rapide. În timp ce învățarea din greșelile altora este cu siguranță opțiunea mai înțeleaptă, a fi prea critic cu tine nu merită înțelepciunea.

Numărul 4-(Cei născuți pe 4, 13, 22 și 31 ale oricărei luni)
Numărul 4-(Cei născuți pe 4, 13, 22 și 31 ale oricărei luni)
Va fi o creștere constantă în viața ta profesională, iar această lună ar putea fi considerabil mai bună decât celelalte două din acest an. Concentreazăte pe schema mai mare a lucrurilor în loc să fii dezamăgit de obstacole minore.

Fii atent la cheltuiala excesivă – încearcă să păstrezi economiile pentru a cheltui mai mult pentru ocazii mai merituoase. S-ar putea să te simți prea motivat în această lună, așa că depune efortul necesar și străduiește-te să bifezi lista ta de lucruri de făcut. Ca întotdeauna, evită deciziile impulsive.

Numărul 5-(Cei născuți în zilele de 5, 14 și 23 ale oricărei luni)
Numărul 5-(Cei născuți pe 5, 14 și 23 ale oricărei luni)
Jupiter este aliat cu Nr. 5, Mercur – ambele fiind planete ale cunoașterii și înțelepciunii. Prin urmare, folosește această lună pentru ideile tale unice și pentru a dovedi că nu există „prea întreprinzător” în nicio fază a vieții.

S-ar putea să fii recompensat sau apreciat pentru eforturile tare care nu au primit recunoaștere înainte, continuând totodată să semeni semințele muncii grele. Așteaptă-te să fii mai disciplinat și mai concentrat, în același timp căutând oportunități de a călători atunci când timpul o permite. Și din punct de vedere social te vei simți energic și iertător.

Numărul 6-(Cei născuți în zilele de 6, 15 și 24 ale oricărei luni)
Numărul 6-(Cei născuți pe 6, 15 și 24 ale oricărei luni)
Pasionații de numerologie sunt conștienți de importanța faptului că 3, 6 și 9 sunt interconectate, iar următoarele câteva luni sunt guvernate de numerele tale favorabile. Prin urmare, este posibil să experimentezi un plus de energie și dorința de a te bucura mai mult decât de obicei.

În timp ce te străduiești să profiti de fiecare oportunitate, reține că trebuie să optezi pentru ceea ce este cu adevărat în interesul tău. Aceasta va fi o perioadă bună pentru a face un salt de credință în deciziile despre care s-ar putea să fii confuz.

Numărul 7-(Cei născuți în zilele de 7, 16 și 25 ale oricărei luni)
Numărul 7-(Cei născuți pe 7, 16 și 25 ale oricărei luni)
Comparativ cu ultimele două luni, sănătatea ta ar putea fi relativ mai bună luna aceasta – mentală sau fizică. Deși s-ar putea să te simți entuziasmat să faci pași mai mari, încearcă să menții un echilibru.

Fii atent la oamenii care îți subestimează valoarea, nu toată lumea este la fel de generoasă și grijulie ca tine. În această lună, probabil că vei face progrese și în domeniul financiar. Poți începe cu a încerca un nou restaurant sau a cumpăra pantofii pe care îi dorești.

Numărul 8-(Cei născuți în zilele de 8, 17 și 26 ale oricărei luni)

Conducătorul tău, Saturn, îți asigură răbdarea și eforturile sârguincioase de care ai nevoie, iar luna aceasta este probabil să culegi roadele lor. Păstrează distanța față de investițiile pe termen scurt, chiar dacă această lună poate fi stabilă din punct de vedere financiar, nu dorești să o iei de la capăt.

Este momentul să vă extindeți orizonturile. Dacă ai planificat deja o schimbare de loc de muncă sau o schimbare de casă, această lună este mai importantă decât ultimele câteva pentru a lua decizii solide.

Numărul 9-(Cei născuți în zilele de 9, 18 și 27 ale oricărei luni)

Această lună este guvernată de două ori de numerele tale favorabile, deoarece conducătorul Peștilor este 3, Jupiter, iar conducătorul Berbecului este propriul tău 9, Marte. Atenție la ultimul segment al lunii pentru progrese în carieră și viața personală.

Între timp, încercați să-ți materializaezi obiectivele. Orice afacere pentru care ai muncit din greu sau aplicație de la care te-ai așteptat la răspunsuri este probabil să dea roade în curând. Încearcă să fii liniștit în situații aprinse și obstacole neprevăzute. Rămâi mai activ din punct de vedere fizic, notează indiatimes.com.

 

×
Subiecte în articol: martie 2024 numerologie